POLYCHRONAKIS NIKOS 15 Αυγούστου 2013 #1101 Share 15 Αυγούστου 2013 Μη σε παίρνει από κάτω πάμε για άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 15 Αυγούστου 2013 #1102 Share 15 Αυγούστου 2013 το ενυδρειο δεν υφισταται πλεον.... ..σπάστα και ξαναρίχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2013 #1103 Share 15 Αυγούστου 2013 απο την αρχη εσυ δεν πρεπει να μασας Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 16 Αυγούστου 2013 #1104 Share 16 Αυγούστου 2013 το ενυδρειο δεν υφισταται πλεον.... Τι εγινε στρατο.....??Εκει που λεγαμε θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο μολις θα το παρουσιαζες.....τωρα μας το χαλας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Αυγούστου 2013 #1105 Share 16 Αυγούστου 2013 Δεν ξεχνιούνται αυτά... Στράτο σε περιμένουμε δριμύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 17 Αυγούστου 2013 #1106 Share 17 Αυγούστου 2013 το ενυδρειο δεν υφισταται πλεον.... τι εννοείς;και το μικρό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Αυγούστου 2013 #1107 Share 17 Αυγούστου 2013 Στρατος και χωρις ενυδρειο δεν γινεται γρηγορη μου Οτι και να λεει η θαλασσα θα ειναι και στη καρδια του και στο σπιτι του! Κατι θα εχει ετοιμασει παλι η' σε λιγο καιρο θα κανει κατι καινουργιο απο το πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2013 Author #1108 Share 17 Αυγούστου 2013 τι εννοείς;και το μικρό; To μικρο παιζει ακομα Γρηγορη.Το μεγαλο ξεστηθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Αυγούστου 2013 Author #1109 Share 25 Αυγούστου 2013 ενυδρειο δεν υπαρχει πια.....ανωτερα βια.......αναγκαστικα θα λειψω κι εγω απο δω μεσα,δεν ξερω για ποσο,ισως και για παντα.........δεν ξερω. το θεμα μου τωρα δεν ξερω,αν θελετε το κλειδωνεται,αν θελετε οχι.....τουλαχιστον θα υπαρχει μια αναμνηση.. Και παλι ζητω συγνωμη σε οσους ειχα καποια αντιπαραθεση μαζι τους.Πραγματικα αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα το ξαναεκανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Αυγούστου 2013 #1110 Share 25 Αυγούστου 2013 Να'σαι εσύ καλά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους Στράταρε!Άνθρωπος που έχει την αλμύρα στο πετσί του,δύσκολα φεύγει από το χόμπι!Μακάρι ότι και να είναι αυτό,να είναι περαστικό και να σε δούμε και πάλι στις επάλξεις!Καλή συνέχεια και να μπαίνεις που και που για λίγο κούρεμα!! ΥΓ.Θα μου λήψει πολύ η βοήθεια που μέχρι τώρα μου προσέφερες και πάνω απ'όλα θα μου λήψει το χιούμορ σου...!Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2013 #1111 Share 26 Αυγούστου 2013 ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι περαστικο και αλλο κακο να μην σε βρει ,να εισαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου,εμεις γνωριστηκαμε απο το χομπι και θα συνεχισουμε φιλε και χωρις το χομπι,ειμαι πολυ χαρουμενος που σε γνωρισα :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 26 Αυγούστου 2013 #1112 Share 26 Αυγούστου 2013 Oτι και να πω για εσενα Φιλε θα ειναι πολυ λιγο.Μπορει τα πραγματα οπως φαινεται να μην σου πηγαν οπως θα επρεπε στο χομπι ,αλλα εγω χαιρομαι που γνωρισα μεσα απο αυτο εναν πολυ σπανιο ανθρωπο.Ευχομαι σε οτι και να κανεις στη συνεχεια να προβαλεις παντα αυτη την καθαροτητα σου που πολυ σπανια συνανταμε πλεων στις μερες μας :bigemo_harabe_net-92: ΥΓ Ευχομαι πολυ συντομα να ξαναβρεθειςκαι παλι στον δρομο μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Αυγούστου 2013 #1113 Share 26 Αυγούστου 2013 Φιλαρακι σου ευχομαι τα καλυτερα, να χεις υγεια κι ολα τ αλλα στα π@π@ρι@ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Αυγούστου 2013 #1114 Share 26 Αυγούστου 2013 ΦΙΛΕ Στρατο ευχομαι οτι καλυτερο για εσενα προσωπικα και για την οικογενεια σου. δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα αλλα εχω καταλαβει οτι εισαι ενας ισος και παντελονατος ανθρωπος και τετοιοι ανθρωποι χρειαζονται παντου και μεσα εδω ακομα. επειδη το αντιο φανταζει οριστικο σου λεω εις το επανειδην καλε μου φιλε. καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 26 Αυγούστου 2013 #1115 Share 26 Αυγούστου 2013 Αφού δν θα αντεξεις μακρυα μας, γιατι μας μαυρίζεις την ψυχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Αυγούστου 2013 #1116 Share 26 Αυγούστου 2013 Α ρε στραταρε.... Ελπίζω αδερφέ να μην είναι θέμα υγείας η ανωτέρα βια. Αν είναι οτιδήποτε άλλο κάτσε άραξε...ξεπέρασε το και γύρνα πάλι. Ενα πραγμα θα σου ζητησω.....προσπαθησε στο διαστημα αυτο να μη χασεις το χαμογελο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2013 Author #1117 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Κυριοι το ενυδρειο δεν υφισταται πλεον,οποτε θα ηταν καλυτερα να κλειδωσει το θεμα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts