Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #376 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια.Η βαση ειναι απο σωληνα φ20 pvc διαμορφωμενη καταλληλα.Τωρα αναμονη να ωριμασει καπως το ενυδρειο,και βλεπουμε πως θα πορευτουμε. Κωστα,η πεταλουδα τρωει απο flakes galanus,prime reef,μεχρι και κατεψυγμενο mysis και artemia. Απ'οτι δειχνει,παει μια χαρα,τωρα αν τη βγαλει για καιρο,θα δουμε.Μακαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #377 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια.Η βαση ειναι απο σωληνα φ20 pvc διαμορφωμενη καταλληλα.Τωρα αναμονη να ωριμασει καπως το ενυδρειο,και βλεπουμε πως θα πορευτουμε. Κωστα,η πεταλουδα τρωει απο flakes galanus,prime reef,μεχρι και κατεψυγμενο mysis και artemia. Απ'οτι δειχνει,παει μια χαρα,τωρα αν τη βγαλει για καιρο,θα δουμε.Μακαρι Στράτο,έχεις καμία φώτο να δούμε τις σωλήνες,πριν το ντύσιμο με τον βράχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #378 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Στρατο πολύ ωραίο! Ειδικά όταν θα μεγαλώσουν τα κοραλάκια θα δείξει πολύ πιο ωραίο!!! Πάνω στον αριστερό βράχο τάιρ απς έχεις? Μου φαίνεται ότι για τα λίτρα σου έχεις πολλά ψάρια και ίσως να εχει αντίκτυπο στα κοράλια σου στο μέλλον. Πάντως πολώ ωραίο, και άνοιξε κατα πολύ ο χώρος! Καλή συνέχεια! Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που επισημαινεις,και χαιρομαι πολυ που το κανεις.Δυο tangs στα 200 λιτρα ειναι υπερβολη.Το κιτρινο το tang σιγουρα καποια στιγμη θα φυγει γιατι μεγαλωνει πολυ.Θα κρατησω μονο το scopas που ειναι και ενα απο τα αγαπημενα μου. Τα μικροψαρα ειναι αμελητεα ποσοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #379 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Στράτο,έχεις καμία φώτο να δούμε τις σωλήνες,πριν το ντύσιμο με τον βράχο; Φιλε δεν θυμαμαι αν εχω φωτο. Θα ριξω ομως μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacereef 14 Δεκεμβρίου 2012 #380 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ποιο όμορφο και εντυπωσιακό από το προηγούμενο aquascape και με τα sps διχνει ακομα ποιο super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Δεκεμβρίου 2012 #381 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια.Η βαση ειναι απο σωληνα φ20 pvc διαμορφωμενη καταλληλα.Τωρα αναμονη να ωριμασει καπως το ενυδρειο,και βλεπουμε πως θα πορευτουμε. Κωστα,η πεταλουδα τρωει απο flakes galanus,prime reef,μεχρι και κατεψυγμενο mysis και artemia. Απ'οτι δειχνει,παει μια χαρα,τωρα αν τη βγαλει για καιρο,θα δουμε.Μακαρι μακαρι να παει καλα .αν και νομιζω πως αφου τρωει απο ολες τις τροφες σε συνδυασμο με <<καθαρο>> νερο δεν θα εχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #382 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Δεν ειναι και απολυτο Κωστα.Ειναι πολυ παραξενα ψαρια οι πεταλουδες.Τι μια αστερια και την αλλη ανασκελωνονται Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Δεκεμβρίου 2012 #383 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 (edited) εχεις δικιο μιας και ενα παιδι με υποδειγματικο ενυδρειο την ειχε εναμησι χρονο και ηταν μια χαρα και ξαφνικα χωρις εμφανες λογο του ψοφησε. η δικια μου εχει αρχισει και ξεπαστρευει τις απταιζιες και δειχνει καλα. Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2012 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #384 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης Στράτο, ξέχασα να στο πω πριν, αλλά μ'αρέσει πολύ ο φωτισμός σου! Δεν έχει κάτι το οποίο χτυπάει στο μάτι, αλλά είναι ισσοροπημένος! Τι λάμπες χρησιμοποιείς?(μπορεί να το λές πιο πάνω, απλά δεν μπορώ να το βρώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #385 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ο φωτισμος μου ειναι led. Celio Aqualum. http://www.houseofled.gr/offers/celio.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Δεκεμβρίου 2012 #386 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ο φωτισμος μου ειναι led. Celio Aqualum. http://www.houseofle...fers/celio.html Στρατο εισαι ευχαριστημενος απο το φωτιστικο? Η εταιρια λεει επιφανεια καλυψης 100χ70.. σε 120χ65 δυσκολα το βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #387 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Στρατο εισαι ευχαριστημενος απο το φωτιστικο? Η εταιρια λεει επιφανεια καλυψης 100χ70.. σε 120χ65 δυσκολα το βλεπεις? Φιλαρακι εγω το εχω σε 80Χ50 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Και σε αποδοση και σε χρωματα.Το στανταρ που λεει η εταιρια το καλυπτει σιγουρα. Στο 1,20 ομως θα εχεις λιγο θεμα στα χαφ δεξια κι αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #388 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Φιλαρακι εγω το εχω σε 80Χ50 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Και σε αποδοση και σε χρωματα.Το στανταρ που λεει η εταιρια το καλυπτει σιγουρα. Στο 1,20 ομως θα εχεις λιγο θεμα στα χαφ δεξια κι αριστερα. Δεν βάζεις τον βράχο στα χαφ αλλά τον βάζεις να μαρκάρει πιο μέσα με αποτέλεσμα να έχεις τα κοράλια κάτω απο την περιοχή του φωτός και όχι απ'έξω που σημαίνει οφσάιντ! Πλάκα κάνω Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #389 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βάζεις τον βράχο στα χαφ αλλά τον βάζεις να μαρκάρει πιο μέσα με αποτέλεσμα να έχεις τα κοράλια κάτω απο την περιοχή του φωτός και όχι απ'έξω που σημαίνει οφσάιντ! Πλάκα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Δεκεμβρίου 2012 #390 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλα το μοντελο σου δεν ειναι το marine version σωστα? Σε καλυπτει ομως το φασμα για να παιξεις με εναν επιθετικο στο 4-2-3-1 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Δεκεμβρίου 2012 #391 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρέσει πολύ το στήσιμο με το μπαλκονάκι, ένα τραπεζάκι με δυο καρεκλίτσες και πίνεις άνετα τον καφέ σου…. Κανονίστε να με βάλετε στην πρίζα να σπάω αλάτια τώρα στα γεράματα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Δεκεμβρίου 2012 #392 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρέσει πολύ το στήσιμο με το μπαλκονάκι, ένα τραπεζάκι με δυο καρεκλίτσες και πίνεις άνετα τον καφέ σου…. Κανονίστε να με βάλετε στην πρίζα να σπάω αλάτια τώρα στα γεράματα… Ποτε δεν ειναι αργα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #393 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλα το μοντελο σου δεν ειναι το marine version σωστα? Σε καλυπτει ομως το φασμα για να παιξεις με εναν επιθετικο στο 4-2-3-1 ?? Ετσι ονομαζει η εταιρια το καινουριο μοντελο. Μου αρέσει πολύ το στήσιμο με το μπαλκονάκι, ένα τραπεζάκι με δυο καρεκλίτσες και πίνεις άνετα τον καφέ σου…. Κανονίστε να με βάλετε στην πρίζα να σπάω αλάτια τώρα στα γεράματα… Ποιος ειναι ρε γηραιοτερος;Εγω η εσυ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 15 Δεκεμβρίου 2012 #394 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος ειναι ρε γηραιοτερος;Εγω η εσυ;;;; Καλά εσύ είσαι παππούς τώρα, αλλά βαστάς ακομα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Δεκεμβρίου 2012 #395 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρέσει πολύ το στήσιμο με το μπαλκονάκι, ένα τραπεζάκι με δυο καρεκλίτσες και πίνεις άνετα τον καφέ σου…. Κανονίστε να με βάλετε στην πρίζα να σπάω αλάτια τώρα στα γεράματα… Ποτε δεν ειναι αργα γέρο !!!! Με το καλο να μπεις στο ''κλαμπ'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Δεκεμβρίου 2012 #396 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Mετα την αλλαγη,το setup εχει καπως ετσι.... Φιλαρακι για αλλη μια φορα ωραιο στησιμο !!! ξερεις οτι εχω τρεχαματα και δεν εχω καθολου χρονο , με την πρωτη ευκαιρια θα ερθω για καφεδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #397 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 16 Δεκεμβρίου 2012 #398 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Ησυχία δεν έχεις ε? Ωραία η μεγάλη άκρο, η πεταλούδα που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #399 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 H πεταλουδα Στελιο αιφνιδιως σημερα τιναξε τα πεταλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #400 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts