dimis1978 5 Αυγούστου 2012 #26 Share 5 Αυγούστου 2012 Τα υπόλοιπα είναι .... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!! H οποια αλεπου...ποια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Αυγούστου 2012 #27 Share 5 Αυγούστου 2012 H οποια αλεπου...ποια ειναι? Πές μας κάτι και για τα υπόλοιπα που διάβασες ...... μια γνώμη ... μια άποψη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 5 Αυγούστου 2012 #28 Share 5 Αυγούστου 2012 (edited) Την αποψη μου για το ερωτημα του φιλου την κατεθεσα παραπανω... Τοποθετηθηκα επαρκως ως προς το θεμα. Απλα δεν κατανοω το δικο σας κλεισιμο... Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2012 - dimis1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 5 Αυγούστου 2012 Author #29 Share 5 Αυγούστου 2012 Αν δειτε στις απαντησεις απο την δημοσκοπηση δεν υπαρχει καποιος που να εχει επιλεξει τηνσυμπνοια εως τωρα δεν σας φαινεται καπως...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Αυγούστου 2012 #30 Share 5 Αυγούστου 2012 Αν δειτε στις απαντησεις απο την δημοσκοπηση δεν υπαρχει καποιος που να εχει επιλεξει τηνσυμπνοια εως τωρα δεν σας φαινεται καπως...? Δεν στο αρνήθικα απο την αρχή . Τι να σου πω τώρα την ιστορία του τι έχει συμβεί στο χώρο του ενυδρειου τα τελευταία 30 χρόνια ; Πιστεύεις οτι έχουμε να κερδίσουμε κάτι ; Εγω προσπαθω να τα παραμερίσω όλα , κάνω αυτο που νομίζω οτι είναι καλό για όλουςστο φόρουμ μας και προσπαθω να μην ασχολούμε με πράγματα παλιά που μπορεί να γίνουν τροχοπέδη για τη πορεία μας και να χαλάσουν τις καρδιές μας . Ή μήπως νομίζεις οτι δεν τους γνωρίζω ή οτι δεν θα κάτσω να πιούμε καφέ όταν βρεθούμε ; Μη χαλιέσε ..... διάβασε ότι νομίζεις οτι σου κάνει ..... βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου και επέλεξε αυτό το φόρουμ που νομίζεις οτι θα περάσεις καλύτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Αυγούστου 2012 #31 Share 5 Αυγούστου 2012 Απλα δεν κατανοω το δικο σας κλεισιμο... Να σου κάνω το ίδιο ερώτημα ; Εχεις διαβάσει τι έχει συμβεί στα άλλα φόρουμ για το διαγωνισμό των δίσκων ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 5 Αυγούστου 2012 #32 Share 5 Αυγούστου 2012 Στο aquatek εχω παρακολουθησει το θεμα και εχω συμμετοχή κιολας,και φυσικα εδω στο ΑΖ. Δεν ειμαι μελος σε καποιο αλλο ελληνικο φορουμ πλην αυτων. Αναφερεστε σε καποιο φορουμ πλην αυτων των 2 οταν γράφατε για την αλεπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Αυγούστου 2012 #33 Share 5 Αυγούστου 2012 (edited) Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι και πάλι με τα ενυδρεία πριν 5 χρόνια έγινα μέλος σε 4-5 φόρουμ και συνεχίζω να είμαι μέχρι και σήμερα συμμετέχοντας ακόμη σ αυτά έστω και λίγο. Στα περισσότερα έχω πολύ καλή αντιμετώπιση γνωρίζοντας οι εκεί συντονιστές και μέλη την εδώ συντονιστική μου θέση. Πρόσφατα με μια εκδήλωση του ΑΖ ζήτησα την άδεια από τους συντονιστές των άλλων φόρουμ να αναρτήσω και εκεί την ανακοίνωση αφού ήταν μια εκδήλωση που αφορούσε όλη την ενυδρειακή κοινότητα και φυσικά ήταν θετικά όλα τα φόρουμ, εκτός από ένα που απαξιώθηκαν να μου απαντήσουν, πιθανών λόγο κόντρας που υπήρχε από το παρελθόν με κάποιους παλιούς μέσα από το ΑΖ ή και από άλλα φόρουμ. Δεν γνωρίζω τι έγινε τότε και δεν μ ενδιαφέρει να μάθω στο φινάλε. Αν εξαιρέσουμε αυτό το ένα, δεν νομίζω ότι υπάρχει αντιπαλότητα, απλά είναι διαφορετικοί τρόποι και αρχές λειτουργίας των φόρουμ, το καθένα με τον δικό του κόσμο (κοινό σε όλα επί το πλείστων) και με τις δικές του θεματολογίες και τρόπους προσέγγισης. Ίσως αυτή η... "κολόνια που κρατάει χρόνια" από και προς κάποιους, είναι καιρός να ξεθυμάνει πια !!! Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 5 Αυγούστου 2012 #34 Share 5 Αυγούστου 2012 Πιστεύω και εγώ ότι υπάρχει αντιπαλότητα και όντως είναι λάθος. Εγώ προσωπικά μπαίνω σε δυο φόρουμ. Εδώ και στο GD. Το γιατί υπάρχει δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω. Θα συμφωνήσω σε αυτό που λέει ο Mathaios81 ότι άλλο αντιπαλότητα και άλλο διαφορετική άποψη. Από διαφορετική άποψη είχα έρθει σε μια προσωπική κόντρα μαζί του αλλά τέλος καλό όλα καλά θέλω να πιστεύω και στην τελική αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα μαθαίναμε και νέα πράγματα πιστεύω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Αυγούστου 2012 #35 Share 5 Αυγούστου 2012 Να παρέμβω λίγο αγαπητοί φίλοι και να πω αυτό ,όπως όλοι βλέπετε και προφανώς έχετε διαπιστώσει μέλη που υπάρχουν εδώ είναι μέλη και σε άλλα συνάδελφα φόρουμς ,δεν ξέρω τι γίνεται μεταξύ ηγεσιών και σε τελική ανάλυση μού είναι και αδιάφορο αυτό που έχει το μέγιστο ενδιαφέρον είναι τα ιδια σχεδόν μέλη τα βλέπεις σχεδόν παντού γιατί έτσι και αλλιώς και ευτυχώς τα μέλη δεν τα έφερε κανείς από το σπίτι , ο κάθε χομπίστας κάνει ο,τι αγαπά και ο,τι τον ευχαρτιστεί :) Καλημέρα ,σε όλους σας το παραθέτω ξανά για όσους πιθανόν δεν το διαβάσετε και προσθέτω ξανά το εξής οτι είμαστε μέλη όπου θέλουμε γράφουμε όπου θέλουμε σεβόμενοι πάντα την φιλοξενία των φόρουμς.Ας φτιάξουμε κανένα ενυδρείο να το ευχαριστηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 5 Αυγούστου 2012 #36 Share 5 Αυγούστου 2012 Καλημέρα ,σε όλους σας το παραθέτω ξανά για όσους πιθανόν δεν το διαβάσετε και προσθέτω ξανά το εξής οτι είμαστε μέλη όπου θέλουμε γράφουμε όπου θέλουμε σεβόμενοι πάντα την φιλοξενία των φόρουμς.Ας φτιάξουμε κανένα ενυδρείο να το ευχαριστηθούμε. Άντε ντε φτιάξε ένα δισκάδικο να σου δώσω καμία δεκάρια F1 να γουστάρεις. χεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Αυγούστου 2012 #37 Share 5 Αυγούστου 2012 Η πολυφωνία σ'εναν χώρο είναι απαραίτητη και πολύ χρήσιμη. Διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετικές απόψεις και τελικά κέρδος για τα μέλη που έχουν επιλογές ώστε να διαβάζουν εκεί που αισθάνονται καλύτερα. Απο εκεί και πέρα δεν βλέπω μέσα στο Aquazone που άνοιξε αυτό το θέμα, κάτι που να φανερώνει αντιπαλότητα ή αρνητική διάθεση προς άλλα φόρουμ. Τα νέα μέλη αδιαφορούν για όλα αυτά και αυτό που θέλουν είναι βοήθεια για να χαίρονται τα ενυδρεία τους. Ας μην νομίζουμε ότι ασχολούμαστε με κάτι τόσο σημαντικό πια, γιατί όπως είπε κι ο κος Σωκράτης, χάνουμε το δάσος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 5 Αυγούστου 2012 #38 Share 5 Αυγούστου 2012 υπαρχει αντιπαλοτητα η συμπνοια αναμεσσα στα ενυδρειακα φορουμ? γιατι σαν μελος σε αρκετα φορουμ εχω διακρινει μια αντιπαλοτητα.. και θελω να δω αν ειναι μονο δικη μου αποψη αυτο.... Φίλε μου τι συγκεκριμένα σε έκανε να διακρίνεις αντιπαλότητα; και σε ποια φόρουμ αναφέρεσαι; Είμαι μέλος σε αρκετά ενυδρειακά φόρουμ, όπως AZ, GAB, A4F, Κιχλίδες για πάντα, Ενυδρειοφιλία, GD...κλπ αντιπαλότητα ή διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη φιλοσοφίας έχω δει μεταξύ των μελών ΕΝΤΟΣ κάθε φόρουμ. Τόσα χρόνια έχω διαπιστώσει οτι υπάρχουν φόρουμ όπου συχνάζουν κάποια άτομα... κάτι σαν τα καφενεία. Ορισμένοι πάνε σε ένα , άλλοι σε 2, άλλοι σε όλα. Δεν το βρίσκω κακό και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και γόνιμο. Με το καιρό βρίσκεις τον εαυτό σου κατά διαστήματα πιο ενεργό σε ένα ή και σε κανένα. Η ζωή τρέχει, και είναι άδικο για καταστάσεις που συνέβησαν πριν χρόνια, νέα άτομα στο χόμπι και στα ενυδρειακά φόρουμ να αναρωτιούνται τι τρέχει και να αποχωρούν όχι από το χόμπι αλλά από τα φόρουμ. Από τα χιλιάδες μέλη συνολικά στα ελληνικά ενυδρειακά φόρουμ μόλις λίγες δεκάδες άτομα είναι σταθερά ενεργά σε αυτά και στις ενυδρειακές ‘‘σαπουνόπερες‘‘ μετά λύπης διαπιστώνει κανείς ότι όσο επεισόδια και εάν παίξανε οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι τα ίδια άτομα. Οπότε δεν συμφωνώ ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των φόρουμ, αλλά ίσως αντιπαλότητα μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων και φιλοσοφίες που αντιπροσωπεύουν… and that my friends is called life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2012 #39 Share 5 Αυγούστου 2012 υπαρχουν και φαινομενα -----> εαν καποιος απο αλλο καφενειο περασει και πει κατι στο δικο τους καφενειο , να τον κυνηγανε με τις μαγκουρες !!!! οποτε καθεται ο καθενας στο δικο του ''καφενειο'' και εκει που πιστευει οτι περναει καλα και μαθαινει αυτα που θελει να μαθει και ολα καλα ..... για την ιστορια ; η αποψη μου ειναι πως ναι υπαρχει αντιπαλοτητα , το που πως και γιατι το ξερουν αρκετοι , ασχετος οτι δεν μιλανε ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Αυγούστου 2012 #40 Share 5 Αυγούστου 2012 Άντε ντε φτιάξε ένα δισκάδικο να σου δώσω καμία δεκάρια F1 να γουστάρεις. χεχεχεχεχε Περη νάσαι καλά ,αγαπώ τα δισκάκια πολύ αλλά πια εγώ θα συνταξιοδοτηθώ από την Αφρική :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Αυγούστου 2012 #41 Share 5 Αυγούστου 2012 Πάντως να πώ και κάτι άλλο ,καλές οι συζητήσεις αυτού του τύπου που πιθανόν να εμπεριέχουν και φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά μην ξεχνάμε αγαπητοί φίλοι οτι μπροστά έχουμε ενα Διαγωνισμό- συνάντηση που γίνεται πρώτη φορά στη Πατρίδα με διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές αλλά και με ξένες συμμετοχές.Να γνωρίσουμε φίλους από το εξωτερικό να πουμε δυό κουβέντες να αντάλλαξουμε σκέψεις και οχι μόνο για τα ενυδρεία ,αυτό δεν έχει περισσότερη αξία αυτή τη στιγμή από το να ψάχνουμε ποιός ,που πότε ,μάλλον φοβάμαι οτι θα μας εκδικηθεί το δάσος στο τέλος και θα έχει δίκιο :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Αυγούστου 2012 #42 Share 5 Αυγούστου 2012 Και λέω εγω τώρα .... θα ήταν καλύτερα να υπήρχε ένα μόνο φόρουμ ; Θα πήγαινε μπροστά το χόμπι ; Η ηγεσία αυτού του φόρουμ θα είχε το αλάθητο και θα προχώραγε μπροστά το χόμπι ; και εάν ναί για πόσο καιρό θα μπορούσε να αντέξει εθελοντικά να τρέχει τα πράγματα ; τι θα γινόταν μετά ; Πιστεύω ορθά υπάρχουν τα πολλά φόρουμ είναι υγεία . Οσο για την αντιπαλότητα δείτε το σαν ανταγωνισμό , ποιο θα μπορέσει να βοηθήσει καλύτερα τα μέλη του . Ο τρόπος που αναφέρονται κάποιες φορές τα μέλη των φόρουμ γι αυτη την αντιπαλότητα είναι σαν να έχει πέσει και ξύλο !!! Σας πληροφορώ οτι όταν θα βρεθούν σε κάποιο μαγαζί και θα τα πούν και μπορεί και για κανένα καφεδάκι να πάνε μαζί . Σαφώς και υπάρχουν και τα άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους , αυτο όμως μπορεί να συμβαίνει και μέσα στα ίδια τα φόρουμ . Καλά κάνουν και υπάρχουν τόσα φόρουμ και έτσι πρέπει , άλλωστε φαίνεται εκ του αποτελέσματος , το χόμπι έχει προχωρήσει πολύ και οφείλετε στα φόρουμ ίσως και περισσότερο απ όσο θα έπρεπε για τους περισσότερους χομπίστες στην Ελλάδα . Εμένα αυτο που με ενοχλούσε ανέκαθεν ήταν τα λίνκ απο το ένα φόρουμ στο άλλο και όχι μόνο απο το ΑΖ προς τα άλλα φόρουμ , αλλά και απο τα άλλα φόρουμ προς το ΑΖ . Και έχω παρεξηγηθεί γι αυτη μου την άποψη οτι το κάνω απο αντιπαλότητα . Θεωρώ οτι είναι έλλειψη σεβασμού προς το χώρο που σε φιλοξενεί και έλλειψη σεβασμού προς το μέλος που ζητά ενημέρωση . Και το να βάλει κάποιος ενα λίνκ προς ένα άρθρο που υπάρχει σε κάποιο φόρουμ το καταλαβαίνω , το να βάλει λίνκ σε μια άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα , σε όλα τα φόρουμ έχουν γίνει όλες οι κουβέντες και έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις , είναι σωστό να βάζουμε συνεχώς λίνκ έστω και εσωτερικά ; και πως θα κρατηθεί ζωντανό το φόρουμ ; Τα φόρουμ είναι για κουβέντα , για λινκ έχουμε και το Goοgle . Τέλος πάντων παρασύρθηκα και τα έγραψα ολα αυτά , το έκανα όμως για να καταλάβετε οτι μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως σαν αντιπαλότητα δεν είναι όμως , είναι θέμα διαφορετικής φιλοσοφίας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Αυγούστου 2012 #43 Share 5 Αυγούστου 2012 Η πολυφωνία είναι καλό να υπάρχει, όχι όμως ο "αθέμιτος ανταγωνισμός" που πολλές φορές συμβαίνει και μέσα στα ίδια τα φόρουμ. Το ιδανικότερο θα ήταν να μοιράζουμε όλοι προς όλους τις γνώσεις μας και εκτός των... "συνόρων" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Αυγούστου 2012 #44 Share 5 Αυγούστου 2012 Απο οταν αποφασησα να ξανασχοληθω με τα ενυδρεια γραφτηκα στο ΑΖ και απο τοτε ποτε δεν εχω συμμετέχει σε αλλο φορουμ, και ας εχω ξενερωση πολλες φορες και ας εχω φαει και κιτρινα καρτα. Δεν λεω πως δεν τα εχω επισκευτη ψαχνωντας γενικος απαντησεις στο γουγλη αλλα φενεται πως το σπιτι μου ειναι εδω καλος ή κακος και αισθανομε οικια, οποτε ψηφίζω δεν ξερω γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Αυγούστου 2012 #45 Share 5 Αυγούστου 2012 Απο οταν αποφασησα να ξανασχοληθω με τα ενυδρεια γραφτηκα στο ΑΖ και απο τοτε ποτε δεν εχω συμμετέχει σε αλλο φορουμ, και ας εχω ξενερωση πολλες φορες και ας εχω φαει και κιτρινα καρτα. Δεν λεω πως δεν τα εχω επισκευτη ψαχνωντας γενικος απαντησεις στο γουγλη αλλα φενεται πως το σπιτι μου ειναι εδω καλος ή κακος και αισθανομε οικια, οποτε ψηφίζω δεν ξερω γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα! Με πρόλαβες Ρικάρδε!!! Το ίδιο νιώθω και εγώ, στο AZ γράφτηκα και τώρα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μου! Εσείς μου μάθατε για το ενυδρείο, και γι' αυτό προσπαθώ να σας το ανταποδώσω! Για να μην λέω και ψέματα, γράφτηκα και στο GAB αργότερα, γιατί μου ζητήθηκε από κάποιον που ήθελα κάτι ψαράκια! Στην αρχή προσπάθησα να εγκλιματιστώ και εκεί, όμως σαν το ΑΖ δεν υπάρχει άλλο φόρουμ! Δεν έχω όμως άποψη για την αντιπαλότητα, μιας και ο χρόνος που ήμουν ενεργός σε άλλο φόρουμ ήταν μηδαμινός... Οπότε δεν ξέρω δεν απαντώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Αυγούστου 2012 #46 Share 5 Αυγούστου 2012 (edited) Τι αξίζει περισσότερο τελικά να αναλωνομαστε σε συζητήσεις περί αντιπαλοτήτων και δεν ξέρω τι άλλο ή να δίνουμε πληροφορίες και να ανταλάσσουμε απόψεις για το χόμπυ , ας ανεβάσουμε λοιπόν το χόμπυ με την πρόσπαθεια που κάνει ο καθένας παρά να ψάχνουμε και να ψαχνόμστε ,ελπίζω οτι δεν θα γράψω ξανά σε αυτό το θέμα ανκαι υποχρεώνομαι να γράψω απλά και μόνο προσπαθώντας να πείσω οτι όλη αυτή η ενέργεια που χάνουμε εδώ θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ενα χομπίστα που έχει ανάγκη. Ηδη είμαστε στην τρίτη σελιδα ,πράγμα απαράδεκτο για μένα αγαπητοί φίλοι,θα προτιμούσα αυτός ο αριθμός σελιδών και παραπάνω να αφορούσε ενα θέμα που έχει πραγματική ουσία όπως ενα στήσιμο ενυδρείου από την αρχή. Τέλος Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Αυγούστου 2012 #47 Share 5 Αυγούστου 2012 Τι αξίζει περισσότερο τελικά να αναλωνομαστε σε συζητήσεις περί αντιπαλοτήτων και δεν ξέρω τι άλλο ή να δίνουμε πληροφορίες και να ανταλάσσουμε απόψεις για το χόμπυ , ας ανεβάσουμε λοιπόν το χόμπυ με την πρόσπαθεια που κάνει ο καθένας παρά να ψάχνουμε και να ψαχνόμστε ,ελπίζω οτι δεν θα γράψω ξανά σε αυτό το θέμα ανκαι υποχρεώνομαι να γράψω απλά και μόνο να προσπαθώντας να πείσω οτι όλη αυτή η ενέργεια που χάνουμε εδώ θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ενα χομπίστα που έχει ανάγκη. Ηδη είμαστε στην τρίτη σελιδα ,πράγμα απαράδεκτο για μένα αγαπητοί φίλοι,θα προτιμούσα αυτός ο αριθμός σελιδών και παραπάνω να αφορούσε ενα θέμα που έχει πραγματική ουσία όπως ενα στήσιμο ενυδρείου από την αρχή. Τέλος +100000 :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Αυγούστου 2012 #48 Share 5 Αυγούστου 2012 Πιστεύω ότι στον διάλογο η διαφωνία είναι δείγμα υγείας.Δεν θα υπήρχε τίποτα αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις,μόρφωση,βιώματα και παραστάσεις.Έτσι είμαστε φτιαγμένοι.Το αν υπάρχει αντιπαλότητα με άλλα ενυδρειακά φόρα είναι και αυτό μέσα στον ανταγωνισμό και πιστεύω συμβαίνει παντού σε όλους τους τομείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Αυγούστου 2012 #49 Share 5 Αυγούστου 2012 Πιστεύω ότι στον διάλογο η διαφωνία είναι δείγμα υγείας.Δεν θα υπήρχε τίποτα αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις,μόρφωση,βιώματα και παραστάσεις.Έτσι είμαστε φτιαγμένοι.Το αν υπάρχει αντιπαλότητα με άλλα ενυδρειακά φόρα είναι και αυτό μέσα στον ανταγωνισμό και πιστεύω συμβαίνει παντού σε όλους τους τομείς. δεν θα μπορουσε να το πει κανεις καλυτερα μεσα σε 4 αραδες...+10000 αλεξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 5 Αυγούστου 2012 #50 Share 5 Αυγούστου 2012 "Δεν ξέρω, δεν απαντώ" διότι δεν γνωρίζω τι γίνεται μεταξύ των ενυδρειακών φόρουμς αφού δεν έχει πέσει στην αντίληψή του κάτι τέτοιο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα φόρουμς είναι μικρές κοινωνικές ομάδες ανθρώπων. Έτσι ο καθένας συνπορεύεται με την κοινωνική ομάδα που του ταιριάζει περισσότερο και αφομιώνεται σε αυτήν, τον αποδέχεται η ομάδα και αυτός αντίστοιχα από μέρους του στηρίζει την ομάδα στις επιλογές της, αφού είναι κοινές ομαδικές αποφάσεις των μελών που την απαρτίζζουν, του συνόλου της περισσότερες φορές . Έτσι σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, στην προκειμένη των φόρουμς δημιουργείται αντιπαλότητα η οποία μπορεί να προκαλέσει ρίξη μεταξύ των απέναντι μελών και πολλές φορές αντιπαλότητα και προστριβές. Έτσι δεν είναι όμως η ίδια η κοινωνία μας ? Πιστεύω ότι είναι καλό να συνπορεύεσαι με μια ομάδα ανθρώπων που θα αποκομίσεις και θα κερδίσεις θετικά στοιχχεία στο μέλλον από ανθρώπους με εμπειρία, γνώσεις και καλή διάθεση μετάδοσης στοιχείων που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο για την κοινωνία, την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, την χώρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος