Jump to content

Τι Εχουν Παθει

thanashs

Recommended Posts

παιδια οταν τα λαμπιντο κανουν τρεμουλα τα αρσενικα πανε τα υπολοιπα και τους σταματανε το ζευγαρωμα και οταν τα ντεμασονι κανουν προσπαθειες ζευγαρωματος παλι τα λαμπιντο τα σταματανε.....γιατι γινεται αυτο???

αααα ολα γινονται ενστικτωδος.....θα καταφερουν να ζευγαρωσουν οι πρεπει να χωρισω τα 2 ειδη????

αααα ολα γινονται ενστικτωδος.....θα καταφερουν να ζευγαρωσουν οι πρεπει να χωρισω τα 2 ειδη????

Άστα όπως είναι. Μην πειράξεις τίποτα! Όλα θα γίνουν. Υπομονή να έχεις!

υπομον η εχω παρα πολυ.....απλα σκεφτηκα μηπως ηταν καλυτερα....εχω μεσα 5 λαμπιντο και 5 ντεεμασονι

τα 3 απο τα 5 λαμπιντο ειναι αρσενικα (το ενα με επιφιλαξη στανταρ τα αλλα 2)

υπομον η εχω παρα πολυ.....απλα σκεφτηκα μηπως ηταν καλυτερα....εχω μεσα 5 λαμπιντο και 5 ντεεμασονι

τα 3 απο τα 5 λαμπιντο ειναι αρσενικα (το ενα με επιφιλαξη στανταρ τα αλλα 2)

Και τι κάθεσαι λοιπόν?

5 demasoni??????????????? Μόνοο???????

3αρσενικά στα 5 Λαμπίντο????? Πόσαααα????????

Αφαίρεσε τα παραπανίσια αρσενικά, πρόσθεσε θηλυκά εαν βρεις, διαφορετικά πάρε μικρά.

Επίσης πρόσθεσε και άλλα 5 τουλάχιστον demasoni. Κακώς έχεις 5!

Ίσως αυτό οφείλεται που δεν αφήνουν να πιασεις γέννα. Έχεις πολλά αρσενικά και ανταγωνίζονται για πολλά θέματα όπως πχ είναι το ζευγάρωμα.

demasoni ειχα 10 και εχουν μινει 5

λαμπιντο δεν εχει εδω και ειναι δυσκολα να μ στηλει κανεις λογο των θερμοκρασιων

Τα demasoni σκοτώθηκαν μεταξύ τους ή εσύ τα έδιωξες?

Λαμπίντο ακόμα και εδώ στην άρτα στα πετ έχει. Αν ζητήσεις απο κάποιο πετ εκεί που είσαι ίσως να φέρει.

Τα ντεμασονι μεταξύ τους φαγώθηκε......κάμπινγκ εχω ρωτήσει δεν έχει και ούτε μπορούν να φέρουν το λόγο δεν τον 3ερω....

Δυστυχώς η επαρχία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και οι θερμοκρασίες είναι ένα θέμα για την αποστολή ζωντανών από χομπίστες...

Από την στιγμή που έχεις τέτοιους αριθμούς ψαριών στο ενυδρείο θα αντιμετωπίζεις προβλήματα. Το μόνο που μπορώ να σκεφθώ είναι να κάνεις υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία, μόλις πέσει ο καύσωνας, να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...