george psaras 12 Αυγούστου 2012 #1 Share 12 Αυγούστου 2012 Guys, λίγη βοήθεια please! Έχω ένα 60αρη ενυδρείο με ένα αγγελόψαρο. τα άλλα αποδήμησαν εις Κύριω πριν αρκετό καιρό. όλα νορμάν κ από χθες άρχισε να μην τρώει τίποτα και να ναι γυρισμένο ατο πλάι μόνο ανασαίνοντας. είναι εντελώς άσχετος, ποτέ δεν έχω κάνει τεστ νερού κ απορώ πως την έβγαλε καθαρή το ψάρι μου για 2,5 χρόνια. Please, help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george psaras 12 Αυγούστου 2012 Author #2 Share 12 Αυγούστου 2012 τελικά ψόφησε. νομίζω ότι έχω πολλά να μάθω ακόμη πριν αγοράσω άλλα ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 12 Αυγούστου 2012 #3 Share 12 Αυγούστου 2012 φιλε απλα διαβασε......πριν παρεις αλλα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Αυγούστου 2012 #4 Share 13 Αυγούστου 2012 Τωρα εγινε αγγελοψαρο στην κυριολεξια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Αυγούστου 2012 #5 Share 13 Αυγούστου 2012 Αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις την ενασχόληση σου με το χόμπι ξεκίνα διαβάζοντας εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 17 Αυγούστου 2012 #6 Share 17 Αυγούστου 2012 Τωρα εγινε αγγελοψαρο στην κυριολεξια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george psaras 22 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 22 Αυγούστου 2012 thanks guys για όλα! Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσω το διάβασμα σύντομα... Ebenos, thanks gia to link!!! Δία, καλό το αστειάκι! cu soon..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος