Jump to content

Απ'τα Ψηλα Στα Χαμηλα,κι Απ'τα Πολλα Στα Λιγα.....

Δίας

Recommended Posts

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop::bigemo_harabe_net-92: υπεροχος!!!!!!!

Ασχετο...πως μπορειτε και κρατατε αυτα τα protopalythoa mutuki στην τσιτα και εμενα οσες φορες κ αν εβαλα γινονται σαν σαφρακιασμενα... :headonwall:

Γιαννη,σε τελεια κατασταση μου τα ειχε στειλει ο Βαγγελης,σε τελεια κατασταση τα κραταω :D

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop::bigemo_harabe_net-92: υπεροχος!!!!!!!

Ασχετο...πως μπορειτε και κρατατε αυτα τα protopalythoa mutuki στην τσιτα και εμενα οσες φορες κ αν εβαλα γινονται σαν σαφρακιασμενα... :headonwall:

Εγώ πάντως τα ξήλωνα...και τα εμβολίαζα με aptaisia exit...δεν πέθαιναν με τίποτα..και τώρα να ψάξω θα βρω σίγουρα 1-2.....

Γιατί απο 1 κεφάλι μέσα σε λίγους μήνες γίνανε 3 αποικίες...και κολλούσαν μέχρι και στο κλάμ μου...

πιο πολύ γούσταρα στο ίδιο μοτίβο τα Nuclear Green...να κολλάνε δίπλα με τα Purple Death που μαζί υβριδίζουν και βγάζουν απίστευτο χρώμα(πρέπει να είναι ίδιο είδος...)

όταν τα απέκτησα τα μουτούκι χαιρέτισαν...

Ρε για δες,εγω Στρατο εχω παθει το ιδιο με αυτα οπως εσυ με την ξενια.. δεν με θελουν με τπτ.. :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - Giovanni

αυτο που ειναι ανεξηγητο ειναι η βλακεια των εμπορων με τα φαντεζι ονοματα σε κοραλια και δισκους......

αυτο που ειναι ανεξηγητο ειναι η βλακεια των εμπορων με τα φαντεζι ονοματα σε κοραλια και δισκους......

Μηπως εχεις αρχισει και σπαμαρεις πιο πολυ ΚΑΙ απο μενα;;;

:D

Ε πρέπει να έχουν ένα όνομα για να έχουμε ένα μπούσουλα...δεν είναι όλα τα ζόα ίδια...

Απο ονομασίες εμπιστεύομαι μόνο το coralpedia.com που έχει πάνω απο 500είδη ζόα..

αλλά μπορείς να βρείς και τα ίδια ζόα με άλλο όνομα...όποιος τα παίρνει τους δίνει και ένα όνομα.

ίδια κοψοραψιά...και αποκτάς μοναδικά πρασσινομοβίζουν ζόα...άλλα κόλπα..

Picture297.jpg

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Μηπως εχεις αρχισει και σπαμαρεις πιο πολυ ΚΑΙ απο μενα;;;

:D

γερασες και εσυ....αχχχχ χουφταλα και παλι μεσα στο χομπι ειμαστε...χεχεχε

γερασες και εσυ....αχχχχ χουφταλα και παλι μεσα στο χομπι ειμαστε...χεχεχε

αυτο μας εμεινε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.............ολα τα αλλα σιγα σιγα μας τα παιρνουν!!!!

Ωχ....να παλι :D.... :poster_spam: :poster_spam: :poster_spam:

:bigemo_harabe_net-74:

Σταθη δεν εχω ριξει εκτος απο Microbacter 7 περιστασιακα τιποτα αλλο.

Ανθρακα εχω δυο μηνες που τον εχω βγαλει εντελως.Αντιφωσφορο εχω ακομα μεσα στο σκιμερ,και στην επομενη αλλαγη θα βγει και αυτος.

Σταθη δεν εχω ριξει εκτος απο Microbacter 7 περιστασιακα τιποτα αλλο.

Ανθρακα εχω δυο μηνες που τον εχω βγαλει εντελως.Αντιφωσφορο εχω ακομα μεσα στο σκιμερ,και στην επομενη αλλαγη θα βγει και αυτος.

Αλλαγες καθε εβδομαδα?Δεν εξηγειται διαφορετικα...Ειναι πεντακαθαρο ρε φιλε. :bigemo_harabe_net-145:

και εγω ολα εξω.μηνες εχω να βαλω ανθρακα και αντιφωσφορο.

Κωστα το ενυδρειο σου τρεχει χρονια και εχει βρει μια ισοποροπια μεσα στην γενικη ανισοροπια σου :bigemo_harabe_net-74: (σε πειραζω μην παρεξηγησε!!)

δεν ξερω εγω το φοβαμαι να κανω κατι τετοιο σε ενα νεοστημενο ενυδρειο.

Έγινε επεξεργασία - Giovanni

οπως το ειπες ειναι τζων.ακριβως φιλε...χεχε

Αλλαγες καθε εβδομαδα?Δεν εξηγειται διαφορετικα...Ειναι πεντακαθαρο ρε φιλε. :bigemo_harabe_net-145:

Αλλαγη κανω καθε 15 Σταθη.Νιτρικα φωσφορικα σχεδον ανυπαρκτα.Πολυ φειδωλο ταισμα.Τα κοραλια τρωνε απο τα κακακια των ψαριων και οτι παιρνουν απο το φως.Να πω επισης πως το ενυδρειο καποιες ωρες της ημερας φωτιζεται και απο τον ηλιο :)

Στρατο ποιος ο λογος να τα βγαλεις ολα?

Ο ανθρακας Γιαννη τραβαει τα παντα.Ακομα και στο κυβακι που ειχα πριν τη μεταφορα,το περισσοτερο διαστημα ετρεχε χωρις αντιφωσφορο.Εκτος λιγης διατομικης τιποτα αλλο.Κι εδω τον ξεκινησα λογω αλλαγης του φωτισμου για παν ενδεχομενο και προληπτικα εντελως :)

Αρε...λιιιιγο απο τα χρονια σας να ειχε το ενυδρειο μου...λιιιγο.. :bigemo_harabe_net-72:

Γιαννη εχεις πλεον υπομονη εσυ.Θα το κανεις πυραυλο το δικο σου:)

Πάντως το έχεις μάθει καλά το photoshop ρε μπαγάσα! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...