Παναγιώτης Κ 6 Αυγούστου 2012 #1 Share 6 Αυγούστου 2012 Γειά και χαρά σε όλους τους ενυδρειόφιλους. Έχω ένα θεματάκι με το pc, όσον αφορά κάτι παιχνίδια που μου κανει με την γλώσσα. Γράφει κανονικά αγγλικά και ελληνικά, αλλά μου πιάνει πχ τα γράμματα π,ο,ι,θ και άλλα όχι με τα σύμβολα αυτά, αλλά μου γράφει σαν κανονικά τα σύμβολα *,6,5,4 και τα κανονικά μου τα εμφανίζει σαν δευτερεύονται και πρέπει να πατήσω το fn για να ενεργοποιήσω τα κανονικά, αλλά αν το αφήσω μου ξαναβγάζει πάλι τα συμβολα. Έκανα φορματ χτες και πέρασα το λειτπυργικό(windows xp). Επίσης πέρασα απο την αρχή τις γλώσσες, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα συνεχίζει. Για πείτε καμια ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Αυγούστου 2012 #2 Share 6 Αυγούστου 2012 Πατα το num lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2012 Πατα το num lock Πού να το πατήσω και πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 6 Αυγούστου 2012 Nα συμπληρώσω επίσης ότι κάνει παιχνίδια και στο youtube. Βάζω βίντεο να παίξει και μετά απο 5 δευτερόλεπτα σταματάει. Μόλις το ξεκινάω πχ απο τα 27 δευτερόλεπτα μετά απο λίγο ξανασταματάει χωρίς λόγο Είμαι αυτή την στιγμή τσατ. όποιος θέλει ας μπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Αυγούστου 2012 #5 Share 6 Αυγούστου 2012 (edited) Πού να το πατήσω και πως? Πηγαινε το δαχτυλο σου πανω απο το κουμπι του keyboard που γραφει num lock, και πατα το. https://www.google.gr/search?q=num+lock&hl=el&client=firefox-a&hs=wRy&rls=org.mozilla:el:official&channel=rcs&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Q3QfUK2kIIbR4QTthoHADQ&ved=0CEoQ_AUoAQ&biw=1024&bih=468 Μετα δοκιμασε να γραψεις καπου (πχ word) κειμενο, με τα γραμματα που σου εβγαζαν οτι ναναι ΥΓ ειχες συνδεσει καθολου κανενα εξωτερικο ασυρματο keyboard ? Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2012 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Αυγούστου 2012 Author #6 Share 6 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Πάτησα το fn + το num lock και έγινε. Όσον αφορά τα βίντεο αν ξέρει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Αυγούστου 2012 #7 Share 6 Αυγούστου 2012 (edited) αν ναι δοκιμασε και πατωντας fn + num lock edit ΟΚ με προλαβες πρεπει να φταιει η συνδεση σου για το βιντεο. κοβεται Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2012 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος