Giwrgos5 6 Αυγούστου 2012 #1 Share 6 Αυγούστου 2012 καλησπερα σε ολους. εχω ενα ζευγαρι sun merrah αρσενικο και red valentine θυληκο. τα εχω σε γενιστρα 150λ και ενω γεννανε και προσεχουν τα αυγα χωρις να φευγουν στιγμη απο διπλα, ενω σκανε τα αυγα και τα μαζευουν επιμελως ενα προς ενα οταν ξεκινησουν και κολυμπανε τα τρωνε .θα σκασω!!! καμμια συμβουλη;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Αυγούστου 2012 #2 Share 6 Αυγούστου 2012 εχεις προσεξει ποιος απο τους 2 κανει την αρχη ??? εαν ναι οταν σκασουν τα αυγα παρτον απο τη γεννηστρα και ασε μονο τον ενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Αυγούστου 2012 #3 Share 6 Αυγούστου 2012 Τρώνε και οι 2 γονείς τα μικρά? Αν όχι τότε βγάλε αυτόν που τα τρώει και άσε τον αλλό να τα μεγαλώσει.. Συνήθως τα τρώνε όταν είναι νέοι γονείς ή κάτι στο περιβάλλον τα στεσσάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 6 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 6 Αυγούστου 2012 δεν εχω προσεξει ποιος τα τρωει παντως οταν αρχισουν και πεφτουν απο τον κωνο τα μαζευουν και οι δυο. ευχαριστω για την ανταποκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος