mitsaras 5 Αυγούστου 2012 #1 Share 5 Αυγούστου 2012 Παιδια καλησπερα τις τελευταιες μερες εχω μπει στην πριζα να σφαψω ενα σαρκοφυτο και κανα δυο μανυταρακια για αρχη. Εχω δει διαφορα βιντεακια πηρα νιστερι εχω και ενα ψαλιδι καινουργιο απο εχθες στο οινοπνευμα και λεω αυριο το απογευμα η την τριτη που θα δουλευει η γυναικα μου (μην εχουμε και μουρμουρες) να κανω το χειρουργιο. Οι απορειες μου εναι 1ον τα φραγγακια να τα κολλησω με κολλα πανω σε βραχακια η το σαρκοφυτο με λαστιχακι και το μανυταρι μαζι με βραχακι σε τουλι; 2ον τα φραγγακια μετα την επεμβαση τα τοποθετω χαμηλα στον αραγονιτη η σε φραγγιερα και αν ναι την φραγγιερα την τοποθετω χαμιλα η ψηλα κοντα στα φωτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Αυγούστου 2012 #2 Share 5 Αυγούστου 2012 Τσεκαρε αυτα τα βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Αυγούστου 2012 #3 Share 5 Αυγούστου 2012 Οκ αλλά μην ξεχνάς το πιο βασικό γάντια μιας χρήσης προστατευτικά γυαλιά.Να σέβεσαι το δείγμα και να πάρεις τις προφυλάξεις σου και για σένα αλλά και για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 5 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 5 Αυγούστου 2012 Πανο ευχαριστω για τα βιντεακια. Alex ενοειται οτι εχω γαντια και μασκα (η μασκα ειναι του ψαροτουφεκου, για πολυ δουλεμα λεμε) μια μικρη αποπηρα για αρχη και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Αυγούστου 2012 #5 Share 5 Αυγούστου 2012 Με λαστιχάκια πάνω στον βράχο μην το κολλήσεις το σαρκοφυτο άστο να αναπτυχτεί μόνο του. Στα μανιτάρια μπορείς να βάλεις κόλα για να μην φύγουν και τα ψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Αυγούστου 2012 #6 Share 5 Αυγούστου 2012 Γνώμη μου για να βοηθήσεις το σαρκοφυτο μπορείς να ρίχνεις κάθε 5 μέρες ιχνοστοιχεία και αμινοξέα. Θα πάρει μπροστά πολύ ποιο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 5 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 5 Αυγούστου 2012 joveno ηθελα να γραψω και στο δικο σου θεμα με την δικια σου αποπειρα τι εγινε ολλα ενταξει; γιατι δεν εχεις γραψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Αυγούστου 2012 #8 Share 5 Αυγούστου 2012 Έμπλεξα και δεν έχω κάνει παρουσίαση ακόμα Όσα έβαλα με κόλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος… Αυτά που έβαλα με λαστιχάκια πάνε μια χαρά και έχουν αρχίσει να σχηματίζουν κορμό. Πιστεύω ότι τα ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που έριχνα τα βοήθησαν πολύ! Τώρα βέβαια αν έχεις υπομονή μπορείς και να μην ρίξεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 5 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 5 Αυγούστου 2012 εχω και ιχνοστοιχια και αμινοξεα οποτε γιατι να μην ριξω αμα λες οτι θα τους κανει καλο; Το πρωτο σου σαρκοφυτο επουλωθηκε γρηγορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Αυγούστου 2012 #10 Share 5 Αυγούστου 2012 Δεν είπα να μη ρίξεις … απλά ο καθένας με τα οικονομικά του .. Μετά από 7-8 μέρες ήταν σαν μην έχει συμβεί τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 5 Αυγούστου 2012 Author #11 Share 5 Αυγούστου 2012 Οκ κανω την προσπαθια μου και τα ξαναλεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος