ebenos 18 Αυγούστου 2012 #76 Share 18 Αυγούστου 2012 Ξύδι, το αρχαιότερο απολυμαντικό! Μπορείτε να το καθαρίσετε και με ξινό από το σουπερ μάρκετ. Προσεκτικά με μια ξύστρα να βγάλετε της κοραλλινες και πολύ καλό ξέπλυμα πολλές φόρες με καθαρό νεράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 18 Αυγούστου 2012 Author #77 Share 18 Αυγούστου 2012 εχω ξυστρα για την κουζινα που ειναι κεραμικη σαν αυτη που μου ειχατε στειλει σε φωτογραφια...θα προσπαθησω με αυτη απλα φοβαμαι τα τζαμια,αν δω οτι κανει χαρακιες θα παρω τηλεκαρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Αυγούστου 2012 #78 Share 18 Αυγούστου 2012 Να προσέξεις το ξυράφι της ξύστρας να είναι καινούριο.Αν έχει χτυπηθεί θα κάνει σίγουρα γρατσουνιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 18 Αυγούστου 2012 Author #79 Share 18 Αυγούστου 2012 ναι καινουριο θα βαλω αυτο που εχει πανω ειναι σαν να το χτυπησε νταλικα....πωπω πολυ καθυστερουν ολα αυτα,εχω λυσσαξει να το φτιαξω,παω βλεπω ψαρια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Αυγούστου 2012 #80 Share 18 Αυγούστου 2012 Μην το φοβάσαι,απλά μην το σύρεις πλάγια. Υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Αυγούστου 2012 #81 Share 18 Αυγούστου 2012 τωρα το ειδα αυτο το θεμα! καλη συνεχεια και απο μενα και θα προσπαθησω να βοηθησω και γω οσο μπορω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος