ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 4 Αυγούστου 2012 #1 Share 4 Αυγούστου 2012 γειας παιδια.εφτιαξα ενα ενυδριο με διαστασεις 80x50x45(μηκοςxβαθοςxυψος) και δεν ξερω τι φωτισμο να βαλω.το ενυδριο δεν θα εχει φυτα.εγω που μιλαω με φιλους μου ο ενας μου λεει να βαλω λαμπα φθοριου και ο αλλος led και δεν ξερω.και με τις λαμπες δεν το κατεχω και πολυ.εγω λεω να βαλω λαμπα φθοριου αλλα με εχουν μπερδεψει οι φιλοι μου.τι λαμπα φθοριου μου προτεινετε να βαλω(για vatt μιλαω, γιατι ξερω οτι θα βαλω 55-60cm λαμπα).περιμενω προτασεις.ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ(ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ).ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Αυγούστου 2012 #2 Share 4 Αυγούστου 2012 Εαν δεν έχει φυτά ούτε πρόκειτε να βάλεις στο άμεσο μέλλον δεν έχει και πολύ σημασία το είδος του φωτισμού που θα επιλέξεις . Οπότε προχώρα στη πιο οικονομική λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 4 Αυγούστου 2012 #3 Share 4 Αυγούστου 2012 Αν δε βάλεις όπως είπες φυτά και κάνει κάτι απλό βάλε μία Τ8 18W day lite στα 60cm και είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #4 Share 4 Αυγούστου 2012 Απο τη στιγμή που δεν θα έχεις φυτά βάλε όπως σου λέει ο bicolorn και τελείωσες . Αλήθεια τι ψάρια θα βάλεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 4 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) piranha rhombeus θα βαλω.το ψαρι κανονικα θελει φυτα απλα εμενα δεν μου αρεσει το ενυδριο να εχει φυτα.και μια λαμπα απλη φθοριου μπορω να βαλω(σαν αυτην που βαζουμε στο σπιτι μας, στο δωματιο μας κ.τ.λ)?αυτο το ειχα παντα απορια(απο τοτε που ασχολουμε το χομπυ) Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 #6 Share 4 Αυγούστου 2012 Να απευθυνθείς εδώ για καλύτερες πληροφορίες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 4 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 4 Αυγούστου 2012 οκ ευχαριστω για την ανταποκριση.εχω μια τελευταια ερωτηση.η λαμπα φθοριου για ενυδριο εχει το ιδιο κουμπομα με μια λαμπα φθοριου που βαζουμε στο σπιτι μας(η βασεις απο τις λαμπες ειναι ιδιες)?Δηλαδη αυτη η Τ8 που μου ειπε ο bicolorn μπαινει σε μια βασει απο το τις απλες που βαζουμε στο σπιτι μας?απο θεμα υγρασιας δεν θα εχω για την λαμπα.δεν θα πηγαινει καθολου υγρασια πανω στην λαμπα.και παλι ευχαριστω παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος