Παναγιώτης Κ 18 Σεπτεμβρίου 2012 #151 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Tρομερό Στράτο! Πολλά μπράβο! Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Σεπτεμβρίου 2012 #152 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πωωω τι λες φοβερη ομοιοτητα με τα rainfoldi!Να το χαιρεσαι το σπανιο κατοικιδιο σου Στρατο...καλα ε,αυτη η ανεμωνη ειναι πλεον παντου!Ολοι εχουν απο την ανεμωνη μου!!!Αν εβλεπες απο τι ξεκινησε αυτη η ανεμωνη πραγματικα θα παθαινες σοκ.Την ειχα παρει(αφου την παζαρεψα απο 20)10ευρω απο ενα μεγαλο πετ σοπ απο οπου αυτος που την εβγαλε την εκοψε κ με ενα ξυραφι στην προσπαθεια να την ξεκολλησει απο το τζαμι.Ηταν στο μεγεθος ενος 50λεπτου(ανοιχτη) κ αυτο εγινε πριν 2,5 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #153 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πωωω τι λες φοβερη ομοιοτητα με τα rainfoldi!Να το χαιρεσαι το σπανιο κατοικιδιο σου Στρατο...καλα ε,αυτη η ανεμωνη ειναι πλεον παντου!Ολοι εχουν απο την ανεμωνη μου!!!Αν εβλεπες απο τι ξεκινησε αυτη η ανεμωνη πραγματικα θα παθαινες σοκ.Την ειχα παρει(αφου την παζαρεψα απο 20)10ευρω απο ενα μεγαλο πετ σοπ απο οπου αυτος που την εβγαλε την εκοψε κ με ενα ξυραφι στην προσπαθεια να την ξεκολλησει απο το τζαμι.Ηταν στο μεγεθος ενος 50λεπτου(ανοιχτη) κ αυτο εγινε πριν 2,5 χρονια. Μια ιδια ειχε κι ο Μακλαουντ Αντρεα.Απο κει κραταει. Χωρις πλακα ειναι πολυ ευπροσαρμοστο και σκληρο ζωντανο.Δε μασαει τιποτα.Και ειναι και βολικη η καυμενουλα.Οπου τη βαλεις καθεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 19 Σεπτεμβρίου 2012 #154 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πωωω τι λες φοβερη ομοιοτητα με τα rainfoldi!Να το χαιρεσαι το σπανιο κατοικιδιο σου Στρατο...καλα ε,αυτη η ανεμωνη ειναι πλεον παντου!Ολοι εχουν απο την ανεμωνη μου!!!Αν εβλεπες απο τι ξεκινησε αυτη η ανεμωνη πραγματικα θα παθαινες σοκ.Την ειχα παρει(αφου την παζαρεψα απο 20)10ευρω απο ενα μεγαλο πετ σοπ απο οπου αυτος που την εβγαλε την εκοψε κ με ενα ξυραφι στην προσπαθεια να την ξεκολλησει απο το τζαμι.Ηταν στο μεγεθος ενος 50λεπτου(ανοιχτη) κ αυτο εγινε πριν 2,5 χρονια. οχι ολοι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #155 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 οχι ολοι ... Σκασε πια.Οταν σπλιταρει παλι θα σου δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Σεπτεμβρίου 2012 #156 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 οχι ολοι ... XAXAXXAXAXAXAXA......εσυ μου ξεφυγες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 19 Σεπτεμβρίου 2012 #157 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 XAXAXXAXAXAXAXA......εσυ μου ξεφυγες.... δεν πειραζει ο Στρατος θα βγαλει το φιδι απο τη τρυπα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Σεπτεμβρίου 2012 #158 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως αυτο ειναι το νοημα του χομπι μας...να μοιραζεσαι κατι κ να το βλεπεις να ευδοκιμει κ σε αλλα ενυδρεια,οχι μονο στο δικο σου.Ξερω...off topic αλλα πιστευω πως ταιριαζε το σχολιο.Λοιπον κ επειδη πιστευω πως τοσο καιρο που ειναι στην κατοχη μου σιγουρα θα εχει αλλαξει κατι στο DNA της θα την ονομασω Conor Bta from the clan Bta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #159 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τα Οφ τοπικ επιτρεπονται Αντρεα.Θεμα ειναι εξ'αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #160 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τα Οφ τοπικ επιτρεπονται Αντρεα.Θεμα ειναι εξ'αλλου Θεμα μου ηθελα να γραψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Σεπτεμβρίου 2012 #161 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 απο τα πιο ωραια μικρα που εχω δει ποτε....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #162 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το ενυδρειο πέθανε παιδιά. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. Καλή συνέχεια σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2012 #163 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το ενυδρειο πέθανε παιδιά. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. Καλή συνέχεια σε όλους. ?????????????????????γιατι τι εγινε στρατο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Σεπτεμβρίου 2012 #164 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οπα...δεν γινεται να ριχνεις μια βομβα υδρογονου και να φευγεις ρε δασκαλε! Τι εγινε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Σεπτεμβρίου 2012 #165 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι έγινε ρε Στράτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Σεπτεμβρίου 2012 #166 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τι έγινε ρε Στράτο; +1? αν επιτρεπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Οκτωβρίου 2012 Author #167 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τελικα μετα απο πολυ αναποδια και μια απιστευτη τουμπα(αναμενωμενη) υπαρχουν δυσαρεστες αλλα και ευχαριστες εξελιξεις. Οι μεν οτι ειμαι ακομα εδω() και οι δε οτι αν και πιστευα οτι το ενυδρειο θα χαθει,τελικα ανεκαμψε πληρως χωρις την παραμικρη. ευτυχως απωλεια. Μολις τακτοποιηθει η συνδεση μου θα ανεβουν φωτο(με μπλε φωτισμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 21 Οκτωβρίου 2012 #168 Share 21 Οκτωβρίου 2012 :bigemo_harabe_net-192: Αναμενουμε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Οκτωβρίου 2012 #169 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τελικα μετα απο πολυ αναποδια και μια απιστευτη τουμπα(αναμενωμενη) υπαρχουν δυσαρεστες αλλα και ευχαριστες εξελιξεις. Οι μεν οτι ειμαι ακομα εδω( ) και οι δε οτι αν και πιστευα οτι το ενυδρειο θα χαθει,τελικα ανεκαμψε πληρως χωρις την παραμικρη. ευτυχως απωλεια. Μολις τακτοποιηθει η συνδεση μου θα ανεβουν φωτο(με μπλε φωτισμο) και με μηχανη χιλιαδων ευρω :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 21 Οκτωβρίου 2012 #170 Share 21 Οκτωβρίου 2012 τι ενοεις τουμπα???? εσπασε τπτ? ελπιζω να μην επαθε τιποτα.... περιμενουμε φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Οκτωβρίου 2012 Author #171 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Οχι Σακη δεν εσπασε τιποτα.Απλα συνεβηκαν καποια πραγματα και παραλιγο να χαθει το ενυδρειο. Ευτυχως τωρα ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Οκτωβρίου 2012 #172 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Α ρε στραταρε μου!τολμη κ γοητεια εισαι αγορι μου!:-) Αντε βαλε καμια φωτο να δουμε! Αφου κ συνεχισες κ δεν εχασες τιποτα ολα καλα....;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Οκτωβρίου 2012 #173 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Α ρε στραταρε μου!τολμη κ γοητεια εισαι αγορι μου!:-) Αντε βαλε καμια φωτο να δουμε! Αφου κ συνεχισες κ δεν εχασες τιποτα ολα καλα....;-) Ενταξει ..... Πεθανα ....... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 21 Οκτωβρίου 2012 #174 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Στράτο έχω βάρδια και δεν πάω για ύπνο για να δώ φωτογραφίες του ενυδρείου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Οκτωβρίου 2012 #175 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Τουλάχιστον δεν το έβαλες κάτω! Αν και δεν ξέρω τι συνέβη, το ότι δεν σε νίκησε το οποιοδήποτε πρόβλημα σου συνέβηκε, αυτό σημαίνει χαρακτήρα! Περιμένουμε φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts