ΣΤΑΜΑΤΗΣ 31 Ιουλίου 2012 #1 Share 31 Ιουλίου 2012 Αν θέλει κάποιος-κάποιοι απο Κέρκυρα να βρεθούμε ........ εγω θα είμαι απο 7- 22 στη Κέρκυρα και θα το ήθελα να οργανώσουμε μια συνάντηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 1 Αυγούστου 2012 #2 Share 1 Αυγούστου 2012 (edited) Ααα ωραια επιτελους να γινει και μια συναντηση στο νησι μας.βλεπουμε και εμεις τις συναντησεις που γινονται στην Αθηνα ή στην Θες/νικη και ζηλευουμε! Έγινε επεξεργασία 1 Αυγούστου 2012 - takiscorfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2012 Author #3 Share 1 Αυγούστου 2012 Αντε να μετρηθούμε ....... Σε πιά περιοχή μένεις ; Εγω Λιαπάδες θα είμαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 1 Αυγούστου 2012 Αλλος ένας έδωσε το παρών στη συνάντηση που θα κάνουμε (μου έστειλε πμ.) . Και έδωσε και ιδέα για επίσκεψη στο μουσείο θαλάσσης στη Παλιοκαστρίτσα . Για να δω κι άλλους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 1 Αυγούστου 2012 #5 Share 1 Αυγούστου 2012 (edited) Καλη ιδεα και φανταζομαι ποιος θα ειναι! Ειναι ο φιλος μου ο Πανος ο οποιος μας εχει μαθει οτι ξερουμε!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Αυγούστου 2012 - takiscorfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2012 Author #6 Share 1 Αυγούστου 2012 Να του πείς να έρθει του Πάνου . Ο Σπύρος είναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 1 Αυγούστου 2012 #7 Share 1 Αυγούστου 2012 Ειμαι σιγουρος πως θα ερθει!ετσι δεν ειναι Πανο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 1 Αυγούστου 2012 #8 Share 1 Αυγούστου 2012 έτσι ακριβώς τακη μου!!!!!! αντε να βρεθούμε!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 3 Αυγούστου 2012 Αλλος για Κέρκυρα ! Για πάμε για γερά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 3 Αυγούστου 2012 #10 Share 3 Αυγούστου 2012 Θα ενημερώσω κάτι φίλους ακόμη Σταμάτη που λόγο καλοκαιριού απέχουν λίγο απο το φόρουμ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 Author #11 Share 4 Αυγούστου 2012 Δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη για να έρθουν . Χομπίστες θέλουμε !!! Αντε να δείξουμε οι "πρωτευουσιάνοι" στους επαρχιώτες μας πως γίνονται οι συναντήσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Αυγούστου 2012 #12 Share 4 Αυγούστου 2012 (edited) Δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη για να έρθουν . Χομπίστες θέλουμε !!! Αντε να δείξουμε οι "πρωτευουσιάνοι" στους επαρχιώτες μας πως γίνονται οι συναντήσεις !!! Μπορειτε αν θέλετε να μας επισκευτείτε και εσείς στο χωριό μας κύριε Σταμάτη! Θα ήταν χαρά μας να βρεθουν και κερκυραιοι στην παρεα μας! Υ.Γ. Στο Αργοστολι... Έγινε επεξεργασία 4 Αυγούστου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 Author #13 Share 4 Αυγούστου 2012 Εχει ξεκινήσει απ το πρωί κουβέντα με τον επαρχιώτη . Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο . Μη νομίζεις , δε θέλω πολύ .......... λίγο σπρώξιμο από κανένα πρωτευουσιάνο και ήρθα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Αυγούστου 2012 #14 Share 4 Αυγούστου 2012 Εχει ξεκινήσει απ το πρωί κουβέντα με τον επαρχιώτη . Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο . Μη νομίζεις , δε θέλω πολύ .......... λίγο σπρώξιμο από κανένα πρωτευουσιάνο και ήρθα !!! Εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77489&view=findpost&p=686687 ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για να σας διευκολύνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 Author #15 Share 4 Αυγούστου 2012 Απο Κέρκυρα δεν έχεις βάλει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Αυγούστου 2012 #16 Share 4 Αυγούστου 2012 Έψαξα και έμαθα γιαυτο και δεν έβαλα! Δυστυχώς το πλοίο που έρχεται από την Ιταλία και σταματαει Κέρκυρα Κεφαλονιά και Ζάκυνθο κάθε τρίτη & παρασκευή που θα σας βόλευε είναι δηλωμένη ως γραμμή εξωτερικού και δεν επιβιβάζει κόσμο, μόνο αποβιβάζει ιταλούς στα νησιά! Η μόνη λύση είναι να περάσετε Ηγουμενίτσα-Λευκάδα-Κεφαλονιά! Ελπίζω αυτό να μην σταθεί εμπόδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Αυγούστου 2012 #17 Share 4 Αυγούστου 2012 Ε όχι και "επαρχιώτες" οι απόγονοι του Οδυσσέα σιορ Σταμάτη..... Επίσης εκτός από την λύση που προτείνει ο ebenos μπορούμε να έρθετε (όσοι θέλετε) από Αστακό, να συναντηθούμε Σάμη και να πάμε μαζί με το αμάξι....τι λες ψήνεσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Αυγούστου 2012 Author #18 Share 4 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς .... !!! Δεν είναι εύκολο ..... Εκτός και εάν βρούν κάτι οι Κερκυραίοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Αυγούστου 2012 Author #19 Share 9 Αυγούστου 2012 Τι βλέπω ..... εδώ αδράνεια ; Για να ορίσουμε ημέρα ώρα και τοποθεσία !!!! Πάμε με ενθουσιασμό !!!! :wootwoot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 9 Αυγούστου 2012 #20 Share 9 Αυγούστου 2012 Μαλλον φταιει η ζεστη!ηρθες Σταματη Κερκυρα;ποτε θα συναντηθουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Αυγούστου 2012 #21 Share 10 Αυγούστου 2012 Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι στην Κέρκυρα, με ενημέρωσε τηλεφωνικά οτι δεν έχει εύκολη πρόσβαση εκεί που βρίσκεται. Κανονίστε ημερομηνία και ώρα και προχωρήστε! Αν χρειαστείτε κάτι στείλτε μου ΠΜ να σας δώσω το τηλέφωνο του. Καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 10 Αυγούστου 2012 #22 Share 10 Αυγούστου 2012 Οκ ευχαριστούμε !!! Απλα είναι οι μέρες λίγο περίεργες για εμάς είμαστε όλοι στο πολυ τρέξιμο αλλα εννοείτε θα βρεθούμε θα μιλήσω με τους υπόλοιπους να το οργανώσουμε !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Αυγούστου 2012 Author #23 Share 14 Αυγούστου 2012 Για να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα Με χίλια βάσανα μπήκα για να γράψω ...Δεν έχω ίντερνετ και απο το κινητό είναι ταλαιπωρία . Για Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Αυγούστου 2012 Author #24 Share 14 Αυγούστου 2012 Περιμένω τηλέφωνο Σπύρο . Για να βλέπω ενθουσιασμό !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skourkou 14 Αυγούστου 2012 #25 Share 14 Αυγούστου 2012 Σταμάτη μου είπε ο Πανος ότι θα προσπαθήσει για Πέμπτη. Θα με πάρει τηλ αύριο να μου πει το προγραμμα του στην δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος