Jump to content

Βοηθεια Για Νεα Ταγκανικα

rastafarian

Recommended Posts

Το θεμα το ανοιγω για λογαριασμο φιλου που δεν ειναι στο φορουμ.

Εχουμε ενα ενυδρειο 60χ30χ35 και λεμε να το κανουμε μια μινι ταγκανικα.Μεχρι στιγμης εχουμε αμμο που μαζεψαμε απο την παραλια που καναμε διακοπες,πετρες αρκετα μεγαλες που μαζεψαμε απο την παραλια,εσωτερικο φιλτρο,θερμοστατη.

Νομιζω οτι χρειαζομαστε κελυφοι απο σαλιγκαρια,ετσι δεν ειναι?Απο ψαρια ακομη δεν εχουμε αποφασισει τι θα μπουν.Θα ηθελα να μου πειτε τι αλλο θα πρεπει να προσεξουμε, οπως τι διακοσμο να κανουμε, τι τροφες πρεπει να παρει και γενικα οτι χρησιμο μπορειτε να μου πειτε που θα μας βοηθουσε γιατι εγω ειμαι ασχετος απο Αφρικη :)

transcriptus διαβασε το προφιλ του αν θες δεν χριαζεται κοχηλια αλλα πετρα :)

Καλώς τον, να μαζέψετε κελύφη αφού έχετε αποφασίσει και καλά κάνατε να πάτε σε κογχυλόψαρα αφού εξάλλου οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι για τέτοια ψάρια ,δείτε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556

Εάν ο φίλος έχει internet ας κάνει εγγραφή

:)

Ποιο συγκεκριμένα εδώ, υπάρχουν αναλυτικά όλες οι απαντήσεις και οι συνθέσεις των ψαριών που μπορείτε να βάλετε!

καλως ηρθατε στην τανκανικα!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα μελετησουμε τα αρθρα,θα αποφασησουμε τι ψαρια θα μπουν και οτι απορια δημιουργηθει θα σας την καταθεσουμε! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...