isildur_13 31 Ιουλίου 2012 #1 Share 31 Ιουλίου 2012 (edited) Καλο σας καλοκαιρι παιδια... μετα απο ενα χρονο απολυτης ευχαριστησης με τα demasoni μου νιωθω πλεον οτι θελω μια αλλαγη στο ενυδρειο μου!!! Μιλαμε για 270 λιτρα που φιλοξενουν πλεον περιπου 60-70 demasoni υστερα απο αμετρητες γεννες και χωρις απωλειες...! Ο οποιοσδηποτε ενδιαφερεται κοντα στα τελη αυγουστου θα αρχισω να τα δινω κιολας! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δω τι ιδεες παιζουν για tanganyika στα λιτρα μου... ιδεες οπως παντα στο aquazone ενδιαφερουσες και πετυχημενες!!! Περιμενω ανυπομονα...ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 31 Ιουλίου 2012 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Ιουλίου 2012 #2 Share 31 Ιουλίου 2012 Καλώς τον. Για θύμισε μας λίγο τις διαστάσεις και οι προτάσεις θα πέσουν βροχή, Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 31 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 31 Ιουλίου 2012 Εχουμε 90*50*60 cm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 31 Ιουλίου 2012 #4 Share 31 Ιουλίου 2012 Φαντάζομαι το 60 είναι το ύψος... Στις διαστάσεις σου μπορείς να δοκιμάσεις altolamprologus calvus, με ένα χαρεμάκι multifasciatus κι ένα ζευγαράκι julidochromis. Αυτά αν θες να κινηθείς σε κοινωνικές καταστάσεις και ψάρια που βρίσκεις εύκολα. Εάν θες να πας σε species υπάρχουν περισσότερες προτάσεις. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 31 Ιουλίου 2012 #5 Share 31 Ιουλίου 2012 (edited) Για tropheus τον κόβω Έγινε επεξεργασία 31 Ιουλίου 2012 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Ιουλίου 2012 #6 Share 31 Ιουλίου 2012 Για tropheus τον κόβω Σε καμία περίπτωση σε αυτές τις διαστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 31 Ιουλίου 2012 #7 Share 31 Ιουλίου 2012 Το ξέρω,δεν θα το πρότεινα με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Ιουλίου 2012 #8 Share 31 Ιουλίου 2012 Φαντάζομαι το 60 είναι το ύψος... Στις διαστάσεις σου μπορείς να δοκιμάσεις altolamprologus calvus, με ένα χαρεμάκι multifasciatus κι ένα ζευγαράκι julidochromis. Αυτά αν θες να κινηθείς σε κοινωνικές καταστάσεις και ψάρια που βρίσκεις εύκολα. Εάν θες να πας σε species υπάρχουν περισσότερες προτάσεις. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Το θανάσιμο πραγματικά ενδιαφέρον στο συνδυασμό που προτείνεις είναι όταν οι κάλβοι δεν θα αφήνουν μικρό για μικρό από τα άλλα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Ιουλίου 2012 #9 Share 31 Ιουλίου 2012 Προτείνω 1.Multi και julies 2.Κάλβοι μόνοι species tank 3.Ενα ζευγάρι brichardi species tank Αν θέλεις κοίτα και εδώ θα σε βοηθήσει πολύ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 31 Ιουλίου 2012 #10 Share 31 Ιουλίου 2012 Το θανάσιμο πραγματικά ενδιαφέρον στο συνδυασμό που προτείνεις είναι όταν οι κάλβοι δεν θα αφήνουν μικρό για μικρό από τα άλλα ψάρια. Πράγματι θα υπάρξει θέμα με τις αναπαραγωγές κύριε Σωκράτη και γνωρίζοντάς το, έκανα μιά πρόταση στον φίλο. Γιαυτό όμως ρωτάω κι αν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Θέλει species, τον ενδιαφέρουν οι αναπαραγωγές? Μόλις μας δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές του, πιστεύω θα έχουμε πιό γερά θεμέλια για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 1 Αυγούστου 2012 Author #11 Share 1 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις.. και φυσικα φταιω διοτι δεν εδωσα καποια κατευθυνση...! Λοιπον προτιμω κοινωνικο πλεον ενυδρειο... εζησα τα demasoni που ειναι απιθανα... αλλα πως να το περιγραψω... απο καποια στιγμη και μετα βαριεσαι την συμπεριφορα μεταξυ ατομων του ιδιου ειδους...! Οι αναπαραγωγες στην αρχη με εντυπωσιασαν,αλλα μπορω να πω με σιγουρια πλεον οτι θα ηθελα τα ψαρια που θα βαλω στο ενυδρειο ως αρχικο πληθυσμο να παραμεινουν ως εχει...!! Αν λοιπον υπαρχει καποιος "τροπος" ωστε να μην εχω τετοιο υπερπληθυσμο θα με ενδιεφερε.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ tropheus.... δεν θα σχολιασω.... αλλα θα το κανω καποια στιγμη σιγουρα... το ονειρο μου... ενα 800 με tropheus.. αλλα εχουμε ακομα μελλον..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Αυγούστου 2012 #12 Share 1 Αυγούστου 2012 Αφου ξερεις ,στην αφρικη ειμαστε ολοι καρπεροι Περα απο την πλακα,αν βαλεις καλβους,θα δεις κατι διαφορετικο,με την μικρη εμπειρια μου,ειναι ψαρια που εχουν το κατι αλλο,μπορει βεβαια,αυτο που θα δεις να μην σου αρεσει,γιατι ειναι πολυ τσαμποκαλεμενα μεταξυ τους,αλλα πιστευω οτι αξιζει να ζησεις αυτα τα ψαρια,αργουν να μεγαλωσουν,ειναι μονογαμικα σχεδον,και εως οτου να σου κατσει ζευγαρι θα φας τον ενα χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 2 Αυγούστου 2012 #13 Share 2 Αυγούστου 2012 Αφου ξερεις ,στην αφρικη ειμαστε ολοι καρπεροι :hysterical: Περα απο την πλακα,αν βαλεις καλβους,θα δεις κατι διαφορετικο,με την μικρη εμπειρια μου,ειναι ψαρια που εχουν το κατι αλλο,μπορει βεβαια,αυτο που θα δεις να μην σου αρεσει,γιατι ειναι πολυ τσαμποκαλεμενα μεταξυ τους,αλλα πιστευω οτι αξιζει να ζησεις αυτα τα ψαρια,αργουν να μεγαλωσουν,ειναι μονογαμικα σχεδον,και εως οτου να σου κατσει ζευγαρι θα φας τον ενα χρονο. και βάλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος