Jump to content

Απ'τα Ψηλα Στα Χαμηλα,κι Απ'τα Πολλα Στα Λιγα.....

Δίας

Recommended Posts

Πέτα το...πετα το....δεν βαριέσαι..ένα φραγκάκι είναι...φράγκαρε τους πολύποδες αν είναι τουλάχιστον.Κρίμα θα είσαι εσύ....μετά

Προς το παρων δεν εχω δει απολυτως τιποτα απο χτες.

Αν ειναι ετσι ρε στραταρε μη σκοτωσεις ουτε την απταιζια...και αυτη ζωντανο ειναι :P

Πλακα μου κανεις?Δεν εχεις περασει ποτε εξαρση απταιζιων??

Επειδη εχω περασει και μαλιστα σε φαση που πηγαινε πολυ καλα το ενυδρειο σου λεω....πετα το οπως ειναι,εαν δεν μπορεις να βγαλεις

τα ζοανθους απο πανω!

Εαν ειναι πολυ μικρες,ειναι μονο τρεις και μονο σε εκεινο το σημειο σημαινει οτι ειναι πολυ λιγο καιρο στο ενυδρειο οποτε

κατι μπορεις να κανεις ακομα!

Εαν μετα γινουν πολλες και φτασεις να πεταξεις το ενυδρειο απο το παραθυρο για μερικα ζοανθους τοτε θα ερθω να σε πεταξω κ εγω εσενα απο το παραθυρο ;) ....και οσο πεφτεις θα σου φωναζω μην ανησυχεις....θα σε πιασει ο giovanni :hysterical:

λιγο ακυρος αλλα ρε παιδια με τις απταισιες ....μπορει να βγουν και αν ενα ενυδρειο τρεχει κανα χρονο....??δεν ξερω γι'αυτο και ρωταω.....ειχα την εντυπωση οτι στην μονο φαση που μπορουν να βγουν ειναι του στρωσιματος......η ειμαι λαθος??Υ.Γ. Στραταρε ευχομαι να τις ξεπαστρεψεις τις μπιπ μπιπ.......................

Αν ειναι ετσι ρε στραταρε μη σκοτωσεις ουτε την απταιζια...και αυτη ζωντανο ειναι :P

Επειδη εχω περασει και μαλιστα σε φαση που πηγαινε πολυ καλα το ενυδρειο σου λεω....πετα το οπως ειναι,εαν δεν μπορεις να βγαλεις

τα ζοανθους απο πανω!

Εαν ειναι πολυ μικρες,ειναι μονο τρεις και μονο σε εκεινο το σημειο σημαινει οτι ειναι πολυ λιγο καιρο στο ενυδρειο οποτε

Εαν μετα γινουν πολλες και φτασεις να πεταξεις το ενυδρειο απο το παραθυρο για μερικα ζοανθους τοτε θα ερθω να σε πεταξω κ εγω εσενα απο το παραθυρο ;) ....και οσο πεφτεις θα σου φωναζω μην ανησυχεις....θα σε πιασει ο giovanni :hysterical:

Φιλε Μιχαλη.. δε θα ειναι κανεις να πιασει τον Στράτο οταν θα πέφτει..

εγω θα εχω ηδη πιασει το ενυδρειο απο πριν και θα εχω φύγει!!!!!! :D

Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι θέλουν έναυσμα για να αρχίσουν να ξεπετάγονται.

Προσωπικά μόλις βρώμισε το νερό κατευθείαν την άλλη μέρα βρήκα 5,6(ευτυχώς μικρές) και μάλιστα πάνω σε πέτρα απο σκληρό κοράλι(τι τράβηξα για να τις βγάλω).

Και για να φανταστείτε για τι πλάσμα μιλάμε, σε μία έσκαψα 1 εκατοστό στο κομμάτι για την βρω. Και για να δω τις αντοχές τους, μια μεγάλούτσικη την έκανα μπάνιο σε νερό βρύσης, και ακόμα ζωντανή είναι. Τις έχω μια βδομάδα μέσα σε σφηνοπότυρο serkova 5,6 απταισίες και είναι ζωντανές. Μιλάμε για μερικά μλ νερού.

τα ζοανθους απο πανω!

Φιλε Μιχαλη.. δε θα ειναι κανεις να πιασει τον Στράτο οταν θα πέφτει..

εγω θα εχω ηδη πιασει το ενυδρειο απο πριν και θα εχω φύγει!!!!!! :D

Ποιο;Αυτό με τις απταίζιες;;;

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Αφού δεν θα τον πετάξεις....φραγκάκια θα του δώσεις και φτου και απο την αρχή....

Αντε να χαθειτε ρε :P

Ποιος σε πείραξε μέρα που ήταν και μέρα που ξημερώνει; Ωρε τι ΠΣΚ είναι αυτό;ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!

ΥΓ.Αύριο κυπελλάκι ε,μην ξεχνιόμαστε!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!

ΥΓ.Αύριο κυπελλάκι ε,μην ξεχνιόμαστε!

Τώρα φταίω εγώ δηλαδή άμα βάλλω αυτό?

Με εξωθείτε! Τι να κάνω και γω!

geoleon-1os.jpg

Τελεοωνουνε τα χρόνια της ομαδας του δημοσίου. Αντε χαρείτε τωρα γιατι απο του χρονου θα εχει μπουγατσα το μενου συνοδεία με πορτοκαλια αλα προκε... :)

Ξες εσυ.... :)

Τελεοωνουνε τα χρόνια της ομαδας του δημοσίου. Αντε χαρείτε τωρα γιατι απο του χρονου θα εχει μπουγατσα το μενου συνοδεία με πορτοκαλια αλα προκε... :)

Αααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!Σε καλό σου ρε φιλαράκι με έκανες και γέλασα πουρνό πουρνό....

Αααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!Σε καλό σου ρε φιλαράκι με έκανες και γέλασα πουρνό πουρνό....

Το "ξες εσυ" δεν πηγαινε σε σενα..

Αλλα καλύτερα που γελας τωρα... :)

Εμείς τρώμε μπουγατσούλα και βλέπουμε ερυθρόλευκη.....να παίρνει παιχνίδια και να πηγαινει τελικούς...!Εκεί το Σαλόνικα κάνει το ίδιο,μόνο που βλέπει τον Αστέρα στον τελικό.......U know i love you,και γουστάρω και ΠΑΟΚ με τις πάντες,αλλά όσο η προεδράρα σας νομίζει ότι αγόρασε την Chelsea,εσείς δεν θα δείτε κούπα πουθενά! :P

Μην λες μεγαλα λογια Κωθτακηηηηη..... αχ μην λες μεγαλα λογιαααααα.....

Ο καιρός γαρ εγγύς... :)

Καλημερα φιλαρακια κι εδω και στα βορεια :)

Καλημέρα γιε του Κρόνου και της Ρέας..εγγονε του Ουρανού και της Γαιας... :)

Εμάς εδώ στα δυτικά θα μας πεις μια καλημέρα? Αλλά βέβαια, τώρα γίναμε κολληταρια με gio και baba…..

Εμάς εδώ στα δυτικά θα μας πεις μια καλημέρα? Αλλά βέβαια, τώρα γίναμε κολληταρια με gio και baba…..

μίλησε κανείς? Ακουω φωνες... :D

Τώρα θα σας φτιάξω!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...