Rik 5 Αυγούστου 2012 #26 Share 5 Αυγούστου 2012 Τρενο ο Μπολτ! Ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Αυγούστου 2012 #27 Share 5 Αυγούστου 2012 ποιος μπολτ μωρε.......αν πουνε πως μοιραζουν τσαμπα βορτεκ,εκει θα δεις νεους ελληνες ταχυποδαρους δρομεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Αυγούστου 2012 #28 Share 5 Αυγούστου 2012 (edited) ποιος μπολτ μωρε.......αν πουνε πως μοιραζουν τσαμπα βορτεκ,εκει θα δεις νεους ελληνες ταχυποδαρους δρομεις..... Χεχε ή κανένα άι φόουν...ή μήπως εγώ στο ψυχιατρείο... αλλά ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός... Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Αυγούστου 2012 #29 Share 6 Αυγούστου 2012 Τρείς εικόνες όλη η ιστορία των ολυμπιακών αγώνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Αυγούστου 2012 #30 Share 6 Αυγούστου 2012 Πραγματικα δεν εχω λογια για αυτο το παλικαρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 7 Αυγούστου 2012 #31 Share 7 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lPof32fBkvQ&feature=player_embedded Θέλω να κατέβω κι εγώ στους Ολυμπιακούς. Σηκώνω περισσότερο κύμα εάν επιχειρήσω να κάνω την .... "βόμβα" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Αυγούστου 2012 #32 Share 7 Αυγούστου 2012 ναι και κατι καλο που κανουν οι Γερμανοι .... μας κανουν να γελαμε με τα χαλια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Αυγούστου 2012 #33 Share 7 Αυγούστου 2012 Δυο φορες καραγκιοζηδες γιατι κατεβασαν το βιντεο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Αυγούστου 2012 #34 Share 7 Αυγούστου 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=hdSzjeTRM3o http://www.youtube.com/watch?v=FXMoFbVfxKw Έγινε επεξεργασία 7 Αυγούστου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Αυγούστου 2012 #35 Share 7 Αυγούστου 2012 απο οπου και να το κατεβασουν τετοια βιντεο μενουν στην ιστορια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Αυγούστου 2012 #36 Share 7 Αυγούστου 2012 απο οπου και να το κατεβασουν τετοια βιντεο μενουν στην ιστορια ..... To πρωτο απο τα δυο που εβαλες δουλευει....ααχαχαχαααααααα Καινουρια κατηγορια βουτια με δεικτη δυσκολια 15. Πλατια με τρεις περιστροφες και τα ποδια ψαλιδι. μουχαχαχαχααααααα :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Αυγούστου 2012 #37 Share 7 Αυγούστου 2012 Ελληνικη μεταφραση : Μανα τριψε με στη πλατη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος