ΚΩΣΤΗΣ 8 Αυγούστου 2012 #51 Share 8 Αυγούστου 2012 Συγχαρητήρια και στον Γιώργο τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Αυγούστου 2012 #52 Share 8 Αυγούστου 2012 Λιγες φωτο ακομα.... Σταμάτα να πυροβολείς ρε!!! Έχουμε και έξοδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 Author #53 Share 9 Αυγούστου 2012 Σταμάτα να πυροβολείς ρε!!! Έχουμε και έξοδα! Καλα ντε...μη βαρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Αυγούστου 2012 #54 Share 9 Αυγούστου 2012 Πολυ ωραίο,αν και κάτι άλλο από εσένα θα ηπταν έκπληξη Sent from my iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Αυγούστου 2012 #55 Share 9 Αυγούστου 2012 Κουκλάκι είναι Στράτο!Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 9 Αυγούστου 2012 #56 Share 9 Αυγούστου 2012 (edited) οραιο το μικρο μπραβο ρε φιλε φωτογραφος εισαι? τελιες φωτο πραγματικα για ριξε κανα μαθημμα να βγαλουμε και εμεις καμια καλη Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2012 - odis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Αυγούστου 2012 #57 Share 9 Αυγούστου 2012 Μπραβο ρε συ Στρατο!! Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Αν θέλεις να βαλεις κι αλλα κοραλια στο ενυδρείο.... ότι φραγκακι χρειαστείς μου λες!! Απο κει και πέρα το green wrasse να το προσέξεις. Φτανει τελικό μεγεθος γύρο στους 28 πόντους!!! Τόσο έχει φτασει και το δικό μου!! Μια ερωτησ μονο. Το εχεις παρατηρήσει που κοιμαται τη νύχτα?? Εμενα εχει μαι συγκεκριμένη θέση...... βουταει στον αραγωνιτη και ξαναβγαινει μονο οταν αναψει το φως!!! Οριστε και ένα βίντεο που φαίνεται.... (Όχι απο το δικό μου ενυδρείο.) http://www.youtube.com/watch?v=4o3vraY-OSw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Αυγούστου 2012 Author #58 Share 11 Αυγούστου 2012 Νικο,ο πρασινος εχεις δικιο,μεγαλωνει αρκετα για τα λιτρα και τις διαστασεις μου.Καποια στιγμη θα βγει ετσι κι αλλιως,και θα κρατησω τον evanidus.Koιμαται με τον ιδιο ακριβως τροπο που λες.Χωνεται μεσα στον αραγωνιτη,σε συγκεκριμενη θεση,διπλα σε ενα κομματι βραχου συγκεκριμενο.Με την αναβαθμιση στο φωτισμο καποια στιγμη θα μπουν και πεντε -εξι φραγκακια sps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Αυγούστου 2012 #59 Share 12 Αυγούστου 2012 Στράτο όταν γίνει σαν παντόφλα ίσως μπορεί να παίξει με τα δικά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2012 #60 Share 12 Αυγούστου 2012 Στρατο παρα πολυ ωραιο ,ημουνα σιγουρος οτι δεν θα σταματαγες οπως σου ειχα πει εξαλου λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα ,η π...α δεν κοβετε ευκολα χαχαχα να το χαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Αυγούστου 2012 #61 Share 12 Αυγούστου 2012 Πολύ δίνατες φωτογραφίες φίλε Στράτο μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Αυγούστου 2012 Author #62 Share 12 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω Μανο. Φωτη οταν τον βγαλω δικος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geomeri 14 Αυγούστου 2012 #63 Share 14 Αυγούστου 2012 Ομορφιές Στράτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Αυγούστου 2012 #64 Share 14 Αυγούστου 2012 (edited) μου αρεσει πολυ το μπλε φοντο κ μαζι με τις λαμπες φαινεται πολυ φυσικο ρε στρατο! τα σεβη μου! Έγινε επεξεργασία 14 Αυγούστου 2012 - VRILO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2012 Author #65 Share 14 Αυγούστου 2012 μου αρεσει πολυ το μπλε φοντο κ μαζι με τις λαμπες φαινεται πολυ φυσικο ρε στρατο! τα σεβη μου! Ευελπιστω πολυ συντομα το μπλε φοντο να μεταμορφωθει σε ροζ φοντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Αυγούστου 2012 Author #66 Share 14 Αυγούστου 2012 Το ξεμπουκωσα λιγο στο κεντρο.Ιωαννη ειχες δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Αυγούστου 2012 #67 Share 15 Αυγούστου 2012 Από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφο.Οι φωτό δε μπορούν να δείξουν το βάθος και το στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 15 Αυγούστου 2012 #68 Share 15 Αυγούστου 2012 Νομίζω οτι θέλει μια ΜΡ10 για να δέσει το γλυκό...Ιδανικό θα ήταν 2 αλλά το κρατάω για μένα αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 15 Αυγούστου 2012 #69 Share 15 Αυγούστου 2012 Το ξεμπουκωσα λιγο στο κεντρο.Ιωαννη ειχες δικιο Πςςςς τι ειπες τωρα? ομορφυνε στρατο.γεια στα χερια σου πραγματικα υπεροχο,Κλεισε λιγο την κυκλοφορια κ τραβατω απο πανω μια φωτο. Τα σκληρα γιατι τα εβαλες κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Αυγούστου 2012 Author #70 Share 16 Αυγούστου 2012 Ὁ τίτλος τοῦ νήματος καθ' ἑαυτὸς δεικνύει αἴσθημα κατωτερότητος. Κύριὲ μου... μὲ ὅλον τὸν σεβασμὸν... ΑΨΟΓΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Αυγούστου 2012 Author #71 Share 16 Αυγούστου 2012 Πςςςς τι ειπες τωρα? ομορφυνε στρατο.γεια στα χερια σου πραγματικα υπεροχο,Κλεισε λιγο την κυκλοφορια κ τραβατω απο πανω μια φωτο. Τα σκληρα γιατι τα εβαλες κατω? Γιαννη τα sps θελουν κολλημα αλλα χαλασε η ηλεκτροκολληση Σε 33 ποντους νερο παντως δεν παθαινουν τιποτα για λιγο κι ας ειναι κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Αυγούστου 2012 Author #72 Share 16 Αυγούστου 2012 Νομίζω οτι θέλει μια ΜΡ10 για να δέσει το γλυκό...Ιδανικό θα ήταν 2 αλλά το κρατάω για μένα αυτό.. Τη θελει μια,απωθημενο το'χω.Τα φραγκα που ειναι ομως........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 16 Αυγούστου 2012 #73 Share 16 Αυγούστου 2012 Δώσε φώτο στο Λαό....... Πολύ καλή η λύση σου.....στο χόμπι αλλά πιο οικονομικά. Μακάρι να την ακολουθούσαν και άλλοι. Δυστυχώς χάνουμε πολλούς συνχομπίστες και φυσικά εμπιρία κια τεχνογνωσία. Συνέχισε όπως πας φίλε και το "μικρό" σου θα γίνει θαύμα...είναι ήδη "θαυματάκι".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2012 Author #74 Share 17 Αυγούστου 2012 Καταφερα και τα κολλησα Ακολουθουν λιγες φρεσκες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2012 Author #75 Share 17 Αυγούστου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts