Aiolos 13 Αυγούστου 2012 #1 Share 13 Αυγούστου 2012 Βγήκα έξω για κάποιες δουλίτσες που είχα και μ έπιασε απελπισία !!! Μια πόλη άδεια, με αρκετή ζέστη, με 5-10 ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα διάσπαρτοι εδώ και εκεί.... το 90% των καταστημάτων κλειστά (και από άλλους λόγους)... Και τι κατάλαβα...., ούτε τις δουλείες μου έκανα, συγχύστηκα, κουράστηκα ψάχνοντας να εξυπηρετηθώ, ίδρωσα και γύρισα άπραχτος !!! Αυτή τη μαζική φυγή του Αυγούστου απ όλους τους Έλληνες δεν μπόρεσα να τη χωνέψω ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Αυγούστου 2012 Author #2 Share 13 Αυγούστου 2012 ...Αμ το άλλο,.. οι απέναντι πολυκατοικίες άδειες με κλειστά όλα τα διαμερίσματα.... σαν φαντάσματα είναι το βράδυ. Μήπως μου λείπουν διακοπές και έχω γίνει γκρινιάρης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 13 Αυγούστου 2012 #3 Share 13 Αυγούστου 2012 Οχι δεν εισαι γκρινιαρης,πριν κατι χρονια ετσι ηταν και η δικη μου γειτονια..αδεια,ουτε θορυβος απο αμαξια,ουτε γαυγισματα απο σκυλους,ουτε ψυχη να περπαταει...Μεσα στην καρδια του καλοκαιριου, μεση αυγουστου..η μονη που ηταν στο μπαλκονι ημουν εγω και αλλος ενας στην απεναντι πολυκατοικια.Μοναξια ρε παιδι μου πως να σου πω...τωρα οοοολοι εδω,παντου φωτα,κοσμος και κακο,οπου και να παω παντου πηχτρα,σιχτιιιιρια!καλυτερα τελικα οταν ελειπαν ολοι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Αυγούστου 2012 #4 Share 13 Αυγούστου 2012 Και εγώ δεν βλέπω πολλούς να λείπουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Αυγούστου 2012 #5 Share 13 Αυγούστου 2012 Κι αυτοι που θα επρεπε να εχουν φυγει εδω και μηνες ειναι ακομα εδω γαμ@τοοοοοοοοοοοοοοο :ballistic: :ballistic: :ballistic: :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Αυγούστου 2012 #6 Share 13 Αυγούστου 2012 Αντιθέτως σήμερα εδώ στην επαρχία που είναι προπαραμονή 15αύγουστου, οι δρόμοι τίγκα στα αυτοκίνητα! Ευτυχώς που μετακινούμαι με ποδήλατο και δεν έχω πρόβλημα! Ενώ τους άλλους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει νέκρα παντού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 13 Αυγούστου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά.... μόνο η φτωχομάνα Θεσσαλονίκη άδειασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Αυγούστου 2012 #8 Share 13 Αυγούστου 2012 Ασε αιολε...εδω(αμπελοκηπους) εχουν εξαφανιστει οι περισσοτεροι μεχρι και φιλους,συγγενεις....Και εμεινα μονος με ενα βιβλιο στην ακρη.....Δεν αντεχω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Αυγούστου 2012 #9 Share 13 Αυγούστου 2012 Εδώ στην Κεφαλονιά πάλι γίνετε χαμός, μην φανταστείτε μια εβδομάδα τώρα είναι που μπήκε κόσμος και μετά τον 15αυγουστο θα αδειάσουμε πάλι! Το καλοκαίρι χάθηκε για εμάς και φέτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Αυγούστου 2012 Author #10 Share 13 Αυγούστου 2012 Ασε αιολε...εδω(αμπελοκηπους) εχουν εξαφανιστει οι περισσοτεροι μεχρι και φιλους,συγγενεις....Και εμεινα μονος με ενα βιβλιο στην ακρη.....Δεν αντεχω........ Άντε κατέβα κέντρο να πιούμε καφεδάκι χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Αυγούστου 2012 #11 Share 13 Αυγούστου 2012 Εδώ στην Κεφαλονιά πάλι γίνετε χαμός, μην φανταστείτε μια εβδομάδα τώρα είναι που μπήκε κόσμος και μετά τον 15αυγουστο θα αδειάσουμε πάλι! Το καλοκαίρι χάθηκε για εμάς και φέτος! Η Ζακυνθος και η Κεφαλονια αυτην την περιοδο καθε χρονο ειναι γεματη και θυμαμαι πως ηταν γεματες απο τουριστες που ειχα παει οικογενειακες διακοπες.... Άντε κατέβα κέντρο να πιούμε καφεδάκι χε χε Δεν το κουναω απο το δωματιο με air conditioner :P Παντως εχω τρια χρονια να βρεθω σε νησι και μου εχουν λειψει οι διακοπες σε νησι...Αντε του χρονου να παμε λας βεγκας για τρελες οπως στην ταινια hangover(αν το γραφω σωστα) ή χαβαη να χορεψω με τις χαβανεζες :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Αυγούστου 2012 #12 Share 13 Αυγούστου 2012 και μετα λεμε κριση. εχθες που βγηκα απο το καραβι στηνν Κρητη (χανια) γινοτανε κολαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Αυγούστου 2012 Author #13 Share 13 Αυγούστου 2012 Δεν το κουναω απο το δωματιο με air conditioner :P χα χα ... γιατί νόμιζες ότι σου είπα να έρθεις.... το κουνάω εγώ απ εδώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Αυγούστου 2012 #14 Share 13 Αυγούστου 2012 Η Ζακυνθος και η Κεφαλονια αυτην την περιοδο καθε χρονο ειναι γεματη και θυμαμαι πως ηταν γεματες απο τουριστες που ειχα παει οικογενειακες διακοπες.... Δεν το κουναω απο το δωματιο με air conditioner :P Παντως εχω τρια χρονια να βρεθω σε νησι και μου εχουν λειψει οι διακοπες σε νησι...Αντε του χρονου να παμε λας βεγκας για τρελες οπως στην ταινια hangover(αν το γραφω σωστα) ή χαβαη να χορεψω με τις χαβανεζες :P εχω παει και στο las Vegas xaxaxa αμα πας δεν θα θελεις να φυγεις νομιζεις οτι ηρθες στον παραδεισο χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Αυγούστου 2012 #15 Share 13 Αυγούστου 2012 εχω παει και στο las Vegas xaxaxa αμα πας δεν θα θελεις να φυγεις νομιζεις οτι ηρθες στον παραδεισο χαχαχ really?τελεια,εχω σκοπο να παω....το ποτε κανεις δεν ξερει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος