leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #26 Share 23 Αυγούστου 2012 Ποία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2012 #27 Share 23 Αυγούστου 2012 Τι ποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #28 Share 23 Αυγούστου 2012 Εγώ εχω Diy co2 και ψάχνω για μια καλή διάχυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2012 #29 Share 23 Αυγούστου 2012 Σου την εδειξα πιο πανω τη καλη διαχυση φιλε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #30 Share 23 Αυγούστου 2012 Νόμιζα πως ειχε τη σκάλα με Diy co2 γι' αυτό τον ρώτησα με πια σκάλα. Αλλά μετα είδα πωσ τη δουλεύει με μπουκάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2012 #31 Share 23 Αυγούστου 2012 Η σκαλα δουλευει και με diy co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #32 Share 23 Αυγούστου 2012 Το κατάλαβα αλλά μάλον δεν κάνει την ίδια διάχυση με την κατασκευή σου! Μου βάλατε φιτιλιές στις διακοπές θα κοιμάμαι και θα ονειρεύομαι κυκλοφορήτες με ποτίστρες από πουλιά και πως να το κάνω σωστά ώστε να πετύχει τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2012 #33 Share 23 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι τιποτα φοβερο η κατασκευη.Αν δεις στο λινκ που σου εδωσα υπαρχουν και βιντεακια για το πως δουλευει στην πραξη,απο την δικη μου κατασκευη αλλα και απο αλλων μελων που την εφτιαξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #34 Share 23 Αυγούστου 2012 Το είδα αλλά ξέρεις τώρα η ''ΤΡΈΛΑ'' να το κάνω και να δω πω δουλεύει. Το διάβασα ολο και είδα και τις άλλες κατασκευές. Από που μου προτείνεις να πάρω κυκλοφοριτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2012 #35 Share 23 Αυγούστου 2012 Απο πετ σοπ,δεν εχω καποιο συγκεκριμενο να σου προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 23 Αυγούστου 2012 Author #36 Share 23 Αυγούστου 2012 Οκ Ευχαριστώ για όλα! Θα σου δείξω αποτελέσματα μαι με τούς άλλους στην παρουσίασή σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 23 Αυγούστου 2012 #37 Share 23 Αυγούστου 2012 (edited) εαν παρεις κυκλοφορητη για το diy co2 πρεπει να αλλαξεις σε γυαλινο μπουκαλι.. οταν ρουφαει ο κυκλοφοριτης δημιουργει μια μικρη αρνητικη πιεση, αυτη σε ενα διαστημα 1 εβδομαδας μπορει να σου αλοιωσει το πλαστικο μπουκαλι(σαν να το πιεζεις με τα χερια).. παραλιγο να την παθω, ευτιχωσ που ειχα 2 μπουκαλια 1,5 λιτ σε σειρα το ενα αδειο με λιγο νερο για ασφαλεια.. μια μερα το κοιταξα και το βρηκα τερμα ζουλιγμενο και το νερο μαζι με μειγμα ειχε φτασει στο λεμο.. το 2τερο με το μειγμα ηταν λιγο λιγοτεροπιεσμενο αλλα παλι ειχε τρεξει στο πρωτο Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2012 - jimbit22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 25 Αυγούστου 2012 Author #38 Share 25 Αυγούστου 2012 Θα πάρω κυκλοφοριτη και θα το δουλέψω το σύστημα με μπουκάλα co2. Όπως το βλέπω κάνει την καλύτερη διάχυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 4 Σεπτεμβρίου 2012 #39 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Προσωρινά γίνετε με αεροπετρα αλλά περιμένω το διάχυτη μου από μέρα σε μέρα http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 Έγινε επεξεργασία 4 Σεπτεμβρίου 2012 - jimn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος