water fun 6 Σεπτεμβρίου 2012 #51 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 τεστ αμμωνιας δεν εχεις παρει? no3 θα επρεπε να εμφανιζεις εστω και λιγα. εκανες αλλαγη νερου? εχεις βαλει κανενα φυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 6 Σεπτεμβρίου 2012 Author #52 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Παράμετροι pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C): 28 Εχω 3 Guppy και 3 anubia nana Δέν εχω κάνει αλλαγή νερού Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2012 - leosamaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 6 Σεπτεμβρίου 2012 #53 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 αν ειναι τα τεστ αμμωνιας-νιτρωδη 0 τοτε καποια στιγμη το ενυδρειο θα εμφανιση νιτρικα. πιθανον ειναι επειδη τα ψαρια τα εβαλες χθες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Σεπτεμβρίου 2012 #54 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σου και απο εμενα...εγω θα προτηνα λιγη υπομονη ακομα και για αρχη μια μετρησει την ημερα για εισαι συγουρος και μεχρι να εχεις τα καταληλα νιτρικα να μην βαλεις αλλα φυτα για να μην σε μπερδευουν εφοσον θα "τρωνε" τα νιτρικα σου.στην περιπτωση που μετρησεις αμμωνια σε μεγαλα ποσοστα κανε μια αλλαγη 25% για να πεσουν παλι....αν καποιος συνχομπιστας εχει αλλη γνωμη ας με διορθωση...και εγω νεος ειμαι στον χωρο(μπεικα 3 μηνα στο χομπυ!γιουπιιιιιι!!!!!)και οτι ξερω τα εμαθα κατα βαση απο εδω μεσα.....και καλες γεννες στο μελλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 9 Σεπτεμβρίου 2012 Author #55 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Χθές έβαλα ελλα 2 guppy. Κάνω καθημερινες μετρήσεις να δω τι γινετε ... οκ οχι δεν βαζω αλλα φυτα μεχρι να μου ανεβουν τα ΝΟ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 13 Σεπτεμβρίου 2012 Author #56 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να μου πει καποιοσ γιατι τα ΝΟ3 ειναι ακομα 0? ΝΗ3/4 =0 Ν03=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #57 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας το πρόβλημα με τα ΝΟ3 δεν έχει λυθεί ακόμα.... μετράω ΝΟ3 = 0 έχω κάνει μόνο μία αλλαγή 20% πριν μια εβδομάδα Παρακαλώ βοήθια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Σεπτεμβρίου 2012 #58 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Οι υποληπες μετρησεις ποιες ειναι?αλλαξες κατι στην ψαροσυνθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #59 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ph=8 Gh=9 Kh=7 No3/4=0 No2=0 No3=0 και τα ψαράκια μου είναι 4 θηλυκά και 1 αρσενικό και φυτά 3 anubia nana Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #60 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δώστε μου τα φώτα σας, παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Σεπτεμβρίου 2012 #61 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να μετρησεις με καποιο αλλο τεστ!παρε απο καποιον γνωστο σου, μην αγορασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 1 Οκτωβρίου 2012 Author #62 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Είναι καινούριο το τεστ, δυστυχώς δεν έχω κάποιον να δανειστώ. Σκεύτικα να πάρω δήγμα και να πάω στο waterinn να μου το μετρήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 2 Οκτωβρίου 2012 Author #63 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Τελικά πήγα στο water inn και μου μέτρησαν το νερό μάλλον δεν πανε καλα τα τεστ μου (θα έχουν λήξει και δεν εχω παρει χαμπάρι) ολλα εκτος απ το ΝΟ3 που και παλι 0 ηταν και μου εδωσαν μια αμπουλα biodigest prodibio την ξέρει κανείς? Οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι: ph=7 gh=7 kh=6.8 no2=0 no3=0 nh3/nh4=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος