xwriatis 2 Αυγούστου 2012 #1 Share 2 Αυγούστου 2012 http://ministryofmen.gr/womensex/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 2 Αυγούστου 2012 #2 Share 2 Αυγούστου 2012 Fugu εχω φάει...και πιστέψτε με δεν ειναι καθόλου μα καθόλου γευστικό...αφήνει μια πολυ περίεργη γεύση που δεν μπορεί κάνεις να την περιγράψει εύκολα! Σίγουρα δεν έφαγα ορχεις....η και να τους έφαγα δεν μου το ειπαν...η δεν το καταλαβα μιας και απλά έδειχνα τον κατάλογο!!! Όσο για τις αφροδισιακές του ικανότητες δεν έχω να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ειχα γυναίκα κοντά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 2 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 2 Αυγούστου 2012 :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-111: μονο κ μονο για εμπειρια θα δοκιμαζα ενα..οχι σαν τους κινεζους που τα πουλανε τα αυγα με το παπακι μεσα λες κ ειναι πιτογυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 2 Αυγούστου 2012 #4 Share 2 Αυγούστου 2012 (edited) Το καλυτερο αφροδισιακο ειναι οι δισκοι μου απλα και μονο τους βλεπεις και κ@#%@%@#@...πιπερι στο στομα Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος