gregog7 7 Μαίου 2013 #851 Share 7 Μαίου 2013 Στραταρε σορρυ για το "κουρεμα" Τι έχεις πει τώρα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #852 Share 7 Μαίου 2013 Τι έχεις πει τώρα;;;; :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαίου 2013 #853 Share 7 Μαίου 2013 Υπαρχουν αρκετα ενυδρεια στο youtube που δειχνουν ανακατεμενα sps με ζωανθους. Μιχαλη αν κριθει απαραιτητο θα χρησιμοποιηθει ανθρακας.Οσο για τις αλλαγες,εδω και δυο μηνες εχουν καθιερωθει ανα βδομαδα.Και μπορω να πω πως η διαφορα προς το καλυτερο ειναι εμφανης πια. Οκ παιδιά! Ευχαριστώ! Γιατί νόμιζα πως δεν μπορούσα να τα βάλλω κοντά το ένα με το άλλο. Όντως οι εβδομαδιαίες αλλαγές είναι άλλο πράγμα! Αυτό βλέπω και εγώ στο δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαίου 2013 #854 Share 7 Μαίου 2013 Άκουσα κατι για κούρεμα κ μπηκα... ηρθα καλα? Κ εγω στις εβδομαδιαίες αλλαγες ειμαι κ ολα καλα.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαίου 2013 #855 Share 7 Μαίου 2013 Άκουσα κατι για κούρεμα κ μπηκα... ηρθα καλα? Κ εγω στις εβδομαδιαίες αλλαγες ειμαι κ ολα καλα.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Με μέτρο ομως εεε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #856 Share 7 Μαίου 2013 Βρε βρε βρε.......με ψαλιδακι θα δουλεψουμε η με μηχανη; :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαίου 2013 #857 Share 7 Μαίου 2013 Άκουσα κατι για κούρεμα κ μπηκα... ηρθα καλα? Κ εγω στις εβδομαδιαίες αλλαγες ειμαι κ ολα καλα.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Ποιος σε ρώτησε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Μαίου 2013 #858 Share 7 Μαίου 2013 Υπαρχουν αρκετα ενυδρεια στο youtube που δειχνουν ανακατεμενα sps με ζωανθους. Μιχαλη αν κριθει απαραιτητο θα χρησιμοποιηθει ανθρακας.Οσο για τις αλλαγες,εδω και δυο μηνες εχουν καθιερωθει ανα βδομαδα.Και μπορω να πω πως η διαφορα προς το καλυτερο ειναι εμφανης πια. και εμενα μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαίου 2013 #859 Share 7 Μαίου 2013 Ποιος σε ρώτησε; Εψαχνε τον τροπο να φανει ποιο κομωτης ο κουρεας :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαίου 2013 #860 Share 7 Μαίου 2013 Εψαχνε τον τροπο να φανει ποιο κομωτης ο κουρεας :bigemo_harabe_net-74: Α...και μην χαλατε του παιδιου το θεμα σας το εχω πει και παμπολες φορες... Ελεος ποια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #861 Share 7 Μαίου 2013 Α...και μην χαλατε του παιδιου το θεμα σας το εχω πει και παμπολες φορες... Ελεος ποια... Εισαι μεγαλο ασυλο λεμε.Μονο εσυ λες ρε.Αλλος δεν εχει μιλησει ακομα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαίου 2013 #862 Share 7 Μαίου 2013 Εισαι μεγαλο ασυλο λεμε.Μονο εσυ λες ρε.Αλλος δεν εχει μιλησει ακομα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Προσπαθω να τους μαζεψω.Για σ'ενα το κανω καλε μου φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #863 Share 7 Μαίου 2013 Ρε Σταθη,αμα το σταματησουμε ρε θα πεσω σε καταθλιψη.....θ'αρρωστησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαίου 2013 #864 Share 7 Μαίου 2013 Αγαπητοί πελάτες, Σήμερα το La Coiffure Dias γιορτάζει και με καθε κούρεμα σας κανει δωρο το λουσιμο και χαπακια κατα της καταθλιψης... Υγ: Στο παρτυ θα εχουμε και clooyn για να μας διασκεδαζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Μαίου 2013 #865 Share 7 Μαίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Χριστος Ανεστη σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #866 Share 7 Μαίου 2013 Αγαπητοί πελάτες, Σήμερα το La Coiffure Dias γιορτάζει και με καθε κούρεμα σας κανει δωρο το λουσιμο και χαπακια κατα της καταθλιψης... Υγ: Στο παρτυ θα εχουμε και clooyn για να μας διασκεδαζει.... κλαιωωωωω χαχαχαχααχαχαχααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #867 Share 7 Μαίου 2013 Αυτό δεν είναι και κακό όμως? Εννοώντας ότι όταν θα απλώσουν τα ζωανθούς να νεκρώσουν τα κοράλια που θα βρεθεούν στο δρόμο τους για θέματα χλωρου? Σαν ιδέα είναι καλή, και το σκέφτηκα να το κάνω και στο δικό μου, απλά με παραξενεύει αυτό που ρώτησα και φοβάμαι λίγο. Παναγιωτη δες κι ενα παραδειγμα που ανεβασε πριν λιγο ο nik nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαίου 2013 #868 Share 7 Μαίου 2013 Αγαπητοί πελάτες, Σήμερα το La Coiffure Dias γιορτάζει και με καθε κούρεμα σας κανει δωρο το λουσιμο και χαπακια κατα της καταθλιψης... Υγ: Στο παρτυ θα εχουμε και clooyn για να μας διασκεδαζει.... Χαχαχαχαχα...χαχα Gio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαίου 2013 #869 Share 7 Μαίου 2013 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαίου 2013 #870 Share 7 Μαίου 2013 Παναγιωτη δες κι ενα παραδειγμα που ανεβασε πριν λιγο ο nik nik Τροφή για πράξη! ΥΓ: Όχι πως θα φτάσω το αποτέλεσμα αυτό, αλλά λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαίου 2013 #871 Share 7 Μαίου 2013 Αγαπητοί πελάτες, Σήμερα το La Coiffure Dias γιορτάζει και με καθε κούρεμα σας κανει δωρο το λουσιμο και χαπακια κατα της καταθλιψης... Υγ: Στο παρτυ θα εχουμε και clooyn για να μας διασκεδαζει.... :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina.. 7 Μαίου 2013 #872 Share 7 Μαίου 2013 πο πο-ξεκινισα να βλεπω παρουσιαση,και την κανατε ηλ.βιβλιο! φανταστικο ενυδρειο-φτου φτου..λατρεψα την ανεμονη κοκινη και τον Meiacanthus grammistes Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαίου 2013 #873 Share 7 Μαίου 2013 Παναγιωτη δες κι ενα παραδειγμα που ανεβασε πριν λιγο ο nik nik σαν να λέμε bababrilios.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #874 Share 7 Μαίου 2013 πο πο-ξεκινισα να βλεπω παρουσιαση,και την κανατε ηλ.βιβλιο! φανταστικο ενυδρειο-φτου φτου..λατρεψα την ανεμονη κοκινη και τον Meiacanthus grammistes Το Meiacanthus grammistes δυστυχως μας αφησε νωρις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Μαίου 2013 #875 Share 7 Μαίου 2013 Το Meiacanthus grammistes δυστυχως μας αφησε νωρις Από τι Στράτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts