Jump to content

Απ'τα Ψηλα Στα Χαμηλα,κι Απ'τα Πολλα Στα Λιγα.....

Δίας

Recommended Posts

Πωωω τι λες φοβερη ομοιοτητα με τα rainfoldi!Να το χαιρεσαι το σπανιο κατοικιδιο σου Στρατο...καλα ε,αυτη η ανεμωνη ειναι πλεον παντου!Ολοι εχουν απο την ανεμωνη μου!!!Αν εβλεπες απο τι ξεκινησε αυτη η ανεμωνη πραγματικα θα παθαινες σοκ.Την ειχα παρει(αφου την παζαρεψα απο 20)10ευρω απο ενα μεγαλο πετ σοπ απο οπου αυτος που την εβγαλε την εκοψε κ με ενα ξυραφι στην προσπαθεια να την ξεκολλησει απο το τζαμι.Ηταν στο μεγεθος ενος 50λεπτου(ανοιχτη) κ αυτο εγινε πριν 2,5 χρονια.

Πωωω τι λες φοβερη ομοιοτητα με τα rainfoldi!Να το χαιρεσαι το σπανιο κατοικιδιο σου Στρατο...καλα ε,αυτη η ανεμωνη ειναι πλεον παντου!Ολοι εχουν απο την ανεμωνη μου!!!Αν εβλεπες απο τι ξεκινησε αυτη η ανεμωνη πραγματικα θα παθαινες σοκ.Την ειχα παρει(αφου την παζαρεψα απο 20)10ευρω απο ενα μεγαλο πετ σοπ απο οπου αυτος που την εβγαλε την εκοψε κ με ενα ξυραφι στην προσπαθεια να την ξεκολλησει απο το τζαμι.Ηταν στο μεγεθος ενος 50λεπτου(ανοιχτη) κ αυτο εγινε πριν 2,5 χρονια.

Μια ιδια ειχε κι ο Μακλαουντ Αντρεα.Απο κει κραταει. :hysterical:

Χωρις πλακα ειναι πολυ ευπροσαρμοστο και σκληρο ζωντανο.Δε μασαει τιποτα.Και ειναι και βολικη η καυμενουλα.Οπου τη βαλεις καθεται :D

οχι ολοι ... :ph34r:

οχι ολοι ... :ph34r:

XAXAXXAXAXAXAXA......εσυ μου ξεφυγες....

XAXAXXAXAXAXAXA......εσυ μου ξεφυγες....

δεν πειραζει

ο Στρατος θα βγαλει το φιδι απο τη τρυπα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Παντως αυτο ειναι το νοημα του χομπι μας...να μοιραζεσαι κατι κ να το βλεπεις να ευδοκιμει κ σε αλλα ενυδρεια,οχι μονο στο δικο σου.Ξερω...off topic αλλα πιστευω πως ταιριαζε το σχολιο.Λοιπον κ επειδη πιστευω πως τοσο καιρο που ειναι στην κατοχη μου σιγουρα θα εχει αλλαξει κατι στο DNA της θα την ονομασω Conor Bta from the clan Bta!!! ^_^

Το ενυδρειο πέθανε παιδιά. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Το ενυδρειο πέθανε παιδιά. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

Καλή συνέχεια σε όλους.

?????????????????????γιατι τι εγινε στρατο???

Οπα...δεν γινεται να ριχνεις μια βομβα υδρογονου και να φευγεις ρε δασκαλε! Τι εγινε?!

• 4 weeks later...

Τελικα μετα απο πολυ αναποδια και μια απιστευτη τουμπα(αναμενωμενη)

:Dυπαρχουν δυσαρεστες αλλα και ευχαριστες εξελιξεις.

Οι μεν οτι ειμαι ακομα εδω(:D) και οι δε οτι αν και πιστευα

οτι το ενυδρειο θα χαθει,τελικα ανεκαμψε πληρως χωρις την παραμικρη.

ευτυχως απωλεια.

Μολις τακτοποιηθει η συνδεση μου θα ανεβουν φωτο(με μπλε φωτισμο):D

Τελικα μετα απο πολυ αναποδια και μια απιστευτη τουμπα(αναμενωμενη)

:Dυπαρχουν δυσαρεστες αλλα και ευχαριστες εξελιξεις.

Οι μεν οτι ειμαι ακομα εδω( :D) και οι δε οτι αν και πιστευα

οτι το ενυδρειο θα χαθει,τελικα ανεκαμψε πληρως χωρις την παραμικρη.

ευτυχως απωλεια.

Μολις τακτοποιηθει η συνδεση μου θα ανεβουν φωτο(με μπλε φωτισμο) :D

και με μηχανη χιλιαδων ευρω :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

τι ενοεις τουμπα???? εσπασε τπτ? ελπιζω να μην επαθε τιποτα.... περιμενουμε φωτο!

Οχι Σακη δεν εσπασε τιποτα.Απλα συνεβηκαν καποια πραγματα

και παραλιγο να χαθει το ενυδρειο.

Ευτυχως τωρα ολα καλα

Α ρε στραταρε μου!τολμη κ γοητεια εισαι αγορι μου!:-)

Αντε βαλε καμια φωτο να δουμε!

Αφου κ συνεχισες κ δεν εχασες τιποτα ολα καλα....;-)

Α ρε στραταρε μου!τολμη κ γοητεια εισαι αγορι μου!:-)

Αντε βαλε καμια φωτο να δουμε!

Αφου κ συνεχισες κ δεν εχασες τιποτα ολα καλα....;-)

Ενταξει .....

Πεθανα .......

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Στράτο έχω βάρδια και δεν πάω για ύπνο για να δώ φωτογραφίες του ενυδρείου σου.

Τουλάχιστον δεν το έβαλες κάτω! Αν και δεν ξέρω τι συνέβη, το ότι δεν σε νίκησε το οποιοδήποτε πρόβλημα σου συνέβηκε, αυτό σημαίνει χαρακτήρα!

Περιμένουμε φωτό!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...