Jump to content

Απ'τα Ψηλα Στα Χαμηλα,κι Απ'τα Πολλα Στα Λιγα.....

Δίας

Recommended Posts

Ακροβατης δεν ηταν Παναγιωτη,αλλα μπορω να σε διαβεβαιωσω πως εγινε :D

Ναι ειδικα εκεινο το στησιμο κομπρα που του εκανες,μας τρομοκρατησε :bigemo_harabe_net-93:

Ναι ειδικα εκεινο το στησιμο κομπρα που του εκανες,μας τρομοκρατησε :bigemo_harabe_net-93:

Εγω δεν του εκανα τιποτα.Μονος του το εκανε :bigemo_harabe_net-65:

Στρατο αν ειναι σαν αυτο που συνανταμε στην δικια μας θαλασσα τοτε προσοχη γιατι μωλις το ακομπησεις μιλαμε για τρελη φαγουρα....βγηκε μηπως οταν τα φωτα ηταν κλειστα?

Fireworm....Πολύχαιτος...

Πώς τον έπιασες ρε τσάκαλε?

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν σε όλες τις θάλασσες και μεταφέρουν ιούς όπως ο V.Shiloi...δεν είναι να τα ακουμπάς...

παίζει κανένας τρόπος με παγίδα να μας φωτίσεις Στράτο?

Ηξερα οτι υπηρχε παιδια.Προσπαθησα να το πιασω με παγιδα απο μπουκαλι,αλλα δυστυχως δεν πηγε ποτε.Τον εβλεπα να κοβει βολτες στον ιδιο μεγαλο βραχο απο τρυπα σε τρυπα συνεχως.

Κιμωνα,δεν ειναι μονο η φαγουρα.Μπορεις να παθεις ζημια υπο προυποθεσεις.Εκτος αυτου δαγκωνει κιολας ο τσογλανος.Στη δευτερη φωτο αν παρατηρησετε αυτο το στρογγυλο μπροστα στο στομα του που φαινεται,ειναι τεσσερις μικρες δαγκανες,τις οποιες εχει κλειστες και μαζεμενες.

Το πως τον επιασα Alex ηταν μεγαλη κ@λοφ@ρδ@α.

Ξημερωματα κατα τις δυο,εβλεπα τηλεοραση.Γυρναω κοιταω το ενυδρειο και ειδα το ενα κομματι lobophyllia και πηγαινε βολτα.Σηκωθηκα λοιπον και το ειδα να την πηγαινει τσαρκα.Τεντωμενο να πω πως ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οσο φαινεται στις φωτο.Τον επιασα στα γρηγορα με μια χειρουργικη τσιμπιδα,και δεν βγηκε και πολυ ευκολα.Φοβομουν να πιεσω κιολας μηπως τον κοψω,κι αντι για ενα μετα εχω δυο:D.

Mετα τις φωτο,τον τοποθετησα σε ενα μεγαλο sump απο λευκη πορσελανη......ξερω πως καποιοι δεν θα συμφωνησουν,αλλα δεν ηθελα ουτε καν να ξερω πως υπαρχει εστω και στο sump του ενυδρειου

:)

Aποκλειετε να εχεις μονο ενα,και τοσο μεγαλο μαλιστα στο ενυδρειο σου.Εγω ειμαι φουλ απο δαυτα,αλλα μεχρι τωρα μονο καλα εχω να πω.... Κανουν δουλεια τα σκουληκιαααα :bigemo_harabe_net-134:

Εχω αρκετα,αλλα ευτυχως σε αυτο το μεγεθος ηταν μονο αυτο.Και τα υπολοιπα που εχω ειναι τελειως διαφορετικα απο αυτο.Πολυ πιο κοκκινοροζουλια :D

...Mετα τις φωτο,τον τοποθετησα σε ενα μεγαλο sump απο λευκη πορσελανη....

Δεν παίζεσαι... :hysterical: :hysterical:

Σε συσπειρωση περιπου 18-20 ποντους και χοντρο σαν το μικρο δαχτυλο περιπου.Ψαρευτηκε ξημερωματα.Ειναι safe να το ξαναριξω μεσα; :D

20121211_024145.jpg

20121211_024050.jpg

20121211_023952.jpg

20121211_023843.jpg

20121211_023333.jpg

20121211_023250.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=GWCLImkRSvw

Μιχαληηηηηηη αλλαξα το setup επιτελους :D

εεεεεεεετσι στραταρε!!!!

ειμαι σιγουρος οτι τωρα που ειχες χρονο θα εκανες παπαδες!!! :bigemo_harabe_net-146:

αντε αντε και φωτο να μου ανοιξεις τα ματακια!!

σκληραινεις....επικινδυνα..

Έγινε επεξεργασία - klaz

Στρατο πολύ ωραίο! Ειδικά όταν θα μεγαλώσουν τα κοραλάκια θα δείξει πολύ πιο ωραίο!!!

Πάνω στον αριστερό βράχο τάιρ απς έχεις?

Μου φαίνεται ότι για τα λίτρα σου έχεις πολλά ψάρια και ίσως να εχει αντίκτυπο στα κοράλια σου στο μέλλον.

Πάντως πολώ ωραίο, και άνοιξε κατα πολύ ο χώρος!

Καλή συνέχεια!

οταν σου λεω οτι μπορεις να κανεις κατι πολυ καλυτερο να με ακους στραταρε!!!

αφου το εχεις!! :bigemo_harabe_net-64:

μου ειχες πεταξει με δεμενα τα ματια τα βραχια στο προηγουμενο και μου το ελεγες στησιμο!! :hysterical:

αυτο μαλιστα!μπαινει στα αγπημενα μου!

χωρος για τα σκληρα ψηλα να παιρνουν ολο το δυνατο φως και χωρος και απο κατω να κανουν γυρες τα ψαρακια και να απλωσουν τα μ****α!

σουπερ στραταρε!! :bigemo_harabe_net-82:

θα με κανεις να χαλασω το aquascape μου ακομα δεν το άρχισα και να φτιαξω και εγω τετοιες πολυκατοικιες!!! :D

Πολύ καλό aquascape.

Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και ομορφότερο!!

Πως τα έχεις στηρίξει;pvc;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...