Jump to content

Ενυδρειο Κρητησ

Recommended Posts

την κυριακη αναχωρω για κρητη εεε και τι αλλο σκευτομαι να κανω μια επισκεψη στο ενυδρειο της κρητης...δεν θελω να το χασω

εχετε παει αξιζεις θελω εντυπωσεις.....

ευχαριστω :icon_dance: :icon_dance: :bigemo_harabe_net-193:

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Δεν εχω παει, αλλα χαλια, χαλια! :bigemo_harabe_net-75:

Βρωμαει πολυ ψαριλα!!!! :bigemo_harabe_net-74:

Καλες διακοπες φιλε! :bigemo_harabe_net-64:

ευχαριστω φιλε. ειδα στο you tube kati βιντεακια πολυ ωραια οτι ειναι.... οσο για την ψαριλα δεν βαριεσαι θα βαλω μασκα χαχα

την κυριακη αναχωρω για κρητη εεε και τι αλλο σκευτομαι να κανω μια επισκεψη στο ενυδρειο της κρητης...δεν θελω να το χασω

εχετε παει αξιζεις θελω εντυπωσεις.....

ευχαριστω :icon_dance: :icon_dance: :bigemo_harabe_net-193:

Τα πούλησες φέτος τα Βλάχατα αλλά δεν το σχολιάζω! Κρίμα γιατί έχουμε και συνάντηση την παρασκευή!

Πάντως καλά να περάσεις στην Κρήτη, και να μάθεις πως κάνουν αλλαγές νερού σε εκείνο το ενυδρειακι να ξέρουμε….χαχαχα!!!

αμα καταφερω να παω ...που θα τα καταφερω θα σου πω τον τροπο αλλα πιστευω με το καλαμακι κανουν αλλαγες

• 2 weeks later...

τα καταφερα .........βρισκομαι ακομα κρητη πηγα στο ενυδρειο απαιχτοοοοοοοοοο :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance: :icon_dance:

εχω τραβηξει γυρο στις 300 φωτογραφιες και βιντεο μολις ανεβω αθηνα θα τις μοιραστω μαζι σας.

οσοι δεν εχετε παει να πατε ειναι φοβερο 12 ευρω εισοδο εχει. και πας και στο αλλο κτιριο με την κλιματικη αλλαγη (με το ιδιο εισητηριο)εγω εκει δεν πηγα λογω του παιδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...