Jump to content

Τι Επαθε Ο Φροντοζακος Μου ?

Recommended Posts

βασιλη πως το βλεπεις εσυ? εχει συνελθει το ψαρακι? ανεβασε μας μια φωτο.τα σημαδια εφυγαν? εβαλες καποιο φαρμακο για της πληγες του?

Σακη το ψαρι ειναι μια χαρα,δεν εχει καμια πληγη σκαβει σαν μπετατζης,αλλα τρωει πολυ λιγο ,και αυτο τωρα.Σαββατο κυριακο που θα κανω αλλαγη,θα βγαλω πολες πετρες,οπως τα λεω πιο πανω,και την νυχτα θα τον ριξω μεσα,γιατι πιστευω οτι πλεον ειναι καλα,απλα η καραντινα ειναι μικρη ,και στρεσαρεται.Ναι του εβαλα μελαφοξ,κανει θαυματα.

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βασιλη πρεπει να φτιαξεις καποιες κρυψωνες αναλογες του μεγεθους των ψαριων σου

Στρατο στην μια πλευρα θα εχω καποιες μεγαλες φωλιες,αλλα ετσι οπως ειναι στημενες,δεν χωρανε πλεον τα ψαρια να κρυφτουν.Οποτε πρεπει να τις αραιωσω αρκετα,αν και αισθητικα δεν μου αρεσει,αλλα πρεπει.Θα φτιαξω λιγο και την ψαροσυνθεση,γιατι τα εχω λιγο μπαχαλο. :rolleyes:

Δεν ειναι αναγκη να περιοριστεις στη μια η την αλλη πλευρα.Το ενυδρειο σου ειναι μεγαλο.Πειραματισου στο στησιμο

ναι αλαξε λιγο το ακουασκειπ για αλαγη! και για το καλυτερο των ψαριων σου φυσικα!

Βασιλη, οταν και εαν αποφασισεις να τον ξαναβαλεις μεσα, κανονισε να μπορεις να εισαι εκει για τις επομενες ωρες γιατι μπορει να χρειαστει να τον βγαλεις αρων αρων παλι εξω...........

Εγω την πατησα προχθες με ενα τεξας που πειρα και τωρα το κλαιω ο μ..........ς!

Θα τον βαλω νυχτα,μετα που θα κλεισουνε τα φωτα.Βεβαια το πρωι φευγω νωρις,και δεν θα μπορω να τον προσεχω.Αλλα και ετσι Ριχαρδε,δεν ειναι λυση,γιατι και χθες παλι 3 μικρες μπουκιτσες εφαγε,και αυτες με το ζορι. Απλα πρεπει να προσεξω πολυ ,το νεο στησιμο που θα κανω,για να βρισκει να την κοπαναει.

Σου ευχομαι τα καλυτερα, παρακολουθω το θεμα σου και περιμενουμε νεοτερα...........

αντε με το καλο!

• 2 weeks later...

Καλησας μερα αδελφια Αφρικανοι.

Εχω και καλα ,αλλα και κακα νεα.

Χθες αδειασα απο πετρες ολο το ενυδρειο,το εστησα απο την αρχη,με πολυ λιγοτερες πετρες.αλλα με μεγαλυτερες και με φωλιες διαμπερεις.Τωρα τα ψαρια μπορουν και κυκλοφορουν ακομα και στην πλατη του ενυδρειου.Αν και ειχα 2 χρονια + να τιις μετακινησω,εκανα σκουπα και εβγαλα μια νορμαλ βρωμα απο την αμμο.Το αποδιδω στον κυκλοφωρητη (5000 λιτρα) που εχω,Περιμενα να ηταν πολυ πιο χειροτερα.

10 η ωρα που κλεινουν τα φωτα τον εβαλα μεσα.Πριν τον βαλω ,προσπαθησα να τον ταισω με γαριδα,αλλα αυτος απλα την πιπιλησε λιγο,και την εφτησε.

Το πρωι ξυπναω απο της 5,30 και με αγωνια προσπαθω ,μεσα στο σκοταδι να δω τι γινετε.

Οταν αρχισε να ξημερωνει ,τσουπ ο δικο σου να κανει βολτες,και να <παιζει>με τα ανηλικα φιλαρακια του.Συνατηθηκε 4 φορες με τον αγριοφατσα αρσενικο,αλλα αυτος ουτε καν τον απειλησε.Αλλα την πιο μεγαλη χαρα την πηρα,οταν τα ταισα.Με το που πεφτει τροφη στο ενυδρειο,ηταν απο τους πρωτους που ορμισε να φαει.Τωρα εχω αγχος για το βραδυ ,το τι θα συνατησω.Αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος,οτι τον εδειρε γιατι ηταν να μπουκωσει την θηλυκια,και οταν ειναι ηρεμος,δεν ασχολειται μαζιτου.

Τα κακα νεα θα σας τα πω στο κυριο θεμα μου,για να υπαρχει και αρχειο :(

Επλιζω να μην εχουμε κακα νεα......... :wacko:

μια χαρα θα πανε ολα! σε περιοδο που θελει να ζευγαρωσει ο αρχηγος,παντα πεφτει ξυλο για να δειξει πως εχει το πανο χερι αλλα και να μην πλησιασει κανενας ...αφου εχεις φωλιες πιστευω θα κρηβεται εκει!

Το ένα καλό το ακούσαμε και είναι πολύ καλό ότι έφαγε και σουλατσάρει χαλαρός ο μαγκας!

Πάω να δω και τα κακά…. Ελπίζω να μην είναι…πολύ κακά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...