ebenos 30 Ιουλίου 2012 #1 Share 30 Ιουλίου 2012 (edited) Ακόμα μια μέρα πέρασε με τα μέλη του aquazone συνδεμένα στο αγαπημένο τους forum. Μια ακόμα μέρα με ενδιαφέρουσες ενυδρειακές συζητήσεις, δεκάδες νέα θέματα, έντονες διαμάχες και αντιπαραθέσεις! Η ώρα είναι περασμένες 2:00 και ακόμα κάποιοι είναι συνδεδεμένοι η συνδέονται τώρα. Είπα λοιπόν να ανοίξω αυτό το θέμα θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα μου γιαυτη την διαδικτυακή κοινωνία μιας και αυτό το forum καταφέρνει να ενώνει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα καθώς και να ακούσω και τα δικά σας συναισθήματα ως μέλη του πέραν της ενυδρειακης σας δραστηριότητας! Αρχίζοντας λοιπόν πρώτος μια μικρή κατάθεση της ψυχής μου για αυτόν τον ιστοτοπο θα πω πως το aquazone ειναι πλέων ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Ένας σημείο συνάντησης με φίλους που πιθανών ποτέ να μην γνωρίσω αλλά ανυπομονώ να τους συναντώ κάθε μέρα σε κάποια από τα θέματα ανταλλάσοντας μια καλησπέρα και ένα καλοπροαιρετο πειραγμα! Από την μέχρι στιγμής συμμετοχή μου στο forum έχω να μετρήσω μόνο φίλους οι οποίοι με προθυμία και αλληλοεκτίμηση συμμετείχαν στους διαλόγους μαζί μου! Άνθρωποι που με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα, άνθρωποι που με χαρά απάντησαν στης ερωτήσεις μου και που με της συμβουλές και την εμπειρία τους με βοήθησαν να προχωρήσω παραπέρα αυτό που με τόση αγάπη κάνω! Ακόμα και αν δεν έλειψαν οι αψιμαχίες με κάποιους με κύριο γνώμονα την κοινή μας αγάπη για το ενυδρείο και την παρέμβαση την δικια μου η την δικη τους σε κάποιο νέο θέμα αυτές ξεπεράστηκαν κάνοντας την μεταξύ μας σχέση ακόμα πιο δραστήρια! Έτσι λοιπόν το aquazone πέρα από μια πολύτιμη πυγή πληροφοριών και μάθησης είναι και ένα ανθρώπινο σύστημα που παρέχει την δυνατότητα να ενώσει απόψεις και αντιλήψεις και να δημιουργήσει φιλίες μεταξύ των μελών του! Για όλους εμάς τα πιο τακτικά μέλη του AZ ας συνεχίζει να μας ενώνει ο αλληλοσεβασμός και η καλή πρόθεση ώστε να νιώθουμε όλοι μας σαν μια οικογένεια! Έγινε επεξεργασία 30 Ιουλίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 31 Ιουλίου 2012 #2 Share 31 Ιουλίου 2012 Νικολή θυμασε πως ξεκινησαμε εμεις οι δυο, αλλα οπως βλεπεις δεν ειμαι εδω για να κραταω κακια σε καποιον ή απλα να προσπαθω να τον μειωνω. Κατα τα αλλα τα ειπες ολα μονος σου και επι της ευκαιριας χρονια πολλα και στο ψαροφορουμ μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 31 Ιουλίου 2012 Νικολή θυμασε πως ξεκινησαμε εμεις οι δυο, αλλα οπως βλεπεις δεν ειμαι εδω για να κραταω κακια σε καποιον ή απλα να προσπαθω να τον μειωνω. Κατα τα αλλα τα ειπες ολα μονος σου και επι της ευκαιριας χρονια πολλα και στο ψαροφορουμ μας! Φίλε ρικ… δεν θυμάμαι κάτι! Θα ήθελα όμως και άλλοι φίλοι μας να μας μεταφέρουν τα συναισθήματα τους για την φιλοξενία τους στο forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος