milionis9 17 Αυγούστου 2012 #1 Share 17 Αυγούστου 2012 Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι τύποι που τρέχουν να προλάβουν οτι χαρίζεται με σκοπό να το πουλήσουν για να βγάλουν το κάτι παραπάνω?? Δεν τους αρκεί που έχουν ακόμα δουλειά, ενώ κάποιοι χομπιστες είναι άνεργοι καιρό τώρα και δυσκολεύονται να πάρουν ακόμα και τροφές? Γιατί δεν αφήνουν κάποιον νέο χομπιστα να μπει με αυτόν τον τρόπο στο χόμπι? Μετά περιμένουμε να μας σώσουν οι πολιτικοί (το προσωπάκι στα emotions που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω πως μπαίνει??!!) Τι να πω ?? έχω χάσει πάσα ιδέα για κάποια πράγματα... Υ.Γ. το ότι ξαφνικά ένας χομπιστας Α θα πουλάει ένα όμοιο πράγμα - σκεύασμα με αυτά που χαρίστηκαν και πήρε ένα χομπιστας Β, δεν θα είναι κάτι καινούργιο... Υ.Γ. 2 Μπορείτε να με λιθοβολήσετε τώρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 17 Αυγούστου 2012 #2 Share 17 Αυγούστου 2012 (edited) παντα και παντου θα υπαρχουν εξυπνακηδες,,,,,,τωρα ο καθενας εχει και μια αξιοπρεπεια,,,,ακομα και μεσα εδω που δεν γνωριζομαστε,,,, βεβαια,,,δεν νομιζω να εχει παρατηρηθει ενα μελος να παιρνει χαρισμα κατι απο αλλον και αυτος να το πουλαει,,,,το συγκεκριμενο υλικο,,,,,,,,,,,,τωρα οτι χαριζεται,,,,μπορει οποιοσδηποτε να το παρει,,,,ειτε εχει ενα ,,,ειτε εχει εκατο ενυδρεια,,,,,ειναι στο χερι του ατομου που χαριζει κατι να βαλει καποιες παραμετρους ετσι ωστε να βοηθηθουνε η να μην βοηθηθουνε ατομα που δεν εχουν π,χ την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν το συγκεκριμενο υλικο,,,,,οτι αλλο και να πουμε ειναι περιττο Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 17 Αυγούστου 2012 #3 Share 17 Αυγούστου 2012 Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι τύποι που τρέχουν να προλάβουν οτι χαρίζεται με σκοπό να το πουλήσουν για να βγάλουν το κάτι παραπάνω?? Δεν τους αρκεί που έχουν ακόμα δουλειά, ενώ κάποιοι χομπιστες είναι άνεργοι καιρό τώρα και δυσκολεύονται να πάρουν ακόμα και τροφές? Γιατί δεν αφήνουν κάποιον νέο χομπιστα να μπει με αυτόν τον τρόπο στο χόμπι? Μετά περιμένουμε να μας σώσουν οι πολιτικοί (το προσωπάκι στα emotions που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω πως μπαίνει??!!) Τι να πω ?? έχω χάσει πάσα ιδέα για κάποια πράγματα... Υ.Γ. το ότι ξαφνικά ένας χομπιστας Α θα πουλάει ένα όμοιο πράγμα - σκεύασμα με αυτά που χαρίστηκαν και πήρε ένα χομπιστας Β, δεν θα είναι κάτι καινούργιο... Υ.Γ. 2 Μπορείτε να με λιθοβολήσετε τώρα....... +++++1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 17 Αυγούστου 2012 #4 Share 17 Αυγούστου 2012 Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι τύποι που τρέχουν να προλάβουν οτι χαρίζεται με σκοπό να το πουλήσουν για να βγάλουν το κάτι παραπάνω?? Δεν τους αρκεί που έχουν ακόμα δουλειά, ενώ κάποιοι χομπιστες είναι άνεργοι καιρό τώρα και δυσκολεύονται να πάρουν ακόμα και τροφές? Γιατί δεν αφήνουν κάποιον νέο χομπιστα να μπει με αυτόν τον τρόπο στο χόμπι? Μετά περιμένουμε να μας σώσουν οι πολιτικοί (το προσωπάκι στα emotions που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω πως μπαίνει??!!) Τι να πω ?? έχω χάσει πάσα ιδέα για κάποια πράγματα... Υ.Γ. το ότι ξαφνικά ένας χομπιστας Α θα πουλάει ένα όμοιο πράγμα - σκεύασμα με αυτά που χαρίστηκαν και πήρε ένα χομπιστας Β, δεν θα είναι κάτι καινούργιο... Υ.Γ. 2 Μπορείτε να με λιθοβολήσετε τώρα....... πες ονοματα να ξερουμε!!αυτοι προσβαλουν το forum και τα μελοι του!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 17 Αυγούστου 2012 #5 Share 17 Αυγούστου 2012 Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι τύποι που τρέχουν να προλάβουν οτι χαρίζεται με σκοπό να το πουλήσουν για να βγάλουν το κάτι παραπάνω?? Δεν τους αρκεί που έχουν ακόμα δουλειά, ενώ κάποιοι χομπιστες είναι άνεργοι καιρό τώρα και δυσκολεύονται να πάρουν ακόμα και τροφές? Γιατί δεν αφήνουν κάποιον νέο χομπιστα να μπει με αυτόν τον τρόπο στο χόμπι? Μετά περιμένουμε να μας σώσουν οι πολιτικοί (το προσωπάκι στα emotions που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω πως μπαίνει??!!) Τι να πω ?? έχω χάσει πάσα ιδέα για κάποια πράγματα... Υ.Γ. το ότι ξαφνικά ένας χομπιστας Α θα πουλάει ένα όμοιο πράγμα - σκεύασμα με αυτά που χαρίστηκαν και πήρε ένα χομπιστας Β, δεν θα είναι κάτι καινούργιο... Υ.Γ. 2 Μπορείτε να με λιθοβολήσετε τώρα....... +1000 το εχω πάθει και εγω αυτό και όντως είναι πολύ άσχημο !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 17 Αυγούστου 2012 #6 Share 17 Αυγούστου 2012 φιλε πες ονοματα μονο ετσι γινεται δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Αυγούστου 2012 #7 Share 17 Αυγούστου 2012 φιλε πες ονοματα μονο ετσι γινεται δουλεια +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 17 Αυγούστου 2012 Author #8 Share 17 Αυγούστου 2012 δεν έχω με κανέναν να μοιράσω κάτι αλλά απλά βαρέθηκα την κουτοπονηριά του νεοέλληνα. αν είχα να μοιράσω οι εποχές θέλουν δραστικά μέτρα, πρώτα θα έριχνα 2 κατακέφαλα και μετά θα μίλαγα. Διάβασα μια αγγελία και στο καπάκι είδα κάποια νέα μηνύματα, σημερινά και έγινε η ζημιά.. Δεν γίνετε φίλοι μου να ξεπουλάω και στο καπάκι να μαζεύω ότι χαρίζετε... φίλε μου mod συμφωνώ μαζί σου, απλά βρήκα μια αφορμή σήμερα να αναφερθώ στην (όπως προανέφερες) αξιοπρέπεια κάποιων... Δεν υπάρχει σεβασμός και φιλότιμο και γι αυτό έχουμε γίνει σαν κοινωνία ΣΚΑΤΑ (Το λιγότερο που μπορώ να πω ).. Υ.Γ. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τα κακώς κείμενα..... Λίγο σεβασμό στους νέους που προσπαθούν να μείνουν στο χόμπι... Υ.Γ.2 Είμαι στο χωριό και δεν μπορώ να παρακολουθώ συχνά το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1125 17 Αυγούστου 2012 #9 Share 17 Αυγούστου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 17 Αυγούστου 2012 Author #10 Share 17 Αυγούστου 2012 απλά φίλε και ρήτορα, δεν πρέπει να καθόμαστε άπραγοι, σαν όρνια που λένε και στο χωριό μου... Έλα, πες μου αλήθεια, είσαι καρατζαφερικος?? :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Αυγούστου 2012 #11 Share 17 Αυγούστου 2012 (edited) :hysterical: :hysterical: είσαι Θεός λέμε....πρέπει να το βάλεις υπογραφή αυτό... οπωσδήποτε... Ἀριστερὸς ψάλτης στὴν Ἁγία Γρηγοροῦσα Χαϊδαρίου, ἀγαπητέ. Βοήθειά μας. ευλογείται... ασπάζομαι την δεξιά σας.. Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 17 Αυγούστου 2012 #12 Share 17 Αυγούστου 2012 δεν έχω με κανέναν να μοιράσω κάτι αλλά απλά βαρέθηκα την κουτοπονηριά του νεοέλληνα. αν είχα να μοιράσω οι εποχές θέλουν δραστικά μέτρα, πρώτα θα έριχνα 2 κατακέφαλα και μετά θα μίλαγα. Διάβασα μια αγγελία και στο καπάκι είδα κάποια νέα μηνύματα, σημερινά και έγινε η ζημιά.. Δεν γίνετε φίλοι μου να ξεπουλάω και στο καπάκι να μαζεύω ότι χαρίζετε... φίλε μου mod συμφωνώ μαζί σου, απλά βρήκα μια αφορμή σήμερα να αναφερθώ στην (όπως προανέφερες) αξιοπρέπεια κάποιων... Δεν υπάρχει σεβασμός και φιλότιμο και γι αυτό έχουμε γίνει σαν κοινωνία ΣΚΑΤΑ (Το λιγότερο που μπορώ να πω ).. Υ.Γ. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τα κακώς κείμενα..... Λίγο σεβασμό στους νέους που προσπαθούν να μείνουν στο χόμπι... Υ.Γ.2 Είμαι στο χωριό και δεν μπορώ να παρακολουθώ συχνά το θέμα... ειναι κριμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 17 Αυγούστου 2012 #13 Share 17 Αυγούστου 2012 ας ενημερωσει καποιος mod το ατομο αυτο και να παρουμε μια απάντηση!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike-ioannina 17 Αυγούστου 2012 #14 Share 17 Αυγούστου 2012 Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο τραγικοί είναι κάποιοι τύποι που τρέχουν να προλάβουν οτι χαρίζεται με σκοπό να το πουλήσουν για να βγάλουν το κάτι παραπάνω?? Δεν τους αρκεί που έχουν ακόμα δουλειά, ενώ κάποιοι χομπιστες είναι άνεργοι καιρό τώρα και δυσκολεύονται να πάρουν ακόμα και τροφές? Γιατί δεν αφήνουν κάποιον νέο χομπιστα να μπει με αυτόν τον τρόπο στο χόμπι? Μετά περιμένουμε να μας σώσουν οι πολιτικοί (το προσωπάκι στα emotions που κουνάει το χέρι του πάνω κάτω πως μπαίνει??!!) Τι να πω ?? έχω χάσει πάσα ιδέα για κάποια πράγματα... Υ.Γ. το ότι ξαφνικά ένας χομπιστας Α θα πουλάει ένα όμοιο πράγμα - σκεύασμα με αυτά που χαρίστηκαν και πήρε ένα χομπιστας Β, δεν θα είναι κάτι καινούργιο... Υ.Γ. 2 Μπορείτε να με λιθοβολήσετε τώρα....... +1000 μερικοι ειναι τοσο ξεφτιλες που δεν θα επρεπε να υπηρχαν καν μεσα στα φορουμ! εγω την ειχα πατησει με εναν που οτι του χαριζα τα πουλουσε και μολις ειπα το ονομα του σε αλλο φορουμ το εσβησαν το θεμα! αυτα τα ατομα προσβαλλουν ολο το φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 17 Αυγούστου 2012 #15 Share 17 Αυγούστου 2012 Δεν έχετε με κάτι πιο εποικοδομητικό να ασχοληθείτε? Δόξα τον θεώ αυτό το forum έχει πολλά να μας προσφέρει! Αν νομίζετε ότι πέφτοντας στο επίπεδο κάποιων θα καταφέρετε να τους συγκινήσετε είστε γελασμένοι. Οι αρχές και η αξιοπρέπεια του καθενός είναι αρετές που της αποκτά από την γέννηση του, και κανένας δεν μπορεί όσο και αν χαλάσει την ζαχαρένια του να αλλάξει τέτοιους χαρακτήρες. Καλύτερα να σταματήσετε την κουβέντα εδώ πριν παρεκτραπεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 17 Αυγούστου 2012 #16 Share 17 Αυγούστου 2012 (edited) το να προφυλασσεις καποιον απο κακοτοπιες που τυχον δεν γνωριζει η δεν του εχουν συμβει νομιζω οτι ειναι ακρως εποικοδομητικο!!! Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 17 Αυγούστου 2012 #17 Share 17 Αυγούστου 2012 Όχι όσο εποικοδομητικό θα ήταν να προφυλάξεις κάποιων με της ενυδρειακές σου γνώσεις και εμπειρίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 17 Αυγούστου 2012 #18 Share 17 Αυγούστου 2012 αυτο προσπαθουμε να κανουμε ολοι μας να βοηθαμε τους αλλους με τις ενυδρειακες μας εμπειριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Αυγούστου 2012 #19 Share 17 Αυγούστου 2012 Αγαπητοί φίλοι, τέτοια θέματα έχουν ανοιχτεί κατα καιρούς στο forum. Κάποιοι εκφράζουν την δίκαιη αγανάκτηση τους και αυτό είναι λογίκο. Σε ένα forum υπάρχουν άνθρωποι όλων των κατηγοριών και αντιλήψεων. Είμαστε μια ανοιχτή κοινότητα και καλό είναι να έχουμε όλοι κατά νου πως δε ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Συνεπώς σε κάθε συναλλαγή μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Από κει και πέρα βέβαια δεν υπάχει ούτε η δυνατότητα, αλλά ούτε και η διάθεση να εντοπίσουμε "ενόχους" αυτού του είδους. Το να κατονομάσουμε κάποιον δεν θα έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά αντεκλίσεις και άνευ σημασίας συζητήσεις. Ούτε λαϊκό δικαστήριο θέλουμε να στήσουμε. Άλλωστε αυτό που για κάποιον είναι ανήθικο για κάποιον άλλον είναι θεμιτό. Ας έχουμε λοιπόν όλοι το νου μας στις συναλλαγες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 17 Αυγούστου 2012 #20 Share 17 Αυγούστου 2012 σωστα τα λες.... ακομα και κολωκοτρωνης που εχεις στην υπογραφη σου προσφερε,χαρισε τα παντα στους αλλους για να εχουν ελευθερια και ακομα και αυτας εξαπατηθηκε και φυλακιστηκε.... γιατι...?γιατι χαρισε η ζωη του!!! φιλοι μου προσοχη δεν ειμαστε ολοι ασπρα προβατακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Αυγούστου 2012 #21 Share 18 Αυγούστου 2012 Μάθαμε να βλέπουμε και να διακρίνουμε τα λάθη, μάθαμε να τα κατακρίνουμε, μάθαμε να επαναστατούμε με το λόγο. Αλλά από πράξεις σχεδόν μηδέν. Ό κόσμος δεν θα αλλάξει με τα λόγια, αλλά μόνο με της πράξεις. Αλλά για να μην κάνουμε τα λόγια μας πράξει ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, γίναμε ειδήμονες στις αληθοφανής δικαιολογίες ώστε να δικαιολογήσουμε την απραξία μας. Θα συνεχίζουμε να πάμε κατά γκρεμού όσο μένουμε άπρακτοι. Από την συζήτηση βλέπω ότι κάποιοι θέλουν να βγουν ονόματα στον τάκο και κάποιοι μας λένε ότι δεν έχει νόημα, ενώ κάποιοι μιλούν γενικά. Αναρωτιέμαι πιο το όφελος της συζήτησης αν τα λόγια δεν γίνουν πράξει, μήπως τα λέμε για να τα λέμε; Έχουμε γεμίσει αποστήματα και αντί να τα σκάσουμε τα φροντίζουμε και τα καλύπτουμε, ή αδιαφορούμε γιατί είναι μακριά από εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 18 Αυγούστου 2012 Author #22 Share 18 Αυγούστου 2012 Τελικά αυτό που συμπέρανα μετά από τόσα ποστ είναι ας κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας και ας βλέπουμε και ακούμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν - χρειάζονται.... Δεν προσπαθώ να κερδίσω κάτι με το ποστ αυτό, αυτά τα άτομα είναι το λιγότερο χοντρόπετσα, δεν τα νοιάζει.. Απλά θέλω να καταλήξω στο πόσο συμφεροντολόγοι και κ@θικια (ας μου επιτραπεί η έκφραση) γινόμαστε ιδίως σε τέτοιους καιρούς που διανύουμε.. Τελοσπάντων μ@λ@κι@ μου που άνοιξα τέτοιο θέμα, πείστηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Αυγούστου 2012 #23 Share 18 Αυγούστου 2012 (edited) Δικαιολογημένη η αγανάκτηση σου φίλε μου,αλλά θα θέλατε να μετατραπουμε σε φόρουμ κραξιματος;Πιστεύετε ειλικρινά ότι μια τέτοια Κίνηση θα αποτρέψει τους τζαμπατζήδες τώρα και στο μέλλον;Μόνο αυτός που χαρίζει κάτι θα δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο.Μήπως ανοίγονται όμως έτσι θέματα αντιπαράθεσης;Μήπως ξεχάσαμε πως είμαστε φόρουμ με στόχο κουβέντα για τα ενυδρεία μας και όχι παράρτημα αγγελιών;Καθένας μας οφείλει να προσέχει τι αγοράζει,πουλάει ή χαρίζει.Μήπως να προσέχουμε πιο πολύ;Τι ακριβώς προσδοκίες έχουμε από κάποιον άγνωστο,που πιθανότατα στην προκειμένη δεν συμμετέχει ενεργά και στο φόρουμ;Μπορούμε να υποδείξουμε ποτε και σε ποιον θα χαρίσει κάποιος κάτι;Πού συμβαίνει κάτι ανάλογο;Πουθενά,ούτε σε επαγγελματικΑ σάιτ δεν μπορεί να γίνει.και στην ουσία 95% των συναλλαγών αφήνουν ικανοποίηση. Έγινε επεξεργασία 18 Αυγούστου 2012 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 18 Αυγούστου 2012 #24 Share 18 Αυγούστου 2012 εμενα μου εμαθαν στα θρησκευτικα ο εχων τον δυο χειτωνες να δινει τον εναν.... και οχι να παιρνει τον τριτο... συγνωμη αλλ ετσι μου εμαθαν καποιοι απο το... σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Αυγούστου 2012 #25 Share 18 Αυγούστου 2012 Και να γυρίζουμε το μάγουλο επίσης,αλλά αυτό είναι το θέμα;Ο καλύτερος τρόπος απομόνωσης κακών μελών ειναι η προσοχή όλων μας,αν υπάρχει άλλος επιτυχημένος διαδικτυακός τρόπος,που να μη βλάψει την καλή λειτουργία της καρδιάς του φόρουμ,ας την ακούσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος