Jump to content

Diy 3D Background Video

ebenos

Recommended Posts

Καθώς χάζευα στο youtube έπεσα πάνω σε αυτή την κατασκευή!

Ο άνθρωπος πρέπει να είχε πολύ μεγάλη φαντασία!

http://www.youtube.com/watch?v=ItIl8hveIm8&feature=related

Πραγματικα πολυ ομορφο Νικο, μερακλης το παλικάρι. :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Τωρα για την μεθοδο δεν θελω να σχολιασω γιατι θα γινω ο κακος της παρεας....................

μιλαμε για τεχνη!!!πολυ καλη κατασκευη και το αποτελεσμα μετα τις αλγες τελειο!!!

ε πες μας και εμας rik να καταλαβουμε γιατι μιλας!!δεν νομιζω να σε παρεξηγήσει κανεις! :D

μιλαμε για τεχνη!!!πολυ καλη κατασκευη και το αποτελεσμα μετα τις αλγες τελειο!!!

ε πες μας και εμας rik να καταλαβουμε γιατι μιλας!!δεν νομιζω να σε παρεξηγήσει κανεις! :D

Ε, ενταξει, καρφια κολλες τσιμεντα την μανα μου και τον πατερα μου κατα τα αλλα δεν κανει χρηση σιλικονης!

Πολυ θα πουνε εμενα τα ψαρια ειναι μια χαρα και ζουνε τελεια κλπ, ισως να ειμαι και υπερβολικος αλλα ειναι θεμα αποψης!

Ε, ενταξει, καρφια κολλες τσιμεντα την μανα μου και τον πατερα μου κατα τα αλλα δεν κανει χρηση σιλικονης!

Πολυ θα πουνε εμενα τα ψαρια ειναι μια χαρα και ζουνε τελεια κλπ, ισως να ειμαι και υπερβολικος αλλα ειναι θεμα αποψης!

καταλαβαινω το σκεπτικό σου..

αν και ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν προκειται να συμβει κατι που να προκαλεσει θανατο(τουλαχιστον στο άμεσο μελλον), αλλα δεν χρησιμοποίησε το πλεον σιγουρο και ασφαλες προιον..την σιλικονη!

καταλαβαινω το σκεπτικό σου..

αν και ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν προκειται να συμβει κατι που να προκαλεσει θανατο(τουλαχιστον στο άμεσο μελλον), αλλα δεν χρησιμοποίησε το πλεον σιγουρο και ασφαλες προιον..την σιλικονη!

Καταλαβες μια χαρα! B)

πολύ ωραία κατασκευή, αλλά και η κατασκευή του Rik δεν νομίζω πως υστερεί σε κάτι από αυτήν.

Μη βλέπουμε μόνο τις εξώ κατασκευές πολλοί συνχομπίστες εδω μέσα κάνουν ''θαύματα''

Έγινε επεξεργασία - jonedessa

φοβερο! αν εχεις υπομονη φτιαχνεις παπαδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...