ebenos 24 Απριλίου 2013 #801 Share 24 Απριλίου 2013 Σιγά ρε παιδιά ....... πώς κάνετε έτσι ............ του Στράτου είναι !!!!! Πολλοί κολλητοί μου έχετε γίνει εσείς οι δυο τώρα τελευταία και σε βλέπω να αρχίζεις τα αλάτια και εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Απριλίου 2013 #802 Share 24 Απριλίου 2013 Σιγά ρε παιδιά ....... πώς κάνετε έτσι ............ του Στράτου είναι !!!!! Αααχαχαααχαχαχα...!Έκλαψα από τα γέλια...!Στράτοοοο τι λένε ρε φίλε....;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 24 Απριλίου 2013 #803 Share 24 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση ..................................... Στράτος ΔΕ γίνομε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Απριλίου 2013 #804 Share 24 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση ..................................... Στράτος ΔΕ γίνομε !!!! Πες την αλήθεια.......σου πέρασε από το μυαλό...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 24 Απριλίου 2013 #805 Share 24 Απριλίου 2013 Απεταξάμην !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2013 Author #806 Share 25 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση ..................................... Στράτος ΔΕ γίνομε !!!! Φυσικα και δεν μπορεις να γινεις.Εισαι....ασταθης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #807 Share 28 Απριλίου 2013 (edited) Η χθεσινη μερα μου ειχε μια ευχαριστη εκπληξη απο το αγαπημενο μου ζωντανο Λιγα λεπτα μετα το διαχωρισμο,και το clown δε λεει να ξεκολλησει απο κει Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Απριλίου 2013 #808 Share 28 Απριλίου 2013 Ωωωωω!!!!! Απο 1...2!!!! Μπράβο στράτο! Σου εύχομαι να της δεις σαν πιάτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Απριλίου 2013 #809 Share 28 Απριλίου 2013 Αμα αρχίσουν και κόβονται οι βυζούμπες στη μέση δεν έχουν σταματημό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #810 Share 28 Απριλίου 2013 Ωωωωω!!!!! Απο 1...2!!!! Μπράβο στράτο! Σου εύχομαι να της δεις σαν πιάτο!! Παναγιωτη σαν πιατο ηταν Αμα αρχίσουν και κόβονται οι βυζούμπες στη μέση δεν έχουν σταματημό.... Γρηγορη ειναι στο ενυδρειο μου ενα χρονο περιπου,ισως λιγο παραπανω.Ειναι η δευτερη φορα που σπλιταρει.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιο πως ανακαμπτει σχεδον αμεσως.Ο Μακλαουντ ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Απριλίου 2013 #811 Share 28 Απριλίου 2013 Παναγιωτη σαν πιατο ηταν Γρηγορη ειναι στο ενυδρειο μου ενα χρονο περιπου,ισως λιγο παραπανω.Ειναι η δευτερη φορα που σπλιταρει.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναιο πως ανακαμπτει σχεδον αμεσως.Ο Μακλαουντ ειναι; Ε, τώρα είναι σαν 2 πιατάκια του καφέ! Καινούργια ποστ για σπαμαρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #812 Share 28 Απριλίου 2013 Ε, τώρα είναι σαν 2 πιατάκια του καφέ! Καινούργια ποστ για σπαμαρισμα! Δωστε πραμα στο λαο χαχαχαχαχααα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Απριλίου 2013 #813 Share 28 Απριλίου 2013 (edited) Ααααααααααααυτα είναι!Ο κάθε κλόουν τώρα (2 δεν έχεις; ) έχει το δικό του μαξιλαράκι!Αν θες πάντως,επειδή δεν είναι ωραίο να γεμίζεις με ΒΤΑ μου δίνεις την μια!Βγαίνω μπροστά για να σε απαλλάξω ρε φίλε τι να κάνω....! Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Απριλίου 2013 #814 Share 28 Απριλίου 2013 Ααααααααααααυτα είναι!Ο κάθε κλόουν τώρα (2 δεν έχεις; ) έχει το δικό του μαξιλαράκι!Αν θες πάντως,επειδή δεν είναι ωραίο να γεμίζεις με ΒΤΑ μου δίνεις την μια!Βγαίνω μπροστά για να σε απαλλάξω ρε φίλε τι να κάνω....! Πονηρουλη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #815 Share 28 Απριλίου 2013 Ααααααααααααυτα είναι!Ο κάθε κλόουν τώρα (2 δεν έχεις; ) έχει το δικό του μαξιλαράκι!Αν θες πάντως,επειδή δεν είναι ωραίο να γεμίζεις με ΒΤΑ μου δίνεις την μια!Βγαίνω μπροστά για να σε απαλλάξω ρε φίλε τι να κάνω....! Η κοκκινη εχει τσιμενταρει στο ενυδρειο.Δυσκολα θα βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Απριλίου 2013 #816 Share 28 Απριλίου 2013 Πονηρουλη!!! Εγώ πονηρός;;;;;;ααα δεν μου αρέσουν αυτά...!Μα ΠΩΣ σου πέρασε απ'το μυαλό αυτό ρε φίλε;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Απριλίου 2013 #817 Share 28 Απριλίου 2013 Η κοκκινη εχει τσιμενταρει στο ενυδρειο.Δυσκολα θα βγει Βρε πες εσύ το ΟΚ και φέρνω κομπρεσέρ εγώ μην σκιάζεσαι!!Χαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2013 #818 Share 28 Απριλίου 2013 μεγεια το split στραταρε! να σου πε ρε συ,ποσο καιρο τους παιρνει να κανουν στομα? η αριστερη εχει κρατησει το μεγαλυτερο μερος του στοματος της αρχικης η' δεν βλεπω καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Απριλίου 2013 #819 Share 28 Απριλίου 2013 Βρε πες εσύ το ΟΚ και φέρνω κομπρεσέρ εγώ μην σκιάζεσαι!!Χαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Απριλίου 2013 #820 Share 28 Απριλίου 2013 Βρε πες εσύ το ΟΚ και φέρνω κομπρεσέρ εγώ μην σκιάζεσαι!!Χαχαχαχαχα!!! Χαίρομαι που αν και τριάντα πλέον,κάπως έτσι με βλέπω κι εγώ!!!EHEIM είναι το κομπρεσεράκι;;;Πρέπει να είναι φοβερό για aquascapin.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #821 Share 28 Απριλίου 2013 Οπως και την προηγουμενη φορα,δευτερη μερα σημερα,και το σκισιμο Μιχαλη εχει σχεδον ενωσει.Σε 7-8 μερες θα εχουν στανιαρει εντελως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2013 #822 Share 28 Απριλίου 2013 τι την ταιζεις ρε παιδακι μου?! να τα χαιρεσαι μπαμπακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 Author #823 Share 28 Απριλίου 2013 τι την ταιζεις ρε παιδακι μου?! να τα χαιρεσαι μπαμπακα Δεν ξερουμε ακομα αν το συχνο,το καθολου ταισμα η οποιοσδηποτε αλλος λογος παιζει ρολο στο σπλιταρισμα τους. Εγω παντως για την ιστορια,να πω πως ταιζω κατεψυγμενη γαριδα η μαριδακι η γαυρο,μια φορα καθε 15 μερες συνηθως. Ευχαριστω Μιχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Απριλίου 2013 #824 Share 28 Απριλίου 2013 Δεν ξερουμε ακομα αν το συχνο,το καθολου ταισμα η οποιοσδηποτε αλλος λογος παιζει ρολο στο σπλιταρισμα τους. Εγω παντως για την ιστορια,να πω πως ταιζω κατεψυγμενη γαριδα η μαριδακι η γαυρο,μια φορα καθε 15 μερες συνηθως. Ευχαριστω Μιχαλη Άντε και 4 τώρα!!(πήγα μακριά, αλλά με σένα όλα είναι εφικτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Απριλίου 2013 #825 Share 28 Απριλίου 2013 Μπορείς δηλαδή να έχεις ΒΤΑ χωρίς να την ταίζεις καθόλου...;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts