annasakis 5 Αυγούστου 2012 #1 Share 5 Αυγούστου 2012 Καλησπερα στην παρεα, ονομαζομαι Αννα και πριν λιγες μερες πηρα ενα dragon eye χρυσοψαρο. Προς το παρον το εχω σε μια λεκανη 30 λιτρων με χαλικακια, πετρουλες και τρια μεσσαιου μεγεθους πλαστικα νουφαρα. Διαθετω και αεροπετρα για οξυγονο. Θελω να αγορασω ενα ενυδρειο για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης στο ψαρακι μου, οποτε νομιζω οτι δεν θα εβρισκα καλυτερο μερος απο αυτο για να μαθω ο,τι χρειαζεται. Φυσικα να σημειωθει οτι τα οικονομικα δεν ειναι και στα καλυτερα τους, οπως αλλωστε ολοι γνωριζουμε....!! Ερωτησεις πολλες......τι ενυδρειο πρεπει να παρω, τι άλλο πρεπει να παρω μαζι με το ενυδρειο, ποσο πρεπει να το ταϊζω (μεχρι σημερα το ταϊζα 2-3 φορες τη μερα απο 1 φυλλαρακι). Ααα, επισης ξεχασα να πω οτι κανω αλλαγες νερου καθε 3-4 μερες το 30% και παντα βαζω αντιχλωριο οσο χρειαζεται (συμφωνα με τις οδηγιες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Αυγούστου 2012 #2 Share 5 Αυγούστου 2012 Άννα καλησπέρα και καλώς όρισες στο aquazone! Εγώ θα σου πω ότι έκανες μεγάλο λάθος που πείρες το ψαράκι για να το βάλεις σε λεκάνη! Πρώτα αγοράζουμε ένα ενυδρείο και αφού το στρώσουμε τότε βάζουμε ψάρια μέσα! Αρχικά θα πρέπει να το επιστρέψεις άμεσα πίσω από εκεί που το πήρες και μετά ανοίγοντας ένα καινούργιο θέμα στην κατηγορία του κρύου νερού τα ξανάλεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annasakis 6 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2012 Ταλαιπωρειται το καημενο?? Υπαρχει τροπος να κανω κατι χωρις ομως να επιστρεψω το ψαρακι γιατι ειναι δωρο και δεν θα ηθελα να το χασω....! Κατι που να μπορω να κανω αμεσσα μεχρι να στρωσω το ενυδρειο? (εχω δει ενα ωραιοτατο 120λιτρα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Αυγούστου 2012 #4 Share 6 Αυγούστου 2012 Το ενυδρείο για να στρωθεί χρειάζεται χρόνο! Η διαβίωση του μέσα στην λεκάνη δεν είναι αξιοπρεπείς! Μπορείς να το επιστρέψεις να στο φιλοξενήσουν και όταν είσαι έτοιμη το ξαναπαίρνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annasakis 6 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 6 Αυγούστου 2012 καταλαβα! θα δω τι μπορω να κανω! σε ευχαριστω πολυ και ελπιζω να τα πουμε συντομα και ενω θα εχω στην κατοχη μου ενα ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts