Jump to content

Βοήθεια Με Την Γλώσσα Γραφής Στο Pc

Recommended Posts

Γειά και χαρά σε όλους τους ενυδρειόφιλους.

Έχω ένα θεματάκι με το pc, όσον αφορά κάτι παιχνίδια που μου κανει με την γλώσσα.

Γράφει κανονικά αγγλικά και ελληνικά, αλλά μου πιάνει πχ τα γράμματα π,ο,ι,θ και άλλα όχι με τα σύμβολα αυτά, αλλά μου γράφει σαν κανονικά τα σύμβολα *,6,5,4 και τα κανονικά μου τα εμφανίζει σαν δευτερεύονται και πρέπει να πατήσω το fn για να ενεργοποιήσω τα κανονικά, αλλά αν το αφήσω μου ξαναβγάζει πάλι τα συμβολα. Έκανα φορματ χτες και πέρασα το λειτπυργικό(windows xp). Επίσης πέρασα απο την αρχή τις γλώσσες, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα συνεχίζει.

Για πείτε καμια ιδέα.

Nα συμπληρώσω επίσης ότι κάνει παιχνίδια και στο youtube. Βάζω βίντεο να παίξει και μετά απο 5 δευτερόλεπτα σταματάει. Μόλις το ξεκινάω πχ απο τα 27 δευτερόλεπτα μετά απο λίγο ξανασταματάει χωρίς λόγο

Είμαι αυτή την στιγμή τσατ. όποιος θέλει ας μπει.

Πού να το πατήσω και πως?

Πηγαινε το δαχτυλο σου πανω απο το κουμπι του keyboard που γραφει num lock, και πατα το. :bigemo_harabe_net-82:

https://www.google.gr/search?q=num+lock&hl=el&client=firefox-a&hs=wRy&rls=org.mozilla:el:official&channel=rcs&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Q3QfUK2kIIbR4QTthoHADQ&ved=0CEoQ_AUoAQ&biw=1024&bih=468

Μετα δοκιμασε να γραψεις καπου (πχ word) κειμενο, με τα γραμματα που σου εβγαζαν οτι ναναι

ΥΓ ειχες συνδεσει καθολου κανενα εξωτερικο ασυρματο keyboard ?

Έγινε επεξεργασία - delta66

αν ναι δοκιμασε και πατωντας fn + num lock

edit

ΟΚ με προλαβες

πρεπει να φταιει η συνδεση σου για το βιντεο.

κοβεται

Έγινε επεξεργασία - delta66

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...