Road Tail 5 Αυγούστου 2012 #1 Share 5 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, όσο περνάει ο καιρός παρέα με το θαλασσινό ενυδρείο, παρατηρώ ότι καθημερινά αντιμετωπίζω καταστάσεις, διαπιστώνω διάφορα και τελικά μαθαίνω ότι δεν κατοικεί μόνο ο πληθυσμός που επέλεξα εγώ απ΄το pet shop. Ας καταγράψει ο καθένας μας του λαθρεπιβάτες που αντιλήφθηκε ότι πήρε είτε μαζί με τον ζ.α. ή τον ζ.β. του ή ακόμα οργανισμοί που μεταφέρθηκαν από αλλαγές νερού με θαλασσινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 5 Αυγούστου 2012 Author #2 Share 5 Αυγούστου 2012 Μέχρι στιγμής στο ενυδρείο μου κατοικούν οι εξής λαθρεπιβάτες : - bristle worms - κατι που μοιάζει με μωρό αστερία - ένα μικρό σαλιγκάρι μάλλον νασσάριους - δυο μικρά σαλιγκάρια μάλλον τρόκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 6 Αυγούστου 2012 #3 Share 6 Αυγούστου 2012 (edited) Το μωρο αστερια να το προσεχεις μπορει να ειναι κοραλο φαγος.. Λεγεται asterina sp εγω ενα σαρκοφυτο ακομη το κλαιω Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2012 - georgekampanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 6 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 6 Αυγούστου 2012 Δυο ακόμα αστερίνες ανακάλυψα κια αφαιρέθηκαν από το ενυδρείο. Μάλιστα η μια ήταν πάνω στον κορμό της ευφυλίας και αφαιρέθηκε τάχυστα !! Γράψτε και τους δικούς σας λαθρεπιβάτες που ανακαλύψατε στο δικό σας ενυδρείο και ή φιλοξενείτε ακόμα είτε τους έχετε αφαιρέσει για κάποιους λόγους που μπορείς επίσης να αναγράψετε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Αυγούστου 2012 #5 Share 6 Αυγούστου 2012 Στοματέλες.Σκάλοπς και έναν μίθραξ ο οποίος μετά απο 10-12 μήνες παρέδωσε πνέυμα.Γενικά καβουράκια δεν έχω κρατήσει για παραπάνω απο χρόνο.Τα σκουλήκια καλό κάνουν και να μην τα πειράζεις εκτός και αν βρείς κανένα γκοτζίλα που και εκεί ψάξε καλά πριν τον βγάλεις.Ο Ρόν Σίμεκ είναι ο σπεσιαλίστας στο είδος και έχει δεκάδες άρθρα στον γούγλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 6 Αυγούστου 2012 #6 Share 6 Αυγούστου 2012 Ο πιο σταθερος λαθρεπιβατης στα χρονια που ασχολουμαι ειναι η...... mantis, απειρα καβουρακια, και λαθραια ζοανθους που με τον καιρο αποδειχτηκαν ενδιαφερονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Αυγούστου 2012 #7 Share 6 Αυγούστου 2012 Να και κάποια σχετικά θέματα για τα καλά και τα κακά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32238 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32239 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 7 Αυγούστου 2012 Author #8 Share 7 Αυγούστου 2012 Ο πιο σταθερος λαθρεπιβατης στα χρονια που ασχολουμαι ειναι η...... mantis, απειρα καβουρακια, και λαθραια ζοανθους που με τον καιρο αποδειχτηκαν ενδιαφερονται Αν δεν βαριέσαι κάνε μια αναφορά σχετικά με την μάντις, πως βρέθηκε στα χέρια σου (στο ενυδρείο σου εννοώ), τα συμπώματα, η συμβίωση με τους υπόλοιπους κατοίκους και ότι άλλο φυσικά θέλεις να αναφέρεις. Το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ζωντανό και έχω δει και πολλά βίντεο (μην πω όλα) στο γιουτιούμπ. θενκςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος