Crazy_Beaver 31 Μαρτίου 2013 #701 Share 31 Μαρτίου 2013 Καθημερινά προβλήματα του ριφα!!! :bigemo_harabe_net-76: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 Author #702 Share 7 Απριλίου 2013 Λιγες ακομα φωτογραφιες απο το κινητο,μιας και βαριομου και δεν ηξερα τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Απριλίου 2013 #703 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο Στράτο, ωραία κοραλάκια. Ειδικά τα καρπουζοζοανθά πολύ ωραία. Καιρό τα χαλβαδιάζω, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 Author #704 Share 7 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #705 Share 7 Απριλίου 2013 Λιγες ακομα φωτογραφιες απο το κινητο,μιας και βαριομου και δεν ηξερα τι να κανω Eεεε κλεφτηηη αχχαχαχααχαχα Ομορφες φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Απριλίου 2013 #706 Share 7 Απριλίου 2013 ο μούρης τα σπάει...δώστου και ένα φιλαράκι άλγης απο μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Απριλίου 2013 #707 Share 7 Απριλίου 2013 Στρατο να βαριεσαι πιο συχνα για να βλεπουμε ομορφες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 Author #708 Share 7 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Απριλίου 2013 #709 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο!! Σφαίρα πάει. Φτου-φτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2013 #710 Share 7 Απριλίου 2013 α να χαθείς βραδυάτικα,μας σύγχυσες...πάω να ταΐσω τα δικά μου υπό το φως των ακτινικών υπέροχο είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 7 Απριλίου 2013 #711 Share 7 Απριλίου 2013 ωραία ζωντανα...ενα μπράβο και απο μένα...το ταπεινο ζωανθακι..(εκ του... :ταπεινό χαμομηλάκι)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #712 Share 7 Απριλίου 2013 Πολυ καλες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #713 Share 7 Απριλίου 2013 Κλασικός Στράτος πλέον... :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 7 Απριλίου 2013 #714 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο ρε Δία.... τι να σε πω τωρα;;; Δλδ ΆΜΑ δεν βαριοσουν τι θα έκανες βρε παλιο τεμπελη; Βγαλε βγαλε φωτό γιατι αν πας στα σκληρα ποτε θα τα ξαναδούμε ολα αυτα μαζι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #715 Share 7 Απριλίου 2013 ομορφιες στραταρε και παλι απο το κινητο και παλι με φοβερη ποιοτητα! σε ψιλομισω ρε φιλε! μπραβο! τα κοραλια ειναι απιστευτα,ενα και ενα! με αυτο το στησιμο που εχεις κανει περιμενω πως κ πως να μεγαλωσουν! ολα θα ειναι στον αερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Απριλίου 2013 #716 Share 7 Απριλίου 2013 Εύγε στράτο!Κουκλί!εεεε ρε ψαλίδιιιιιιιιιιιι......!!!τ΄ωρα που θα κατέβει η σαλόνικα τίποτε δεν μας σώζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 #717 Share 7 Απριλίου 2013 ομορφιες στραταρε και παλι απο το κινητο και παλι με φοβερη ποιοτητα! σε ψιλομισω ρε φιλε! μπραβο! τα κοραλια ειναι απιστευτα,ενα και ενα! με αυτο το στησιμο που εχεις κανει περιμενω πως κ πως να μεγαλωσουν! ολα θα ειναι στον αερα! σημερα ειναι η μερα του μισους μην στεναχωρειτε τον Μιχαλη..μπραβο Στρατο θα σου ελεγα να μου δωσεις λιγο ξενια αλλα σε μενα δεν καθετε [το ξερω δεν το πιστευεις] 10 δοκιμες περιπου εχω κανει.χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #718 Share 7 Απριλίου 2013 ε μα...μια εσυ με τα κοραλια μια ο στραταρος που βγαζει καλυτερες φωτο με το κινητο του απ'οτι εγω με τη μηχανη...τι να πω...με τα νευρα μου παιζετε μου φαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2013 #719 Share 7 Απριλίου 2013 ε μα...μια εσυ με τα κοραλια μια ο στραταρος που βγαζει καλυτερες φωτο με το κινητο του απ'οτι εγω με τη μηχανη...τι να πω...με τα νευρα μου παιζετε μου φαινεται! χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 7 Απριλίου 2013 #720 Share 7 Απριλίου 2013 Λατρευω τους λαχανι ζωανθους σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Απριλίου 2013 #721 Share 8 Απριλίου 2013 ε μα...μια εσυ με τα κοραλια μια ο στραταρος που βγαζει καλυτερες φωτο με το κινητο του απ'οτι εγω με τη μηχανη...τι να πω...με τα νευρα μου παιζετε μου φαινεται! Που να πάρει και το ipad στα χέρια του...εκεί να δεις τι θα δουν τα μάτια μας!! ΣΤΡΑΤΟΟΟΟΟΟ,κατέβασε το topcamera αν το κιν. Σου είναι iphone.Αν και νομίζω παίζει μόνο για το ipad.Κάνει φοβερή δουλειά και έχει τρομερό stabilizer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Απριλίου 2013 #722 Share 8 Απριλίου 2013 Άχχχχχχ αυτή η green bubble..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #723 Share 8 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια Οι επομενες Μιχαλη θα ειναι με τη μηχανη,για να με μισησεις περισσοτερο Θοδωρη τα σκληρα ηδη υπαρχουν,απλα ειναι μικρα ακομα.Με τη μηχανη ομως καποιες φωτο θα καταφερω να τραβηξω Αντρεα οπως βλεπεις πρασινη και κοκκινη ειναι πολυ κοντα.Κανενα προβλημα απολυτως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #724 Share 8 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 Author #725 Share 8 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts