vtsuk 13 Αυγούστου 2012 #1 Share 13 Αυγούστου 2012 Εχω 4 ξιφοφορους και διαβασα στο προφιλ οτι φτανουν τα 13εκ. Οι δικοι μου οι θυληκοι ειναι 7εκ. και ο αρσενικος 6εκ. Θα μεγαλωσουν κι αλλο γιατι τα θυληκα γεννανε κανονικα αρα εχουν ενηλικιωθει. Εχει κανεις ξιφοφορους τοσο μεγαλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2012 #2 Share 13 Αυγούστου 2012 Σε ποσα λιτρα τα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 13 Αυγούστου 2012 180 lt 100X45X55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2012 #4 Share 13 Αυγούστου 2012 Καλα λιτρα ειναι,η σεξουαλικη οριμανση,δεν σημαινει οτι τα ψαρια εχουν ολοκληρωσει και το τελικο τους μεγεθος,επισης καθε ψαρι εχει και διφορετικη αναπτυξη,οποτε υπομονη και θα τα δεις να μεγαλωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 13 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω, θα τους προσεχω κι ελπιζω να φτασουν το τελικο τους μεγεθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Αυγούστου 2012 #6 Share 13 Αυγούστου 2012 εγω απο οσους ξιφοφορους ειδα στην αγορα και ειχα στο ενυδρειο μου συμπερανα οτι υπαρχουν πολλα ειδη της οικογενειας ξιφοφορων που αλλα φτανουν μεχρι 16 εκ και αλλα μεχρι 6-7 εκ......γτ δεν βαζεις μια φωτο να δουμε αν ειναι οι κανονικοι ξιφοφοροι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 13 Αυγούστου 2012 Είναι ο Xiphophorous heleri και είναι ακριβός ίδιος με την φωτο που έχει στο προφίλ του ψαριού. Αλήθεια, πως ανεβάζω φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Αυγούστου 2012 #8 Share 13 Αυγούστου 2012 Είναι το πιο μεγαλόσωμο είδος του γένους xiplophorus και πράγματι μπορεί να τα δεις να γίνονται διπλάσια! Για της φωτογραφίες δες εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 13 Αυγούστου 2012 Sorry, δεν είναι ίδιος με την φωτο του προφίλ. Είναι πολυ έντονο πορτοκάλι. Στο πέτ σοπ τον είχανε σαν Xiphophorus heleri red. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Αυγούστου 2012 #10 Share 13 Αυγούστου 2012 Sorry, δεν είναι ίδιος με την φωτο του προφίλ. Είναι πολυ έντονο πορτοκάλι. Στο πέτ σοπ τον είχανε σαν Xiphophorus heleri red. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο αύριο. μηπως μοιαζει με αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=suyg8UA1iMc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #11 Share 13 Αυγούστου 2012 ειναι αυτος εδω ακριβος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #12 Share 13 Αυγούστου 2012 Μονο λιγο πιο ομορφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Αυγούστου 2012 #13 Share 13 Αυγούστου 2012 Heleri είναι απλά είναι κόκκινος! Θα γίνει θηρίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2012 Author #14 Share 13 Αυγούστου 2012 Κι εγω φοβομουν οτι θα γινει λιγο μεγαλυτερος απο Γκαπυ! Ευγε του το θηριο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος