djagil 12 Αυγούστου 2012 #1 Share 12 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η συνύπαρξη 1 ζευγαριού από κάθε είδος σε rio 180??? Σκεφτομαι για φυτεμένο για παροχη κρυψώνων κτλ μαζι τέτρα και cory ή otocinclus και αν με παίρνει hatchet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 12 Αυγούστου 2012 #2 Share 12 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η συνύπαρξη 1 ζευγαριού από κάθε είδος σε rio 180??? Σκεφτομαι για φυτεμένο για παροχη κρυψώνων κτλ μαζι τέτρα και cory ή otocinclus και αν με παίρνει hatchet... Καλύτερα θα ήταν να μην τα έβαζες μαζί σε τόσα λίτρα γιατί όταν ζευγαρώσουν θα πέσει πολύ ξύλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Αυγούστου 2012 #3 Share 12 Αυγούστου 2012 Καλύτερα μην βάλεις,θα πέσει πολύ ξύλο.Προσοχή στα χατσετ να έχεις κλειστό καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Αυγούστου 2012 #4 Share 12 Αυγούστου 2012 Είχα φίλε μου σε 2μετρο φυτεμένο, με πολλές κρυψώνες, 2 αρσενικά και συνυπήρχαν αρμονικά, έβαλα μετά από μήνες 2 θηλυκά και σε μια εβδομάδα έμεινε το ποιο ισχυρό αρσενικό ... Απίστευτο ξύλο και κυνήγι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 12 Αυγούστου 2012 #5 Share 12 Αυγούστου 2012 Είχα φίλε μου σε 2μετρο φυτεμένο, με πολλές κρυψώνες, 2 αρσενικά και συνυπήρχαν αρμονικά, έβαλα μετά από μήνες 2 θηλυκά και σε μια εβδομάδα έμεινε το ποιο ισχυρό αρσενικό ... Απίστευτο ξύλο και κυνήγι. ειχες ενα ζευγαρι απιστο κι ενα ζευγαρι ραμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Αυγούστου 2012 #6 Share 13 Αυγούστου 2012 Αρχικά, ένα απίστο και ένα ραμιρέζι αρσενικά, τώρα έχω μόνο ένα ραμιρέζι αρσενικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος