kixlidatos 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #51 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Να ειστε καλα παιδες,ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #52 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια μια χαρα! ελπιζω να βρει γρηγορα την ορεξη του και να αρχισει να χλαπακιαζει! ποσα λιτρα ειναι η καραντινα? μηπως στρεσαριστικε απο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #53 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Βασίλη πόσα λίτρα είναι η καραντίνα και πόσες μέρες είναι το ψάρι μέσα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Σεπτεμβρίου 2012 #54 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνω με τα παιδια παραπανω για την καραντινα. Πιθανοτατα αν το βαλεις πισω στο μεγαλο να το δεις το πρωι να τρωει κανονικα παλι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 23 Σεπτεμβρίου 2012 #55 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καθαρό νερό τάισμα με βιταμίνες και Melafix και θα στρώσει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #56 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια. Λοιπον χθες εκανα αλλαγη νερου,το ψαρι δειχνει να ειναι καλα,τα ψαλιδισμενα πτερυγια του κολλησαν κανονικα,αλλα εκει που κολλησαν εχει κατι ασπραδες ,σαν ασπρη κολλα.Ειναι επειδη επουλωνονται οι πληγες του?Του εβαλα diy τροφη μεβαση την γαριδα,αλλα ουτε αυτην εφαγε.Το βραδυ θα παρω γαριδα να του την δωσω σκετη και θα δω.Ειναι 13 ποντους περιπου ,και τον εχω σε 60αρι ενυδρειο,δειχνει να εχει ξεπερασει την περιπετεια που ειχε,αλλα δεν τρωει.Ειναι κινητικο,κολυμπα κανονικα. Αν τον βαλω μεσα,ειμαι σχεδον βεβαιος ,οτι θα μου τον ξεκανει.Οποτε θα τον κρατησω στο μικρο μεχρι να καρδαμωσει,και μετα θα τον δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Σεπτεμβρίου 2012 #57 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν 2 περιπτώσεις! Ή το ψάρι να ,μην πεινάει απο το σοκ(που αποκλείεται), ή να έχει ξεχάσει τι θα πει φαγητό!(που και αυτό αποκλείεται! Πρέπει να του σηκωθεί το ηθικό με κάτι! Ίσως να μην τρώει επειδή είναι στην καραντίνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #58 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και δεν νομίζω να ευθύνεται η καραντίνα θα έλεγα να επιχειρήσεις να τον επιστρέψεις στο μεγάλο να δούμε της αντιδράσεις του και να το παρακολουθείς! Το ψάρι πρέπει να φάει πάση θυσία Βασίλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Σεπτεμβρίου 2012 #59 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 βασιλη τι λεει ο φροντοζακος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #60 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παει καλα Σακη,ενω κολυμπα κανονικα,και ολες οι πληγες του εχουν επουλωθει,δεν τρωει.Μονο προχθες που του εβαλα νοπη γαριδα,κατι τιμησε ,και αυτο ηταν.Σημερα που θα κανω αλλγη,την νυχτα θα τον βαλω μεσα,και εχει ο Θεος.Αν και πολυ φοβαμαι,οτι δεν θα τον ανεχτει ο μεγαλος,αλλα και νυστικο το ψαρι ειναι τελειωμενο.Οποτε δεν εχω αλλη λυση απο το να ρισκαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Σεπτεμβρίου 2012 #61 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Δεν παει καλα Σακη,ενω κολυμπα κανονικα,και ολες οι πληγες του εχουν επουλωθει,δεν τρωει.Μονο προχθες που του εβαλα νοπη γαριδα,κατι τιμησε ,και αυτο ηταν.Σημερα που θα κανω αλλγη,την νυχτα θα τον βαλω μεσα,και εχει ο Θεος.Αν και πολυ φοβαμαι,οτι δεν θα τον ανεχτει ο μεγαλος,αλλα και νυστικο το ψαρι ειναι τελειωμενο.Οποτε δεν εχω αλλη λυση απο το να ρισκαρω Αποψη μου να μην τον βαλεις Βασιλη στο ενυδρειο.Ειναι αποδυναμωμενος και πιθανως να φαει πολλες.Καντου αλλαγες τακτικες για ενα διαστημα ακομη και δοκιμασε να τον ταισεις.Η καραντιντα ποσα λιτρα ειναι; Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2012 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #62 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μικρη ειναι Δημητρη,60 λιτρα.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι σχεδον βεβαιος,οτι θα τον κανει τουλουμι.γιατι αυτες τις μερες,εχει και τα σεχλετια του με την θηλυκια,και ειναι πολυ επιθετικος.Αλλα δεν τρωει ,και αυτο με προβληματιζει πολυ.15 μερες ειναι αφαγωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red tiger 30 Σεπτεμβρίου 2012 #63 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή τύχη θα την χρειαστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 30 Σεπτεμβρίου 2012 #64 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 μακαρι να πανε ολα καλα με το ψαρακι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #65 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 15 μέρες το ψάρι νηστικό είναι υπερβολικό! Εγώ πιστεύω πως δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον επιστρέψεις στο ενυδρείο, από της φάπες κάπως μπορεί να την γλυτώσει, θα κρυφτεί αν υπάρχουν σπηλιές, κάτι θα βρει να κάνει, από την αφαγία όμως σίγουρα θα πεθάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 1 Οκτωβρίου 2012 #66 Share 1 Οκτωβρίου 2012 οι φροντοζες ειναι παραξενα ψαρια..ο δικος μου εκανε αποχη απο το φαγητο 20 μερες περιπου..δεν ξερω τι εφτεξε αλλα μετα απο διαφορες δοκιμες τον δελεασα και ξαναεφαγε με εναν γεωσκοληκα.. και μετα πηρε φορα,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Οκτωβρίου 2012 Author #67 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Δεν τολμησα να τον βαλω στο μεγαλο,γιατι η θηλυκια εναι ετοιμη,και αυτος εχει αγριεψει πολυ.Συνεχιζει να μην τρωει,θα τον κρατησω και αυτην την εβδομαδα,και εαν δεν φαει,θα τον ριξω μεσα,και οτι γινει.Το καλο ειναι οτι ειναι υπερκινητικος,και αυτο μου δεινει ελπιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Οκτωβρίου 2012 #68 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Βασίλη…. κανα νέο θα μας πεις γιατί το έχω άγχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2012 Author #69 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα Νικολα. Τον εχω ακομα σε καραντινα,εδω και 4 μερες αρχισε να τρωει 3 μικρες μπουκιτσες νοπη γαριδα μονο,δεν τρωει τιποτα αλλο.Πιστευω τωρα που αρχισε να τσιμπαει ,θα ειναι καλυτερα σε λιγο,για να τον βαλω στο μεγαλο,στο οποιο θα ελαττωσω κατα πολυ τις πετρες,για να αυξησω λιτρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Οκτωβρίου 2012 #70 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Το ψάρι έμεινε υπερβολικά πολλές μέρες χωρίς φαγητό! Το ότι ξεκίνησε να τρώει είναι πολύ θετικό! Συνέχισε να τον μπουκώνεις να πάρει τα πάνω του! Φαντάζομαι ότι έχει αδυνατίσει πολύ! Αν θέλεις βαλε μια καινούργια φωτογραφία να συγκρίνουμε ρε Βασίλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 11 Οκτωβρίου 2012 #71 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα Νικολα. Τον εχω ακομα σε καραντινα,εδω και 4 μερες αρχισε να τρωει 3 μικρες μπουκιτσες νοπη γαριδα μονο,δεν τρωει τιποτα αλλο.Πιστευω τωρα που αρχισε να τσιμπαει ,θα ειναι καλυτερα σε λιγο,για να τον βαλω στο μεγαλο,στο οποιο θα ελαττωσω κατα πολυ τις πετρες,για να αυξησω λιτρα . πληροφοριακα σε τι μπορει να κανει καλο η αφαιρεση πετρων με παραλληλη αυξηση των λιτρων?σορυ για την κουφη ερωτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Οκτωβρίου 2012 #72 Share 11 Οκτωβρίου 2012 βασιλη πως το βλεπεις εσυ? εχει συνελθει το ψαρακι? ανεβασε μας μια φωτο.τα σημαδια εφυγαν? εβαλες καποιο φαρμακο για της πληγες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2012 Author #73 Share 11 Οκτωβρίου 2012 πληροφοριακα σε τι μπορει να κανει καλο η αφαιρεση πετρων με παραλληλη αυξηση των λιτρων?σορυ για την κουφη ερωτηση Το εχω στημενο εδω και 3 χρονια για μπουνες και τοτε που ηταν μικρα τα χαπς.Εφυγαν οι μπουνες,αλλα οι πετρες εμειναν,και ειναι καμια 250 με 300 κιλα αγγοναρια.Τωρα που μεγαλωσαν ολα,οταν καποιος κυνηγαει,ο αμυνομενος στριμωχνεται στις μικρες φωλιες,και τρωει το ξυλο,γιατι δεν μπορει να την κοπανισει.Τωρα θα βγαλω αυτα τα 300 κιλα,και θα κρατησω μονο 3 μεγαλες.Οποτε και τα λιτρα μου θα αυξηθουν,αλλα και θα εχω πιο μεγαλη απλα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Οκτωβρίου 2012 #74 Share 11 Οκτωβρίου 2012 βασιλη μεσα στο ενυδρειο σου υπαρχουν καθολου κρυψωνες? τοσο μεγαλες ωστε να κρυφτει καποιο ψαρακι και να την γλιτωσει? εαν ειναι συνεχεια εκτεθιμενα στον αρχηγο τοτε αυτος τα βλεπει σαν προκληση.οταν αρχιζουν την σφαλιαρες οι δικοι μου,ο ενας κρυβεται στην φωλια του και ετσι γλυτωνει της πολλες φαπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Οκτωβρίου 2012 #75 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Βασιλη πρεπει να φτιαξεις καποιες κρυψωνες αναλογες του μεγεθους των ψαριων σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος