kalmichalis 11 Αυγούστου 2012 #1 Share 11 Αυγούστου 2012 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να βαλω καποια καμερα με κωδικο και να βλεπω το ενυδρειο μου καθε φορα που θα φευγω διακοπες....μεσα απο το ιντερνετ.... και σαφως να ειναι και τσαμπα....η ολη διαδικασια ή τουλαχιστον της σελιδας που θα υπαχει η απεικονιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Αυγούστου 2012 #2 Share 11 Αυγούστου 2012 Εδώ είσαι για τον πιο οικονομικό τρόπο !!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66267&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 11 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 11 Αυγούστου 2012 ειναι σιγουρα free? και δεν χρειαζεται καποια πληρωμη???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Αυγούστου 2012 #4 Share 11 Αυγούστου 2012 Αν διάβαζες τις οδηγίες της παρουσίασης δεν θα την έκανες αυτή την ερώτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Αυγούστου 2012 #5 Share 11 Αυγούστου 2012 Θελω Να Βλεπω Το Ενυδρειο Μου Απο Μακρυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Αυγούστου 2012 #6 Share 11 Αυγούστου 2012 (edited) :bigemo_harabe_net-74: .....και για μεγαλύτερες αποστάσεις, αυτό Σπύρο μη βάλεις τώρα εικόνα του Hubble !!!! Έγινε επεξεργασία 11 Αυγούστου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 12 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 12 Αυγούστου 2012 Την παρουσίαση τη διαβασα αλλα μια φορα πριν κατι μήνες που πηγα να κάνω έγγραφη μου αλλαγέ για κάρτα Πληρωμής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Αυγούστου 2012 #8 Share 12 Αυγούστου 2012 Μάλλον θα επέλεξες τα prive πακέτα που έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 18 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 18 Αυγούστου 2012 για μια ακομα φορα που το προσπαθησα μου λεει χρεωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 18 Αυγούστου 2012 #10 Share 18 Αυγούστου 2012 Εγω έχω βάλει στο Κίνα μου ένα προγραμμα που λεγετε I cam η και το Jumicam και βλέπω το ενυδρειο απο την κάμερα του υπολογιστή. Πολυ βολικό και πανευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Αυγούστου 2012 #11 Share 18 Αυγούστου 2012 Εγω έχω βάλει στο Κίνα μου ένα προγραμμα που λεγετε I cam η και το Jumicam και βλέπω το ενυδρειο απο την κάμερα του υπολογιστή. Πολυ βολικό και πανευκολο. Φίλε είναι πολύ γενικό αυτό που λες... δώσε κάποια επιπλέον στοιχεία,κάποιο λίνκ.... δεν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος