Jump to content

Απ'τα Ψηλα Στα Χαμηλα,κι Απ'τα Πολλα Στα Λιγα.....

Δίας

Recommended Posts

Πάντως το έχεις μάθει καλά το photoshop ρε μπαγάσα! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ελα πες τα που επεσα σε ολα εξω.Αυτο ηταν το μαγικο ? :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - clooyn

Ελα πες τα που επεσα σε ολα εξω.Αυτο ηταν το μαγικο ? :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Το μαγικό είναι ένα…. Στράτος! :)

Μακαρι να φτασω μια μερα Στρατο να κανω ενυδρεια επη σαν τα δικα σας.. ειμαι πολυ νεος ακομα.. σιγα σιγα.. :)

Μακαρι να φτασω μια μερα Στρατο να κανω ενυδρεια επη σαν τα δικα σας.. ειμαι πολυ νεος ακομα.. σιγα σιγα.. :)

Βρε τον Gio το ποιημα στην τσεπη το εχει :bigemo_harabe_net-134:

Αυτός ο Στράτος έχει κοραλλίνες στα χέρια του... φτύνει διάτομα και τροχοειδή άλγη...

Νομίζω και το αμάξι του με θαλασσινό νερό μετακινείτε...

ίσως αντί για μαξιλάρι να κοιμάται σε καμία ανεμώνη...ή σε κάποιο κλάμ...

μήπως έχεις καμιά σχέση με τον Νέμο Στράτο?

Ε μην μιλάς τώρα και εσύ! Ζωγραφιά το ενυδρείο σου! :)

Αυτός ο Στράτος έχει κοραλλίνες στα χέρια του... φτύνει διάτομα και τροχοειδή άλγη...

Νομίζω και το αμάξι του με θαλασσινό νερό μετακινείτε...

ίσως αντί για μαξιλάρι να κοιμάται σε καμία ανεμώνη...ή σε κάποιο κλάμ...

μήπως έχεις καμιά σχέση με τον Νέμο Στράτο?

Παιδια μην μας παρεξηγειτε βρεχει στη θεσσαλονικη και μας βγαινουν τα ρομαντικα μας :bigemo_harabe_net-146:

Ειναι πρωτος ξαδερφος του αδερφου του μπατζανακη της θειας του ανηψιου του κουνιαδου της δευτερης ξαδερφης του πατερα μου.

Παιδια μην μας παρεξηγειτε βρεχει στη θεσσαλονικη και μας βγαινουν τα ρομαντικα μας :bigemo_harabe_net-146:

Βρεχει πολυ; :P

Ειναι πρωτος ξαδερφος του αδερφου του μπατζανακη της θειας του ανηψιου του κουνιαδου της δευτερης ξαδερφης του πατερα μου.

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Ε μην μιλάς τώρα και εσύ! Ζωγραφιά το ενυδρείο σου! :)

Τα λεω για να μην με ματιαζετε ρε συ!! χαχααχαχα

το ρημαξατε το ποστ.καννιβαλοι

Και εκεί που κοιμόταν μέσα σε κάποιο κοράλλι μια γοργόνα του ψιθύρισε στο αυτί...

Όχι στον άνθρακα και στον αντιφώσφορο...όχι στην βότκα και στο ντραμπούι μόνο με φυσικές μεθόδους θα δεις το ενυδρείο σου όπως το ονειρεύεσαι...

και από εκείνη την μέρα αλλάξαν όλα...

(σόρρυ για το :poster_spam: φιλαράκι δεν γράφω άλλο.....)

:bigemo_harabe_net-92::bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92:

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

:bigemo_harabe_net-64: Φιλαρακι τα σπαει το ενυδρειο!!!

Να ρωτησω κατι? Μαγνησιο ποσο εχεις?

Mπράβο στράτο!

Να σε ρωτήσω. Γιατί δεν παίρνεις καμια ροζ κόλλα για να ταιριάζει και με τον βράχο? Το λέω γιατί η πορτοκαλί πρωσοπικά εμένα δεν μου αρεσει. Τώρα αν σου αρέσει πάω πάσο!

Α ρε Στρατο ομορφιες! :bigemo_harabe_net-64:

χμμμμμμμ...... :bigemo_harabe_net-88:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...