steliost 20 Νοεμβρίου 2012 #301 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Πολύ όμορφο Στράτο, μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Νοεμβρίου 2012 Author #302 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Ενα split απο μια mini maxi στα καλα καθουμενα κολλησε σ'ενα σαλιγκαρι.Δεν του αρεσε εκει που ηταν.Πηγαν τη βολτα τους,αλλα το κακο ειναι οτι τωρα δεν το βλεπω πουθενα το ρημαδι.Που ξεφορτωσε το σαλιγκαρι ο Θεος κι η ψυχη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Νοεμβρίου 2012 #303 Share 25 Νοεμβρίου 2012 χαχαχχαχαχ Έχω ξαναδεί απο κοντά τέτοιο περιστατικό με ανεμώνη μεσογειακού να ιπεύει ερημίτη και να πηγαίνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 25 Νοεμβρίου 2012 #304 Share 25 Νοεμβρίου 2012 ταξι το εκανε το σαλιγκαρι σιγα μην κατεβει απο πανω του το θεμα ειναι μην παει κ στριμωχτει πουθενα.Το φωτιστικο παντως ακατσε σαν το κερακι πανω στην τουρτα πολυ ωραιο.Την αμαρτια μου θα την πω ηθελε λιγο βελτιωση το στησιμο με βαση τα προιγουμενα που ειχες φτιαξει γιατι βλεπω να μπανει πολυ κοραλι εκει μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Νοεμβρίου 2012 #305 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Σαν μικρό και τόσο εντυπωσιακό θα το χαρακτήριζα διαμάντι. Με την γνώση και την εμπειρία τόσων χρόνων, ξέρεις ακριβός την συνταγή για να κανείς αυτό το διαμάντι. Μου φαίνεται ότι κράτησες όλο τον αφρό έτσι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #306 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Σαν μικρό και τόσο εντυπωσιακό θα το χαρακτήριζα διαμάντι. Με την γνώση και την εμπειρία τόσων χρόνων, ξέρεις ακριβός την συνταγή για να κανείς αυτό το διαμάντι. Μου φαίνεται ότι κράτησες όλο τον αφρό έτσι;; Φιλαρακι σ'ευχαριστω για τα ωραια σου σχολια.Να'σαι καλα Απο τη στιγμη που δυστυχως δεν μπορεσα να κρατησω το μεγαλο,προσπαθω οσο μπορω να ριξω βαρος σ'αυτο για οτι καλυτερο. Να'σαι καλα και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Νοεμβρίου 2012 #307 Share 26 Νοεμβρίου 2012 ταξι το εκανε το σαλιγκαρι σιγα μην κατεβει απο πανω του το θεμα ειναι μην παει κ στριμωχτει πουθενα.Το φωτιστικο παντως ακατσε σαν το κερακι πανω στην τουρτα πολυ ωραιο.Την αμαρτια μου θα την πω ηθελε λιγο βελτιωση το στησιμο με βαση τα προιγουμενα που ειχες φτιαξει γιατι βλεπω να μπανει πολυ κοραλι εκει μεσα Αστον Γιαννη ..... Μην του ανοιγεις τα ματια δεν βλεπει που δεν βλεπει καλα κιολας ο γερακος ... τον βαζεις να κανει και αλλαγες ? μπορει να ξεχασει κανα κοματι βραχο εξω απο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Νοεμβρίου 2012 #308 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Κάποιος μουπε ότι έχεις πέσει στα σκληρά τώρα τελευταία…γιατί κατάντησες έτσι βρε παιδάκι μου…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Νοεμβρίου 2012 #309 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Κάποιος μουπε ότι έχεις πέσει στα σκληρά τώρα τελευταία…γιατί κατάντησες έτσι βρε παιδάκι μου…. τσ τσ τσ ουτε ενα μυστικο δεν μπορει να κρατησει καποιος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #310 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Αστον Γιαννη ..... Μην του ανοιγεις τα ματια δεν βλεπει που δεν βλεπει καλα κιολας ο γερακος ... τον βαζεις να κανει και αλλαγες ? μπορει να ξεχασει κανα κοματι βραχο εξω απο το ενυδρειο Για οπου χρειαζεται μικρε βλεπω σαν αετος!!!!!Γι'αυτο το νου σουυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #311 Share 26 Νοεμβρίου 2012 τσ τσ τσ ουτε ενα μυστικο δεν μπορει να κρατησει καποιος .... Αρτεμης και Δημος μαζι εισαι........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #312 Share 26 Νοεμβρίου 2012 (edited) Κάποιος μουπε ότι έχεις πέσει στα σκληρά τώρα τελευταία…γιατί κατάντησες έτσι βρε παιδάκι μου…. Δοκιμαζω κι εγω μετα απο καιρο ξανα.Τι να κανω;Αφου τα θελει ο μου Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Νοεμβρίου 2012 #313 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Αρτεμης και Δημος μαζι εισαι........... Εγω ? εγω ειμαι καλο παιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Νοεμβρίου 2012 #314 Share 26 Νοεμβρίου 2012 εεεετσι να σκληραινει κ ο στρατος!!! φωτο γρηγορα απο τα "παλικαρια"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #315 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Φωτο σε λιγες μερες φιλαρακι μου.Να δουμε πως πανε τα μικρα.Μην ξεφτιλιστουμε τωρα στα γεραματα......Δεν κανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 26 Νοεμβρίου 2012 #316 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Αστον Γιαννη ..... Μην του ανοιγεις τα ματια δεν βλεπει που δεν βλεπει καλα κιολας ο γερακος ... τον βαζεις να κανει και αλλαγες ? μπορει να ξεχασει κανα κοματι βραχο εξω απο το ενυδρειο χεχεχε ναι εχεις δικιο γιατι τωρα δεν ειναι να περισσευει βραχος....τωρα που εκανε την αρχη με τα σκληρα θα του χρειαστει πατα γκαζι Στρατοοοοοοοο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #317 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Με βλεπω να αυτοσχεδιαζω παλιιιιιιιι.......αψιδες μου ερχονται στο μυαλο,λαιτ στησιμο με λιγο βραχο οπως πρεπει επανω,και τον υπολοιπο στο σαμπ.......... :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Νοεμβρίου 2012 #318 Share 26 Νοεμβρίου 2012 αααααα πουλακι μου....με παραδεχεσαι τωρα που σου ελεγα απο την αρχη οτι μπορεις να κανεις κατι πολυ καλυτερο με το στησιμο?? αφου εχεις γουστο...να μην το εκμεταλευτεις? ενταξει λοιπον,θα περιμενω για τις φωτο!εχω υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Νοεμβρίου 2012 #319 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν "διασταυρωθουνε" οι ακρο σου, εγω συγχαρητηρια δε σου δινω.... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2012 Author #320 Share 26 Νοεμβρίου 2012 (edited) Τις εχω κολλησει πολυ κοντα Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Νοεμβρίου 2012 #321 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν "διασταυρωθουνε" οι ακρο σου, εγω συγχαρητηρια δε σου δινω.... :bigemo_harabe_net-74: Αφού τον ξέρεις τι διάολος είναι….σε λίγο καιρό θα απλώνει η γυναίκα του εκεί την μπουγάδα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 26 Νοεμβρίου 2012 #322 Share 26 Νοεμβρίου 2012 πολύ όμορφο μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #323 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Δεκεμβρίου 2012 #324 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 τουμπανο..... φανταστικες φωτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #325 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts