poet 8 Αυγούστου 2012 #1 Share 8 Αυγούστου 2012 καλησπερα!!!εχω ενα 60λτρ, με τα συγκεκριμενα ψαρακια εδω κ 2 εβδομαδες περιπου,αφου εχασα 4-5 ψαρακια λογω αγορας απο χομπιστα,μεγαλη θερμοκρασια(32)εχω καταφερει με ανεμιστηρακια στο καπακι να κραταω σταθερη την θερμοκρασια στους 26,το προβλημα μου ειναι πως εδω κ 2 βδομαδες δεν τα εχω δει ποτε να τρωνε αυτα τα ερμα τα ψαρακια,καταλαβαινω πως εχουν ταλαιπωρηθει απιστευτα.......αλλα δεν πρεπει να ανσυχω?σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Αυγούστου 2012 #2 Share 8 Αυγούστου 2012 Τι τροφη δινεις; Την βλεπεις να μενει στην αμμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 9 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 9 Αυγούστου 2012 εχω παρει δυο για ποικιλια,μια της mega one κ μια της new life spectrum,κ οι δυο ειναι σε πελετς,ναι μετα απο λιγο που της ριξω πανε στην αμμο,παντως και το παιδι που τα ειχε τους εριχνε της sera την vipan σε φυλαρακια που ηταν γενικη αλλα κ αυτη δεν την ετρωγαν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Αυγούστου 2012 #4 Share 9 Αυγούστου 2012 καλησπερα!!!εχω ενα 60λτρ, με τα συγκεκριμενα ψαρακια εδω κ 2 εβδομαδες περιπου,αφου εχασα 4-5 ψαρακια λογω αγορας απο χομπιστα,μεγαλη θερμοκρασια(32)εχω καταφερει με ανεμιστηρακια στο καπακι να κραταω σταθερη την θερμοκρασια στους 26,το προβλημα μου ειναι πως εδω κ 2 βδομαδες δεν τα εχω δει ποτε να τρωνε αυτα τα ερμα τα ψαρακια,καταλαβαινω πως εχουν ταλαιπωρηθει απιστευτα.......αλλα δεν πρεπει να ανσυχω?σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!!! Αν ταίζεις πέλετς τα οποία δεν είναι βυθιζόμενα να μην περιμένεις και πολλά. Κατα προτίμιση πάρε και μια τροφή σε φλέικς που να είναι και βυθιζόμενη γιατί τα μούλτι δεν είναι και πολύ της επιφάνειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #5 Share 9 Αυγούστου 2012 εχω παρει δυο για ποικιλια,μια της mega one κ μια της new life spectrum,κ οι δυο ειναι σε πελετς,ναι μετα απο λιγο που της ριξω πανε στην αμμο,παντως και το παιδι που τα ειχε τους εριχνε της sera την vipan σε φυλαρακια που ηταν γενικη αλλα κ αυτη δεν την ετρωγαν....... Και συνεχιζεις να τη βλεπεις στην αμμο μετα απο δυο ωρες ας πουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Αυγούστου 2012 #6 Share 9 Αυγούστου 2012 Πάντως και τα δικά μου πέλετσ δεν είχαν φάει ποτέ!Μόνο flakes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #7 Share 9 Αυγούστου 2012 Πάντως και τα δικά μου πέλετσ δεν είχαν φάει ποτέ!Μόνο flakes! Τωρα που θυμαμαι κι εγω οταν εριχνε πελλετ δεν τρελαινοντουσαν. Μολις εριχνα Tropical Tanganyika επεφταν αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 9 Αυγούστου 2012 Author #8 Share 9 Αυγούστου 2012 okνα παρω κ αυτη κ να δω ετσι να την ζητησω?Tropical Tanganyika σε φυλαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #9 Share 9 Αυγούστου 2012 okνα παρω κ αυτη κ να δω ετσι να την ζητησω?Tropical Tanganyika σε φυλαρακια? Ετσι να τη ζητησεις Τropical Tanganyika Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 9 Αυγούστου 2012 #10 Share 9 Αυγούστου 2012 πολύ καλή τροφή η tropical Tanganyika! Τα δικά μου για να την φάνε τα έχω δει να κάνουν και άλμα έξω απ' το νερό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #11 Share 9 Αυγούστου 2012 πολύ καλή τροφή η tropical Tanganyika! Τα δικά μου για να την φάνε τα έχω δει να κάνουν και άλμα έξω απ' το νερό! Αμα βγαινουν εκτος νερου,τοτε να τους δινεις λεφτα να τρωνε εξω αχαχαχαχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 9 Αυγούστου 2012 #12 Share 9 Αυγούστου 2012 Αμα βγαινουν εκτος νερου,τοτε να τους δινεις λεφτα να τρωνε εξω αχαχαχαχαααα :P Μία φορά το έχω δει αυτό, όταν είχα ρίξει λίγη τροφή και έκανε το ένα άλμα για να την προλάβει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Αυγούστου 2012 #13 Share 9 Αυγούστου 2012 Τωρα που θυμαμαι κι εγω οταν εριχνε πελλετ δεν τρελαινοντουσαν. Μολις εριχνα Tropical Tanganyika επεφταν αμεσως. Πολύ καλή τροφή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 9 Αυγούστου 2012 Author #14 Share 9 Αυγούστου 2012 οκ παιδες σας ευχαριστω ολους,θα την παρω και θα σας πω,περιπου ποσο εχει?ψωνιζω απο ωκεανο(βουλιαγμενης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος