christos1979 4 Αυγούστου 2012 #1 Share 4 Αυγούστου 2012 εχω ενα φιλτρο eheim 2071 εδω και δυο χρονια ολα καλα ροη τα παντα μεχρι που μια μερα αρχισε να χανει νερο απο το καπακι το καθαρισα αλλα τιποτα το ξανακαθαρισα τιποτα παλι μετα απο 5 λεπτα λειτουργιας αρχιζει και χανει νερο.Να σημειωσω οτι παντα γινονταν καθαρισμος συχνα.Τι φταιει μπορει να βοηθησει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 4 Αυγούστου 2012 #2 Share 4 Αυγούστου 2012 Το γνωστο προβλημα των Eheim pro.Βγηκαν ελαττωματικα καποια μοντελα που αρχιζουν απο 8 και 9 ο σειριακος τους αριθμος.Αν εχεις εγγυηση (3 χρονια) το πας απο το μαγαζι που το αγορασες και η αντιπροσωπεια θα του δωσει αλλο.Αυτο θα κρατησει απο 1 βδομαδα εως 1μιση μηνα.Αν δεν εχει εγγυηση ή το ανοιγεις και το επιδιορθωνεις μονος σου ή πας για νεα κεφαλη .Πριν απο ενα μηνα μου ετυχε και σε μενα οπως και σε πολλους ακομα κι ευτυχως μου το αντικαταστησανε χωρις πολλα πολλα.Ειναι γνωστο το προβλημα και στην Eheim στη Γερμανια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 5 Αυγούστου 2012 #3 Share 5 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ, αλλά ο σειριακός αριθμός δεν είναι απόλυτο κριτήριο . Έχει τύχει και σε φίλτρα που ξεκινάνε με 01. Μην δοκιμάσεις να το διορθώσεις, ακόμα και αν έχει περάσει η εγγύηση μίλα με αντιπροσωπεία και απαίτησε αντικατάσταση. το πρόβλημα είναι αποδεδειγμένα κατασκευαστικό. Το αναγνωρίζει η Εheim Γερμανίας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος