kareta 26 Σεπτεμβρίου 2012 Author #26 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Και κάτι μάλλον άσχετο: Το άλλο της sera το κράτησα και έριξα λίγο στο βάζο με τα μπαμπού για να πάρουν τα πάνω τους Ελπίζω να έκανα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το χαλικακι το ριχνεις πανω απο το υποστρωμα και φυτευεις μετα! Τωρα ποσες λαμπρες θα εχεις? Η γνωμη μου ειναι να ετοιμασεις την διακοσμιση του ενυδρειου με τα ξυλα και τις πετρες που θα βαλεις (αν βαλεις), να ετοιμασεις το φιλτρο σου,να γεμισεις νερο το ενυδρειο σου και να ξεκινησεις τον κυκλο του αζωτου και οταν με το καλο παρεις και τα φυτα,τα φυτευεις. Υωρα αυτο που ρωτας για τα φυτα,μπορουν να μεινουν εκτος ενυδρειου αρκει να ειναι μεσα σε νερακι,οπωτε αγορασε τα φυτα και βαλτα σε ενα κουβα με νερο απο την βρυση και αν εχεις να βαλει και μια λαμπα απο πανω καλο θα ειναι,αλλιως βαλτα καπου που να τα χτυπαει ο ηλιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kareta 26 Σεπτεμβρίου 2012 Author #28 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μου κάνει μία πατέντα για άλλη μία είπε και αν όλα πάνε καλά θα πάμε και για 3η. Προς το παρόν έβαλα το flurite , νερό, μόλις έβαλα και aquatan σε μία ώρα θα μπει και το bio nutrivec. Και έχω 180 λίτρα λασπερής θολούρας. Πιστεύω όμως πως θα κάτσει τώρα που δουλεύει το φίλτρο και μέχρι αύριο. Δεν το τάραξα καθόλου το υπόστρωμα, αλλά έβγαλε αρκετή μπίχλα! Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις πάντως. Με βοηθούν πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος