yonigrn 8 Απριλίου 2013 #726 Share 8 Απριλίου 2013 (edited) Δεν το λενε φιλε μου...το κανεις...το βλεπει και μετα απλα ζητας συγνωμη!;-) Καλυτερα να ζητας συγνωμη παρα αδεια! Αντε αντε ξεκινα:-) Καντο,κι οταν θα τσουζει η παντοφλια,να ξερεις οτι ολοι νοητικα θα ειμαστε στο πλαι σου Αντε το ξεκιναω αυτο το Σαββατοκυριακο μιας και λειπει η γυναικα μου σε επαγγελματικο ταξιδι. Να ξερετε παντως οτι εαν πεσει παντοφλα θα ειστε υπευθυνοι και οι δυο σας Μολις παρω τα πραγματα στα χερια μου θα κανω ποστ το τι ακριβως εχω και πως ξεκιναω και σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια αφου δεν εχω ξανασχοληθει με θαλασσινο. Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2013 - yonigrn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #727 Share 8 Απριλίου 2013 Προσθεσες προσφατα νεκρο βραχο? FTS θελει ο λαος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #728 Share 8 Απριλίου 2013 Απο βοηθεια οτι θελεις.Τις παντοφλιες ομως μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 8 Απριλίου 2013 #729 Share 8 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #730 Share 8 Απριλίου 2013 Προσθεσες προσφατα νεκρο βραχο? FTS θελει ο λαος!! Γιαννη αλλαξα ολο τα αριστερο νησακι με νεκρο βραχο,διοτι το κομματι ζωντανου που ειχα εβγαλε προβλημα. Δωστε μου λιγο χρονο ακομα για καινουρια FTS.Nα δεσει λιγο το γλυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #731 Share 8 Απριλίου 2013 Οκ... σου αφηνω διορια μεχρι τις 00:01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 8 Απριλίου 2013 #732 Share 8 Απριλίου 2013 Τι με κανεις τωρα !!! Τελευταία αυτα τα μαλλιαρα sps σαν πολυ να μου αρέσουν. Αλλα που να τα βρεις;;;;; (Στη Σαλονικη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #733 Share 8 Απριλίου 2013 Τι με κανεις τωρα !!! Τελευταία αυτα τα μαλλιαρα sps σαν πολυ να μου αρέσουν. Αλλα που να τα βρεις;;;;; (Στη Σαλονικη) Ολο και κατι θα πετυχεις στο swap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #734 Share 8 Απριλίου 2013 Ολο και κατι θα πετυχεις στο swap Μην πετυχουμε εσενα μονο και γινει το swap ...spam free.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #735 Share 8 Απριλίου 2013 Οκ... σου αφηνω διορια μεχρι τις 00:01 Δες δυο που τραβηξα οταν αλλαξα το βραχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Απριλίου 2013 #736 Share 8 Απριλίου 2013 ΥΓ Θοδωρη οτι μαλιαρο δεις στο swap αρπαξτο...Ξερεις τον τροπο εσυ δεν σε φοβαμαι...(δυο μετρα τροπος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Απριλίου 2013 #737 Share 8 Απριλίου 2013 Αααααα δεν μου αρέσουν αυτά!!Τα μαλλιαρά θα τα αρπάξω εγώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #738 Share 8 Απριλίου 2013 Αααααα δεν μου αρέσουν αυτά!!Τα μαλλιαρά θα τα αρπάξω εγώ!!! Αν σ'αφησει ο Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #739 Share 8 Απριλίου 2013 Come on boys.......new barber shop in town!!! χαχαχαχαχαχαχαααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2013 #740 Share 8 Απριλίου 2013 Αντε το ξεκιναω αυτο το Σαββατοκυριακο μιας και λειπει η γυναικα μου σε επαγγελματικο ταξιδι. Να ξερετε παντως οτι εαν πεσει παντοφλα θα ειστε υπευθυνοι και οι δυο σας Μολις παρω τα πραγματα στα χερια μου θα κανω ποστ το τι ακριβως εχω και πως ξεκιναω και σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια αφου δεν εχω ξανασχοληθει με θαλασσινο. ολοι καποια στιγμη φιλε μου απο καπου ξεκινησαμε..και με την παντοφλα και με το θαλασσινο!! μην τον ακους το στρατο,ξεκινα εσυ και θα βαλουμε εμεις τα στηθια μας μπροστα οταν πεσουν οι πρωτες! ρε στρατο αν μου πεις οτι και αυτες ειναι απο το κιν τοτε αληθεια θα σου μιλησω σε 2 εβομαδες ξανα.... και τα 2 νησια ειναι σουπερ αλλα το αριστερο ειναι φοβερο. οταν θα μεγαλωσουν και θα ειναι στον αερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Απριλίου 2013 #741 Share 8 Απριλίου 2013 (edited) Αααααα δεν μου αρέσουν αυτά!!Τα μαλλιαρά θα τα αρπάξω εγώ!!! Τον διμετρο τυχαια τον στελνουμε φιλαρακι νομιζεις.Χαχαχα. ΥΓ Ασε που θα ειναι και ο γρηγορος μαζι... Gio.Ερχονται και φευγουν με αεροπλανο...Και αντε να τους πιασεις :hysterical: Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Απριλίου 2013 #742 Share 8 Απριλίου 2013 Ρε συνέχεια τρώγεσαι εσύ για αλλαγες,κρατάω ημερομηνίες των ποστ για να τα δω σε κανα μήνα και να συγκρίνω ανάπτυξη στις νέες φωτο Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις Ααα και θέλω φωτο μαζί με τον Τζιο στο swap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #743 Share 8 Απριλίου 2013 Ρε συνέχεια τρώγεσαι εσύ για αλλαγες,κρατάω ημερομηνίες των ποστ για να τα δω σε κανα μήνα και να συγκρίνω ανάπτυξη στις νέες φωτο Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις Ααα και θέλω φωτο μαζί με τον Τζιο στο swap Φωτο σιγουρα θα δεις,αλλα γιατι κατι μου λεει οτι κατι σκαρωνετε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #744 Share 8 Απριλίου 2013 Ρε συνέχεια τρώγεσαι εσύ για αλλαγες,κρατάω ημερομηνίες των ποστ για να τα δω σε κανα μήνα και να συγκρίνω ανάπτυξη στις νέες φωτο Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις Ααα και θέλω φωτο μαζί με τον Τζιο στο swap Η αληθεια ειναι οτι τρωγομαι.Οτι κανω ομως το κανω μονο για να πετυχω αυτο που θελω.Ο βραχος ξερνουσε βρωμα απο μεσα του,ενα περιεργο πραμα.Γι'αυτο και τον αλλαξα.Το αποτελεσμα με δικαιωνει νομιζω. Επειτα εφυγε η μια ανεμωνη(heteractis aurora) και καποια μανιταρια τα οποια επιαναν πολυ χωρο.Το ενυδρειο θα αφιερωθει στα sps.Καποια frags υπηρχαν,και καποια αλλα προστεθηκαν,Αυτο που μενει τωρα ειναι να περιμενω να μεγαλωσουν σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Απριλίου 2013 #745 Share 8 Απριλίου 2013 Φωτο σιγουρα θα δεις,αλλα γιατι κατι μου λεει οτι κατι σκαρωνετε;;;; Ότι και να σκαρώνουν Στράτο τα μαλλιαρά σε μας θα μείνουν!ε ρε τι θα γίνει!της κοινής εκδιδωμένης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #746 Share 8 Απριλίου 2013 Ότι και να σκαρώνουν Στράτο τα μαλλιαρά σε μας θα μείνουν!ε ρε τι θα γίνει!της κοινής εκδιδωμένης! Οχι,σαν φιλοξενουμενοι εχουν προτεραιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Απριλίου 2013 #747 Share 8 Απριλίου 2013 Οχι,σαν φιλοξενουμενοι εχουν προτεραιοτητα Τρελός είσαι;;;;;χαχαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #748 Share 8 Απριλίου 2013 Χαλαρωστε τωρα... πιειτε και μια σοδα στην υγεια μου και των μαλλιαρων μου Στρατο στην πρωτη fts τερμα δεξια βλεπω ενα pest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #749 Share 8 Απριλίου 2013 Χαλαρωστε τωρα... πιειτε και μια σοδα στην υγεια μου και των μαλλιαρων μου Στρατο στην πρωτη fts τερμα δεξια βλεπω ενα pest. Αυτο που βρωμαει λες;χαχαχααααααα Το εχω τσιμενταρει,δεν παει πουθενα χαχαχαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #750 Share 8 Απριλίου 2013 Αυτο που βρωμαει λες;χαχαχααααααα Το εχω τσιμενταρει,δεν παει πουθενα χαχαχαααααααα Ναι αυτο που βρωμαει απο σενα μεχρι την Κεφαλονια!! χαχααχαχαχα Ξαναπες το μου σε κανα 2-3 βδομαδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts