Jump to content

Ερωτησεις Για Εξωτερικα Φιλτρα, Επειγει!

Vangelis21

Recommended Posts

Αν θες πες μας τη ακριβως σε προβληματιζει με τα συγκεκριμενα ψαρια. Κατα τα αλλα ολοι μας στην αρχη λιγο πολυ τα καναμε μανταρα μεχρι να αποκτησουμε καποια σχετικη εμπειρια!

δεν ειναι μονο τα ψαρια, ειναι το ενυδρειο, το χτισιμο του σπιτιου (αναλογα το ενυδρειο βεβαια), ενα πετ σοπ που κατι επαιξε στην αρχη, τα χρυσοψαρα, η απειρια μου τοτε και πολλα αλλα. δεν χρειαζομαι καποια συμβουλη οποτε να ανοιξω θεμα δεν κολλαει, εδω ειμαι οφ τοπικ οποτε παλι δεν, τεσπα

Ok, καλη συνεχεια τοτε!

αντε επειδη θες κουβεντουλα θα σου βαλω ενα αινιγμα! ποσο κοστιζουν σε γνωστο πετ σοπ στην Αθηνα τα παρακατω

1) καθαρισμος ενυδρειου (καθαρισμος φιλτρων και λιγο καθαρισμα τζαμιων) ενυδρειο 600 λιτρων ετσι?

2) αντιχλωριο

3) μπουκαλι με βακτηρια

4) 2 substrate pro

5) 2 κουτακια ανθρακα

6) μπουκαλι εκτοζον

7) τεστ σε χαρτακια

αυτα ολα μαζι. ποσο?

Βαγγο, τη θα κανουμε τωρα την κολοκιθια θα παιζουμε ;

Εγω απλα στεναχωριεμαι οταν βλεπω ενα μελος που θελει να αλλαξει τα ψαρακια του επειδη για τον χ λογο τα βρεικε μπαστουνια στην αρχη αλλα απο εκει και περα το ξεπερναμε το καθε εμποδιο και προς την δοξα τραβα.

Τη θεκεις να μου πεις οτι σε πιασανε κοτσο; Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος αλλα απο εκει και περα οταν μαθενουμε ξερουμε και πως να προφυλαχτουμε!

Τωρα μιλας και εσυ που εισαι στην Αθηνα και εχεις ΤΙςςςςς επιλογες! Τη να πουμε και εμεις οι επαρχιωτες που το χρυσοψαρο το βλεπουμε σαν δισκο;

εμ ειδες? οχι μονο δεν ξερεις τι εχει γινει αλλα προτιμας να κανεις και γρηγορες και λανθασμενες προβλεψεις! αστο σου λεω! ουτε κοτσο με πιασανε ουτε τιποτα! οφ τοπικ τελος.

Ρε συ εαν θες να πεις κατι πεστο μην με σκας! Εννοειτε πως κανω υποθεσεις και προσπαθω να καταλαβω το προβλημα σου!

Δεν ξερω πως σου φανηκε η απαντηση μου αλλα εγω σου μιλαω ευθεως οπως κανω με τον καθε φιλο μου, δεν θελω να σου την πω αλλα μην μου βγαζεις και το λαδι! :bigemo_harabe_net-145:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...