mathaios81 4 Αυγούστου 2012 #1 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) υπαρχει αντιπαλοτητα η συμπνοια αναμεσσα στα ενυδρειακα φορουμ? γιατι σαν μελος σε αρκετα φορουμ εχω διακρινει μια αντιπαλοτητα.. και θελω να δω αν ειναι μονο δικη μου αποψη αυτο.... Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #2 Share 4 Αυγούστου 2012 Σαφώς και υπάρχει αντιπαλότητα !!! Και γιατί να μην υπάρχει ; Δεν είναι υγεία οι διαφορετικές απόψεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) αλλο διαφορετικη αποψη και αλλο αντιπαλοτητα διαφορετικες εννοιες διαφορετικα πραγματα.... Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #4 Share 4 Αυγούστου 2012 Χωρίς διαφορετικές απόψεις δεν μπορεί να υπάρχει αντιπαλότητα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) αντιπαλοτητα αντιπαλότητα η [andipalótita] Ο28 : η κατάσταση η οποία χαρακτηρίζει τη σχέση δύο προσώπων, ομάδων κτλ., που είναι αντίπαλοι μεταξύ τους http://www.greek-lan...%B7%CF%84%CE%B1 εγω παντως δεν θεωρω αντιπαλο μου καποιον που εχει διαφορετικη αποψη η γνωμη απο εμενα σε μια συζητηση η σε ενα post η σε ενα διαφορετικο forum Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Αυγούστου 2012 #6 Share 4 Αυγούστου 2012 Να παρέμβω λίγο αγαπητοί φίλοι και να πω αυτό ,όπως όλοι βλέπετε και προφανώς έχετε διαπιστώσει μέλη που υπάρχουν εδώ είναι μέλη και σε άλλα συνάδελφα φόρουμς ,δεν ξέρω τι γίνεται μεταξύ ηγεσιών και σε τελική ανάλυση μού είναι και αδιάφορο αυτό που έχει το μέγιστο ενδιαφέρον είναι τα ιδια σχεδόν μέλη τα βλέπεις σχεδόν παντού γιατί έτσι και αλλιώς και ευτυχώς τα μέλη δεν τα έφερε κανείς από το σπίτι , ο κάθε χομπίστας κάνει ο,τι αγαπά και ο,τι τον ευχαρτιστεί :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Αυγούστου 2012 #7 Share 4 Αυγούστου 2012 Να παρέμβω λίγο αγαπητοί φίλοι και να πω αυτό ,όπως όλοι βλέπετε και προφανώς έχετε διαπιστώσει μέλη που υπάρχουν εδώ είναι μέλη και σε άλλα συνάδελφα φόρουμς ,δεν ξέρω τι γίνεται μεταξύ ηγεσιών και σε τελική ανάλυση μού είναι και αδιάφορο αυτό που έχει το μέγιστο ενδιαφέρον είναι τα ιδια σχεδόν μέλη τα βλέπεις σχεδόν παντού γιατί έτσι και αλλιώς και ευτυχώς τα μέλη δεν τα έφερε κανείς από το σπίτι , ο κάθε χομπίστας κάνει ο,τι αγαπά και ο,τι τον ευχαρτιστεί :) σωστος +1000000000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #8 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Να παρέμβω λίγο αγαπητοί φίλοι και να πω αυτό ,όπως όλοι βλέπετε και προφανώς έχετε διαπιστώσει μέλη που υπάρχουν εδώ είναι μέλη και σε άλλα συνάδελφα φόρουμς ,δεν ξέρω τι γίνεται μεταξύ ηγεσιών και σε τελική ανάλυση μού είναι και αδιάφορο αυτό που έχει το μέγιστο ενδιαφέρον είναι τα ιδια σχεδόν μέλη τα βλέπεις σχεδόν παντού γιατί έτσι και αλλιώς και ευτυχώς τα μέλη δεν τα έφερε κανείς από το σπίτι , ο κάθε χομπίστας κάνει ο,τι αγαπά και ο,τι τον ευχαρτιστεί :) συναδελφα φορουμ ειναι αυτα που απο κοινου εχουν οργανωσει μια ημεριδα πανω στο χομπυ του ενυδρειου... συναδελφα φορουμ ειναι φορουμ τα οποια εχουν οργανωσει μαζι μια κοινη συναντηση... κλπ κλπ κλπ εγω δεν εχω δει να κανουν κατι απο κοινου... εχει δικιο φιλε μου ειναι τα ιδια μελη παντου αυτο ειναι που με παραξενευει περισσοτερο.... το πως γινεται να εισαι <<αντιπαλος>> με τον εαυτο σου...? Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 4 Αυγούστου 2012 #9 Share 4 Αυγούστου 2012 Αντιπαλοτητα με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης δεν νομιζω οτι υπαρχει. Υπαρχει πιθανον μια διαφορετικη φιλοσοφια σε μερικα πραγματα του χομπυ,στους περισσοτερους χομπιστες -στον μεσο ενυδρειοφιλο- αυτο δεν ειναι καν αξιο προσοχης,ουτε καν αξιο αναφορας. Τωρα να θελει το ενα φορουμ να εχει περισσοτερα μελη απο το αλλο και να θεωρει εαυτον πιο χρηστικο και χρησιμο για το χομπυ ειναι ανθρωπινο! Οπως επισης το ενα φορουμ να ριχνει περισσοτερο βαρος σε μερικες παραμετρους του χομπυ,ενω το διπλα φορουμ να ριχνει το βαρος καπου αλλου. Οσο τα φορουμ ειναι μη κερδοσκοπικου σκοπου ο ανταγωνισμος τους μονο κερδος για το χομπυ και τους φιλους αυτου θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Αυγούστου 2012 #10 Share 4 Αυγούστου 2012 Παλιότερα λέω παλιότερα αν θυμάμαι καλά είχαν γίνει κάποιες ενημερωτικές ημερίδες από ερευνητές υπό την αιγίδα οχι ενός αλλά και αλλών φόρουμ μαζί. Απο κει και πέρα προσωπικά και το ξαναλέω προσωπικά μου είναι αδιάφορο ,εγώ όπως και άλλοι γράφω όπου θέλω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα και όταν μπορώ πάω αν υπάρχει κάποια ενημερωτική συνάντηση και δεν με ενδιαφέρει ποιός ή ποιοί την οργανώνουν,Προς το παρόν περιμένω με χαρά τον διαγωνισμό που θα γίνει τον Οκτώβρη με πολύ ενδιαφέρον και ήδη έχω δηλώσει συμμετοχή οτι αν είμαι καλά θα λάβω μέρος και με χαρά. Αυτά ειχα να πώ και πολλά έγραψα επιστρέφω στις λίμνες μου :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #11 Share 4 Αυγούστου 2012 συναδελφα φορουμ ειναι αυτα που απο κοινου εχουν οργανωσει μια ημεριδα πανω στο χομπυ του ενυδρειου... συναδελφα φορουμ ειναι φορουμ τα οποια εχουν οργανωσει μαζι μια κοινη συναντηση... κλπ κλπ κλπ εγω δεν εχω δει να κανουν κατι απο κοινου... Δεν έχεις καλή ενημέρωση !!! εχει δικιο φιλε μου ειναι τα ιδια μελη παντου αυτο ειναι που με παραξενευει περισσοτερο.... το πως γινεται να εισαι <<αντιπαλος>> με τον εαυτο σου...? Ας θεωρήσουμε ατυχή την έκφραση ανντιπαλότητα , Να αλλάξουμε την λέξη αντιπαλότητα με τη λέξη φιλοσοφία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #12 Share 4 Αυγούστου 2012 Φίλε mathaios81, επειδή δεν ξέρω να μασάω τα λόγια μου ..... θα σε ρωτήσω κάτι ..... Εχεις διαβάσει τι έχει συμβεί στα άλλα φόρουμ για το διαγωνισμό των δίσκων ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #13 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Δισκους εχω...ναι.. Ααα... τι ειχε οργανωθει απο κοινου και ποια ηταν τα φορουμ... Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #14 Share 4 Αυγούστου 2012 Τι κατάλαβες ; Ποιό είναι το συμπέρασμά σου . Οτι το Aquazone έχει αντιπαλότητα ; Ή οτι το Aquazone έχει διαφορετική φιλοσοφία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #15 Share 4 Αυγούστου 2012 Εγω ενα καταλαβα οτι οι ιδιοι ανθρωποι ειμαστε σε ιδια πανω κατω φορουμ...και αν γραψεις την λεξη δισκος γινεται της ποπης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #16 Share 4 Αυγούστου 2012 Το τελευταίο που θα σου πω είναι με το GD που είναι μαζί με το ΑΖ υποστηρικτές !!! Σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα πάντα το ΑΖ ήταν υποστηρικτής εκτός απο μία που δεν ενημερωθήκαμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #17 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Εγω ενα καταλαβα οτι οι ιδιοι ανθρωποι ειμαστε σε ιδια πανω κατω φορουμ...και αν γραψεις την λεξη δισκος γινεται της ποπης.... Επαψαν να φταίνε τα φόρουμ τώρα και φταίει ο δίσκος ; Επι της ουσίας να παραμείνης . Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Αυγούστου 2012 #18 Share 4 Αυγούστου 2012 Δισκους εχω...ναι.. Ααα... τι ειχε οργανωθει απο κοινου και ποια ηταν τα φορουμ... Επειδή ο Σταμάτης είναι παλιότερος μου αν θυμάται ας σου απαντήσει αυτός στο ερώτημα σου πιθανόν να θυμάται καλύτερα. Χαίρομαι λοιπόν που έχεις δίσκους γιατι φαντάζομαι θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό ή συνάντηση όπως μου αρέσει να τον λέω εγώ οπότε θα τα πούμε με καφέ εκεί που θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Αυγούστου 2012 #19 Share 4 Αυγούστου 2012 Φίλε mathaios81, επειδή δεν ξέρω να μασάω τα λόγια μου ..... θα σε ρωτήσω κάτι ..... Εχεις διαβάσει τι έχει συμβεί στα άλλα φόρουμ για το διαγωνισμό των δίσκων ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #20 Share 4 Αυγούστου 2012 Το τελευταίο που θα σου πω είναι με το GD που είναι μαζί με το ΑΖ υποστηρικτές !!! Για το διαγωνισμό των δίσκων !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #21 Share 4 Αυγούστου 2012 Δεν μου φταιει κανενα φορουμ...!!! Αντιθετος υποστηρικτης του ειμαι και οταν αναφερω οτι οταν λεγεται η λεξη δισκος γινεται της ποπης......μιλαω επι της ουσιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Αυγούστου 2012 #22 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Καληνύκτα σας Κύριοι και ας κάνουμε μια προσπάθεια όσοι μπορούμε να μην χάνουμε το δάσος ψάχνοντας για ενα γ......νο δέντρο, καλή επιτυχία σε όσους θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #23 Share 4 Αυγούστου 2012 Φίλε mathaios81 αυτο που έχω να σου πω είναι οτι το ΑΖ πάντα ήταν συγκαταβατικό και συζητήσημο . Τις δε εκδηλώσεις πάντα τις υποστήριζε απο όποιον κι αν γινόταν η διοργάνωση . Παραμέριζε πάντα τις όποιες διαφορές και στήριζε τα πάντα .... μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι μέλος του . Έχω πάει σε όλες τις εκδηλώσεις όταν υπήρξα συντονιστής του και ξέρω πολύ καλά και τα μέσα και τα έξω . Και γι αυτό εξακολουθώ να στηρίζω το ΑΖ τα μέλη του και τους συντονιστές του !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 4 Αυγούστου 2012 Author #24 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Πιστεψε δεν ειμαι αντιθετος με αυτα που λες ουτε με το.φορουμ.... Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #25 Share 4 Αυγούστου 2012 Το κατάλαβα απο την αρχή και γι αυτό και σου είπα να ανοίξεις το θέμα . Δεν είναι κακό να λέγονται κάποια πράγματα εφ όσων υπάρχει καλή προαίρεση . Πάμε να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό όλοι μαζί , να μιλήσουμε με 5 ανθρώπους που γνωρίζουν και κάποια πράγματα παραπάνω και να χαρούμε το χόμπι μας . Σίγουρα θα αποκομίσουμε κάτι μοναδικό !!! Τα υπόλοιπα είναι .... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος