adlib 1 Αυγούστου 2012 #1 Share 1 Αυγούστου 2012 ετσι πως καθομουν σημερα και καμαρωνα τα αφρικανακια μου.....σκεφτηκα την εξεληξη του ενυδρειου μου..η οποια μονο αφρικανικη δεν μπορει να χαρακτηριστεί!!! οταν αποφάσισα να βαλω ενα ζευγος απο pelv.sacrimontis, τα οποια ζουν σε ποταμια της αφρικης, σκεφτηκα "ε ποσο θα μου αλλαξουν την διακοσμηση?" η οποια ηταν καπως ετσι...μινιμαλ καταστασεις αφου δεν με ενδιαφεραν μεχρι τοτε τα φυτα.... . σχεδον αμεσως και αφου μου κερδιζε το ενδιαφερον ολο και περισσοτερο η "κηπουρικη" προσθασα μερικα φυτακια ακομα, αναβαθμησα των φωτισμο, πηρα λιπασματακι, μεχρι και diy co2 εκανα(αν και αφαιρεθηκε σχεδον αμεσως αφου τα φυτα παραηταν ευκολα) απο εκει που εστεινα μονο νταμαρια!!! η προσπάθεια μου απεδωσε και τα φυτα πηραν τα πανω τους!!!((δεν μπορουσα να την ανεβασω αλλιως..δεν ξερω γιατι!)) απο εκει και περα ολα πηραν το δρομο τους...τα φυτα μεγαλωνουν και εγω κανω σαν τρελος οταν βλεπω ακομα ενα ανθος απο ανουμπια ή βαλισνερια!!!πριν λιγες μερες μαλιστα ειδα και εναν απο τους εχινοδορους αν δεν κανω λαθος(θελω βοηθεια στην αναγνωριση αυτου του φυτου)να πεταει κατι σαν κλαδακι με κατι μπουμπουκακια κατα μηκος σε 3 σημεια!! ξερω οτι τα φυτα ειναι απο τα ευκολοτερα αλλα και παλι μαρεσουν παρα πολυ και ηθελα να το μοιραστω!! υ.γ. δειξ'τε κατανόηση για τις φωτογραφιες..ειναι απο κινητο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 1 Αυγούστου 2012 #2 Share 1 Αυγούστου 2012 Απο Νταμαρια στα φυτεμενα Πολυ καλο μπραβοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος