Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #826 Share 28 Απριλίου 2013 Μπορείς δηλαδή να έχεις ΒΤΑ χωρίς να την ταίζεις καθόλου...;;;;; Εγω προσωπικα δεν τις εχω ποτε τελειως αταιστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Απριλίου 2013 #827 Share 28 Απριλίου 2013 Μπορείς δηλαδή να έχεις ΒΤΑ χωρίς να την ταίζεις καθόλου...;;;;; Αν όχι μεγάλα κομμάτια,τουλάχιστον mysis ή αρτέμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2013 Author #828 Share 5 Μαίου 2013 Mετα την καθιερωμενη εβδομαδιαια αλλαγη,καθαρισα τα τζαμια,κι εβγαλα λιγες ακομα με το κινητο........ακους mad; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαίου 2013 #829 Share 5 Μαίου 2013 Τρομερό! Όλα τα κοράλια φοβερά! Ωραίες κοντινές, αλλά νομίζω χάνει στην FTS. Κάρπετ είναι αυτή κάτω αριστερά? Έχει πάντως τρομερό χρώμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2013 Author #830 Share 5 Μαίου 2013 Παναγιωτη ειναι μια Rock Anemone,η οποια ειναι ενος πολυ καλου φιλου και τη φιλοξενω.Συντομα θα γυρισει στο ενυδρειο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Μαίου 2013 #831 Share 5 Μαίου 2013 Χάρμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Μαίου 2013 #832 Share 5 Μαίου 2013 Παντα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 5 Μαίου 2013 #833 Share 5 Μαίου 2013 Όμορφα!!!!! Η ανεμώνη τέλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2013 Author #834 Share 5 Μαίου 2013 To Scopas βγηκε και τη θεση του πηρε ενα πανεμορφο Acanthurus tristis. Οταν μπορεσω θα τον φωτογραφησω,γιατι σημερα δεν μου εκανε το χατιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Μαίου 2013 #835 Share 5 Μαίου 2013 Μπορείς δηλαδή να έχεις ΒΤΑ χωρίς να την ταίζεις καθόλου...;;;;; μπορεις Κωστα ευκολα εγω δεν τις ταιζω σχεδον ποτε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Μαίου 2013 #836 Share 5 Μαίου 2013 μπραβο Στρατο το ενυδρειο παει τρενο μπραβο φτου φτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Μαίου 2013 #837 Share 5 Μαίου 2013 μπραβο μωρε μωρεεεε! φιλε εξελισεται συνεχως σε ενα ενυδρειο υποδειγμα! μου αρεσει πολυ που εχεις βαλει αναμεσα στα sps ζοανθους! σε λιγο καιρο που θα μπλεξουν θα εχεις μια πανδαισια χρωματων! παρακαλω πολυ να απαγορευτει δια ροπαλου το να ξαναβαλεις χερι μεσα και οι ιδεες για αναβαθμισεις-υποβαθμισεις κτλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Μαίου 2013 #838 Share 5 Μαίου 2013 Beautiful! As always! Δεν μπορώ να το αποδώσω ελληνιστί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Μαίου 2013 #839 Share 5 Μαίου 2013 Τρομερά καθαρό ρε Στράτο!Ο βράχος είναι απίστευτος!Μην ξαναβάλεις χέρι μέσα!Αυτή η millepora της τρίτης φωτογραφίας είναι όλ δε μάνει!φτου φτου σκόρδα κρεμμύδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαίου 2013 #840 Share 6 Μαίου 2013 μου αρεσει πολυ που εχεις βαλει αναμεσα στα sps ζοανθους! σε λιγο καιρο που θα μπλεξουν θα εχεις μια πανδαισια χρωματων! Αυτό δεν είναι και κακό όμως? Εννοώντας ότι όταν θα απλώσουν τα ζωανθούς να νεκρώσουν τα κοράλια που θα βρεθεούν στο δρόμο τους για θέματα χλωρου? Σαν ιδέα είναι καλή, και το σκέφτηκα να το κάνω και στο δικό μου, απλά με παραξενεύει αυτό που ρώτησα και φοβάμαι λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Μαίου 2013 #841 Share 6 Μαίου 2013 Ενταξει καλο ειναι δε λεω.... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Μαίου 2013 #842 Share 6 Μαίου 2013 Στράτο μου φτου φτου!!!! Ελπίζω να μην ξανά βάλεις χέρι μέσα!!!! P.S Να δω πότε θα σου φέρω εκείνη την lobophyllia που σου έχω τάξει… Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Μαίου 2013 #843 Share 6 Μαίου 2013 Στράτο μου φτου φτου!!!! Ελπίζω να μην ξανά βάλεις χέρι μέσα!!!! P.S Να δω πότε θα σου φέρω εκείνη την lobophyllia που σου έχω τάξει… Εμένα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 7 Μαίου 2013 #844 Share 7 Μαίου 2013 Εμένα...; για εσένα έχω πράσινα μανιτάρια αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Μαίου 2013 #845 Share 7 Μαίου 2013 για εσένα έχω πράσινα μανιτάρια αν θες Έτσι είναι!Άλλοι παίρνουν lobophyllia και άλλοι μανιτάρια!! ΥΓ. Πλάκα κάνω αγορίνα εννοείτε έτσι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 7 Μαίου 2013 #846 Share 7 Μαίου 2013 Έτσι είναι!Άλλοι παίρνουν lobophyllia και άλλοι μανιτάρια!! ΥΓ. Πλάκα κάνω αγορίνα εννοείτε έτσι...! Χααχχααχαχχ έχω και ένα φραγκακι από pavona όλα τα άλλα έχουν φύγει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Μαίου 2013 #847 Share 7 Μαίου 2013 Χααχχααχαχχ έχω και ένα φραγκακι από pavona όλα τα άλλα έχουν φύγει!!Τι να το κάνω το pest ρε φίλε!Έχω κι εγώ και μεγαλώνει λες και της δίνω αναβολικά!!!!!Ευχαριστώ ρε φιλαράκι δεν χρειάζομαι τίποτε έχω καραστοκάρει!Σ'ευχαριστώ πάντως που απλόχερα μου δίνεις ότι μπορείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Μαίου 2013 #848 Share 7 Μαίου 2013 Αυτό δεν είναι και κακό όμως? Εννοώντας ότι όταν θα απλώσουν τα ζωανθούς να νεκρώσουν τα κοράλια που θα βρεθεούν στο δρόμο τους για θέματα χλωρου? Σαν ιδέα είναι καλή, και το σκέφτηκα να το κάνω και στο δικό μου, απλά με παραξενεύει αυτό που ρώτησα και φοβάμαι λίγο. Ακομα και να βρεθουν στο δρομο τους πανο αντε να πνιξουν τη βαση του κοραλιου αλλα μεχρι εκει. Να συνεχισουν να αναπτυσονται και πανω στον κορμο του sps δεν μου εχει συμβει ποτε και δεν το εχω δει ποτε. Για το χωρο θα "παλεψουν" πιο πολυ με χημικο πολεμο μεταξυ τους παρα με το να τα σκεπασουν η' να αναπτυχθουν πανω στα sps. Αυτο μπορεις ομως να το λυσεις με χρηση ανθρακα και με αλλαγες νερου. Απο αυτα που εχω δει και κατα την ταπεινη μου αποψη,δεν ειναι ακατορθωτο το να ειναι διπλα διπλα τα ζοανθους με τα sps. Στραταρε σορρυ για το "κουρεμα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #849 Share 7 Μαίου 2013 Στράτο μου φτου φτου!!!! Ελπίζω να μην ξανά βάλεις χέρι μέσα!!!! P.S Να δω πότε θα σου φέρω εκείνη την lobophyllia που σου έχω τάξει… Να'σαι καλα Γιαννη μου. Δε βιαζομαστε,και προπαντων δε χανομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2013 Author #850 Share 7 Μαίου 2013 Αυτό δεν είναι και κακό όμως? Εννοώντας ότι όταν θα απλώσουν τα ζωανθούς να νεκρώσουν τα κοράλια που θα βρεθεούν στο δρόμο τους για θέματα χλωρου? Σαν ιδέα είναι καλή, και το σκέφτηκα να το κάνω και στο δικό μου, απλά με παραξενεύει αυτό που ρώτησα και φοβάμαι λίγο. Ακομα και να βρεθουν στο δρομο τους πανο αντε να πνιξουν τη βαση του κοραλιου αλλα μεχρι εκει. Να συνεχισουν να αναπτυσονται και πανω στον κορμο του sps δεν μου εχει συμβει ποτε και δεν το εχω δει ποτε. Για το χωρο θα "παλεψουν" πιο πολυ με χημικο πολεμο μεταξυ τους παρα με το να τα σκεπασουν η' να αναπτυχθουν πανω στα sps. Αυτο μπορεις ομως να το λυσεις με χρηση ανθρακα και με αλλαγες νερου. Απο αυτα που εχω δει και κατα την ταπεινη μου αποψη,δεν ειναι ακατορθωτο το να ειναι διπλα διπλα τα ζοανθους με τα sps. Στραταρε σορρυ για το "κουρεμα" Υπαρχουν αρκετα ενυδρεια στο youtube που δειχνουν ανακατεμενα sps με ζωανθους. Μιχαλη αν κριθει απαραιτητο θα χρησιμοποιηθει ανθρακας.Οσο για τις αλλαγες,εδω και δυο μηνες εχουν καθιερωθει ανα βδομαδα.Και μπορω να πω πως η διαφορα προς το καλυτερο ειναι εμφανης πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts