Jump to content

Pico 20L

odis

Recommended Posts

α και κατι ακομα να ρωτησω σφουγκαρι η ιαλοβαμβακα εχω ακουσει δεν βαζουμε ισχιει?

να μην βαλω η βαζουμε και το αλαζουμε συχνα?

Έγινε επεξεργασία - odis

Αν βαλεις υαλοβαμβακα,θελει συχνο αλλαγμα γιατι λερωνει πολυ γρηγορα.

καλησπερα και παλι εκανα την μλκια και βιαστηκα και εβαλα 2 ερημητες και 2 σαληγκαρακια που βρηκα στην θαλασσα

δεν μπωρουσα να περημενω :bigemo_harabe_net-87: αυτα κανουν για ρεεφ η πρεπει να βγουν?

Παίρνεις πολύ στο χαβαλέ νομίζω το όλο θέμα.Ο Νεκτάριος από πάνω σου είναι καθηγητής, πάρε λοιπόν ιδέες και λύσε ορισμένες απορίες αλλά πρώτα άστον να κοιμηθεί :bigemo_harabe_net-101: γιατί αλλιώς :bigemo_harabe_net-86: .Στα Χανιά υπάρχουν ενυδρεία στολίδια που αν πάρεις μια συμβουλή από κάθε Χανιώτη χομπίστα είσαι εντάξει και με το παραπάνω.Βράχο για μπόλι γιατί δε βρήκες;Ζήτησες από κάποιον και δε σου έδωσε;

Αν το πας για reef που εκει το πας δωσε βαρυτητα στο φωτισμο.Ειναι το Α και το Ω σε τετοιου ειδους ενυδρεια.Μπορει ολα τα αλλα να σου πανε καλα αλλα θα αναρωτιεσε παντα γιατι δεν σου βγαινει.Πετα τις λεντοτενιες και ξεκινα το σωστα τωρα που ειναι νωρις

Παίρνεις πολύ στο χαβαλέ νομίζω το όλο θέμα.Ο Νεκτάριος από πάνω σου είναι καθηγητής, πάρε λοιπόν ιδέες και λύσε ορισμένες απορίες αλλά πρώτα άστον να κοιμηθεί :bigemo_harabe_net-101: γιατί αλλιώς :bigemo_harabe_net-86: .Στα Χανιά υπάρχουν ενυδρεία στολίδια που αν πάρεις μια συμβουλή από κάθε Χανιώτη χομπίστα είσαι εντάξει και με το παραπάνω.Βράχο για μπόλι γιατί δε βρήκες;Ζήτησες από κάποιον και δε σου έδωσε;

1ον επηδη δεν ξερω απο το χομπι δεν σημενει οτι το περνω στην πλακα και ουτε θα το κρηνεις εσυ αυτο

2ον και σημαντηκοτερο δεν εχεις καμια δουλεια ουτε σου εχω δωσει το δικαιομα να ανακατεβεσαι στα πρωσοπικα μου, οτι προβλημα υπαρχει με τον νεκταριο αφορα εμενα και αυτον και μονο. και θα το λησουμε οι 2μας

3ον δεν εχω καπιον φιλο που να εχει βραχο για να ζητησω...

Έγινε επεξεργασία - odis

Αν το πας για reef που εκει το πας δωσε βαρυτητα στο φωτισμο.Ειναι το Α και το Ω σε τετοιου ειδους ενυδρεια.Μπορει ολα τα αλλα να σου πανε καλα αλλα θα αναρωτιεσε παντα γιατι δεν σου βγαινει.Πετα τις λεντοτενιες και ξεκινα το σωστα τωρα που ειναι νωρις

+1!

Για τέτοιου είδους ενυδρείο πας σε ΜΗ 70w η σε τ5.Βράχο έχω στο σαμπ πολύ, που υπάρχει εκεί πάνω από 5 χρόνια,έρχεσαι και παίρνεις όσο σου χρειάζεται.

1ον επηδη δεν ξερω απο το χομπι δεν σημενει οτι το περνω στην πλακα και ουτε θα το κρηνεις εσυ αυτο

2ον και σημαντηκοτερο δεν εχεις καμια δουλεια ουτε σου εχω δωσει το δικαιομα να ανακατεβεσαι στα πρωσοπικα μου, οτι προβλημα υπαρχει με τον νεκταριο αφορα εμενα και αυτον και μονο. και θα το λησουμε οι 2μας

3ον δεν εχω καπιον φιλο που να εχει βραχο για να ζητησω...

ειιιιι βρε κοπέλι, έτοιμος για μάχαιρα είσαι...Βροντάτσιδες και Φουρτουνάτσιδες :bigemo_harabe_net-74:

Δεν χρειάζεται να έχεις "φίλο" για να ζητήσεις βράχο ή όποια άλλη βοήθεια !!!! μέσα εδώ όλοι φίλοι είμαστε και μια απλή αγγελία ζήτησης θα αρκούσε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...